Zo kijk je overal ter wereld Peaky Blinders online

Laptopscherm met daarop twee karakters die lijken op karakters uit de serie Peaky Blinders
Klik hier voor een korte samenvatting
In het kort: zo kijk je seizoen 6 van Peaky Blinders online

De makkelijkste manier om Peaky Blinders te streamen is via Netflix. Helaas staat het nieuwe zesde seizoen van de serie hier nog niet op. Het nieuwe seizoen is 27 februari begonnen op de BBC en vanaf nu is er iedere week een nieuwe aflevering te zien op de BBC iPlayer.

Kun je niet wachten en wil je nu al de nieuwste afleveringen zien?  Dan heb je een VPN nodig om geo-blokkades te omzeilen en toegang te krijgen tot BBC iPlayer. Dat doe je zo:

 1. Neem een abonnement bij een betrouwbare VPN-provider. Wij raden NordVPN aan. Deze provider is zeer geschikt voor streaming en heeft bovendien veel Britse servers.
 2. Download en installeer de VPN-software.
 3. Log in en kies een server in het Verenigd Koninkrijk om verbinding mee te maken.
 4. Ga naar BBC iPlayer en zoek naar Peaky Blinders.
 5. Geniet van seizoen zes!

De andere seizoenen van Peaky Blinders kijk je via Amazon Prime Video en Netflix. Meer informatie over hoe je dat doet lees je in de rest van dit artikel.

Peaky Blinders is een Britse serie die de criminele praktijken van de familie Shelby volgt. De show is gebaseerd op een bende die echt bestond rond het begin van de twintigste eeuw. De serie speelt zich af in de tijd kort na de Eerste Wereldoorlog.

De karakters, het verhaal, de ambiance en de reviews hebben de serie Peaky Blinders tot een wereldwijd succes gemaakt. Helaas zenden niet alle streamingdiensten de serie uit. Ook is de serie niet in elk land te bekijken. Dus by order of the Peaky Blinders vertellen we jou waar je de show kijkt, ook wanneer ze eigenlijk niet beschikbaar is in jouw woonplaats.

Verderop in de tekst leggen we ook uit hoe je in Nederland nu al de nieuwe afleveringen van seizoen 6 kan kijken via BBC iPlayer.

Waar kan ik Peaky Blinders online kijken?

Je bekijkt de serie met Cillian Murphy als Tommy Shelby op verschillende streamingdiensten, waaronder:

Als je in Nederland bent, kun je Peaky Blinders sowieso op Netflix kijken. Ben je in een land waar je de serie niet op Netflix kunt bekijken? Dan heb je een Virtual Private Network (VPN) nodig om de Shelby familie te volgen. Met een VPN hou je de dienst voor de gek, zodat jij de show gewoon laten doorgaan.

Lees dit artikel verder voor een stapsgewijze uitleg hoe je de serie per platform bekijkt. Voor je het weet zie jij hoe Tommy Shelby de macht grijpt binnen de onderwereld van Birmingham.

Hoe kijk ik Peaky Blinders op Netflix?

netflix-rond-logo

Disclaimer: Netflix onderneemt de laatste tijd meer actie tegen VPN-gebruikers. De providers vechten hier hard tegen terug, maar het kan zijn dat je helaas geen toegang krijgt tot de streamingdienst. We houden je op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen. Op 3 september 2021 hebben wij geprobeerd via NordVPN Peaky Blinders te kijken op Netflix en dit werkte.

In het grootste deel van Europa en Noord- en Midden-Amerika biedt Netflix Peaky Blinders aan. Netflix is echter beschikbaar in 190 landen. Helaas is de serie niet in elk land te bekijken.

Peaky Blinders is onder andere beschikbaar in de volgende landen: Argentinië, Australië, België, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Denemarken, Duitsland, Ecuador, Estland, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Ierland, India, Indonesië, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Maleisië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Venezuela, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland.

