Nieuws:
Home » Contact

Contact

Deze website wordt beheerd door justin. Om contact met hem op te nemen kun je onderstaand contactformulier invullen. Als het om een linkruil aanvraag gaat, graag eerst een link naar deze website plaatsen.

 

<a href=”http://www.vpngids.nl/”>VPN Gids</a>

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

3 reacties

 1. Hallo Justin,
  Bedankt voor je goede uiteenzetting voor de Windows 10 privacy instellingen.
  Ik heb nog 2 vragen die ik niet in jouw uitleg terug vond:
  * Ik las dat Windows 10 ook automatisch je adresboek en contacten inleest en naar Microsoft stuurt (vast weer voor diverse redenen). Hoe & waar zet je dat uit?
  * Is het ook mogelijk om volledig de automatische updates uit te zetten? nu kun je wel instellen dat je wordt ‘genotificeerd’ wanneer je een restart moet doen, maar OF je ze überhaupt wilt installeren en wannneer, etc. Kan je dat ook ergens instellen in Windows 10?

  Bedankt voor je antwoord & info!