Zoals je ziet, is de serie Peaky Blinders te bekijken op Netflix Nederland. Ben je net op vakantie of op zakenreis in een land waar deze streamingdienst de serie niet uitzendt? Zet dan de volgende stappen om toch te genieten van Peaky Blinders:

 1. Abonneer je op een VPN-service. Wij raden NordVPN aan, omdat deze provider geoptimaliseerde servers heeft voor streaming. Bovendien heeft de dienst Nederlandse servers, waardoor je ook toegang krijgt tot Nederlandse ondertiteling.
 2. Download de software en installeer de VPN-app.
 3. NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.99 per maand + 3 maanden gratis bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.99
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 4. Open de app en log in. Als je hier een server kiest in een land uit bovenstaande lijst, kun jij Peaky Blinders op Netflix kijken. Kies voor een Nederlandse server als je er 100 procent zeker van wilt zijn dat er Nederlandse ondertiteling beschikbaar is.
 5. Klik op ‘connect’. Je hebt nu het IP-adres van jouw gewenste locatie toegewezen gekregen.
 6. Ga naar Netflix en start met het kijken van Peaky Blinders.

Werkt dit niet? Wis dan je cache geschiedenis of open een nieuw incognito-tabblad. Het kan zijn dat je browser via cache data toch je locatie nog heeft onthouden, ook al gebruik je een VPN. Als je deze data verwijdert, is dat geen probleem meer.

Hoe kijk ik Peaky Blinders op Amazon Prime Video?

Prime Video logo

Als je geen Netflix abonnement hebt, maar wel toegang tot Amazon Prime Video, kun je helaas niet alle afleveringen van Peaky Blinders online kijken. Peaky Blinders is op deze streamingdienst deels beschikbaar in vijf landen. De eerste twee seizoenen kun je namelijk streamen vanuit Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Vanuit Spanje kun je de eerste vier seizoenen online kijken. Dit betekent dat je seizoen 5 niet via Prime Video kunt streamen.

Wil je weten of de serie iets voor jou is, kun je natuurlijk starten met dit beperkt aantal seizoenen. In dat geval zet je bijna dezelfde stappen als we beschreven in de sectie ‘hoe kijk ik Peaky Blinders op Netflix?’. Let daarbij wel op de volgende punten:

 • Verbind met een server in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Spanje. Verbinden met een server in Nederland, zoals in de vorige sectie werd aangeraden, leidt er niet toe dat je Peaky Blinders op Amazon Prime Video kunt bekijken.
 • Als je verbindt met een server in Duitsland, is de kans groot dat je de serie alleen in het Duits kunt bekijken. Mocht je de serie liever in het originele Engels volgen, maak dan verbinding met een server in een ander land.
 • Nederlandse ondertiteling is in geen van deze landen beschikbaar.

Peaky Blinders seizoen 6 kijken op BBC iPlayer?

BBC iPlayer Logo Klein

Heb je geen abonnement bij Netflix of Amazon en wil je hier ook niet voor betalen? Of wil je nu al de nieuwste afleveringen van seizoen 6 zien? Dan heb je gelukkig ook de optie om Peaky Blinders via BBC iPlayer te bekijken. Hiervoor moet je de website echter wel wijsmaken dat je een Brits adres hebt. Voor jouw gemak hebben we de stappen hieronder al op een rijtje gezet:

 1. Abonneer je op een VPN met Britse servers. Wij raden NordVPN aan.
 2. Download en installeer de VPN.
 3. NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.99 per maand + 3 maanden gratis bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.99
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 4. Log in op de VPN-app en maak verbinding met een Britse server.
 5. Maak een account aan bij BBC iPlayer. Hierbij moet je op een aantal dingen letten:
  1. Ook al heb je de VPN aanstaan op een Britse server, vergeet niet UK aan te klikken als woonplaats.Registratiescherm BBC iPlayer
  2. De iPlayer vraagt om een woonadres. Hiervoor kun je op Google Maps een willekeurig adres in het Verenigd Koninkrijk opzoeken. Vul de postcode van dit adres in.
  3. Je hebt nu een account, maar wanneer je daadwerkelijk een aflevering wilt bekijken, krijg je een pop-up met de vraag of je een Brits tv-abonnement hebt. De site controleert dit echter niet, dus je kunt gewoon ‘ja’ klikken om Peaky Blinders te bekijken.
 6. Geniet van de nieuwe avonturen van de familie Shelby!

Waarom zou ik een VPN gebruiken om Peaky Blinders te bekijken?

Als je in Nederland bent en een abonnement op Netflix hebt, heb je geen VPN nodig om Peaky Blinders te kijken. Zo’n service is echter alsnog handig als het gaat om online privacy en veiligheid.

Zit je echter in een land waar Peaky Blinders niet op Netflix staat, dan heb je sowieso een VPN nodig. Bedrijven blokkeren gebruikers uit verschillende gebieden namelijk om naar bepaalde content te kijken. Dit soort blokkades worden ook wel geo-blokkades genoemd. Netflix heeft dus niet de rechten om Peaky Blinders overal uit te zenden, alleen om de serie in bepaalde landen te streamen.

Een VPN verandert jouw IP-adres in het adres van de server waarmee je verbindt. Voor jouw anonimiteit is dit goed nieuws, want dit betekent dat jouw internetgedrag niet naar jou als persoon te herleiden is. Wat betreft het omzeilen van geo-blokkades betekent dit dat de streamingdienst denkt dat je in het land van de server bent. Je hebt dan dus toegang tot de content van dat land. Ben je bijvoorbeeld in Noord-Macedonië op vakantie, een land waar de serie niet wordt uitgezonden? Dan verbind je met een server in Nederland om toch van Peaky Blinders te genieten.

Meer informatie over Peaky Blinders

Peaky Blinders is een Brits historisch misdaad-drama. In de serie volgen we de levens van Thomas (Cillian Murphy), John (Joe Cole), Arthur (Paul Anderson), Polly (Helen McCrory) en Ada (Sophie Rundle) Shelby in Birmingham in de periode na de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal is gebaseerd op een bende die echt heeft bestaan rond deze tijd. Door de goed uitgediepte karakters levert de serie daarbij sterk maatschappelijk commentaar.

Mocht je de serie nog niet gezien hebben, kun je hier de trailer van het eerste seizoen bekijken:

De hele serie bingen neemt zo’n 22 uur en 48 minuten in beslag. Dit is nog exclusief het zesde, en laatste, seizoen. De opnames van seizoen 6 werden in mei 2021 afgerond, maar een officiële verschijningsdatum is nog niet bekend gemaakt. Het ziet ernaar uit dat dit ergens begin 2022 gaat worden. Conrad Khan, een nieuwe toevoeging aan de cast dit seizoen, verwacht dat de eerste aflevering in februari 2022 zal verschijnen.

Conclusie

De serie Peaky Blinders is een fascinerend en spannend historisch misdaad-drama. Vanuit Nederland is de serie gemakkelijk via Netflix te bekijken. Mocht je echter in een land zijn waar de streamingdienst geen uitzendrechten van Peaky Blinders heeft, dan heb je een VPN nodig.

Heb je een Netflix abonnement, verbind de VPN dan met een Nederlandse server en geniet van de show. Heb je alleen een Amazon Prime account, dan kun je een beperkt aantal seizoenen streamen. Dit is echter alleen mogelijk als de streamingdienst denkt dat jij in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Spanje bent.

Wil je weten hoe je jouw andere favoriete series en films streamt? Lees dan onze andere artikelen hierover:

Online Peaky Blinders kijken: veelgestelde vragen

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen, stel hem dan in de reacties.

Ja, alle afleveringen van Peaky Blinders zijn beschikbaar op Netflix. Het hangt er wel vanaf in welk land je kijkt. Netflix zendt Peaky Blinders in de volgende 52 landen, waaronder Nederland, uit:

Argentinië, Australië, België, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Denemarken, Duitsland, Ecuador, Estland, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Ierland, India, Indonesië, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Maleisië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Venezuela, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland.

Ben je in een ander land, dan heb je een VPN nodig om de serie te kijken. We vertellen je in ons artikel meer over hoe je dat doet.

Je bekijkt de avonturen van de Shelby familie op de volgende streamingplatformen:

 • Netflix, in meer dan 50 landen.
 • Amazon Prime Video, al kijk je hier hooguit vier seizoenen.
 • BBC iPlayer, als je vanuit Engeland kijkt. Je moet hiervoor wel een Brits tv-abonnement hebben.

Er is helaas nog geen officiële release datum voor het zesde seizoen van Peaky Blinders. 28 mei 2021 zijn de opnames wel afgerond, dus we verwachten de uitzendingen aan het begin van 2022. De acteur Conrad Khan vertelde dat het waarschijnlijk februari 2022 zal worden.

Techredacteur
Tamara is al jaren bezig met taal en communicatie. De steeds vernieuwde kennis over tech en cybersecurity weet ze zo goed over te brengen op het grote publiek. Tamara is geïnteresseerd in kwesties rondom (overheids)censuur en de balans tussen privacy en vrijheid online.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen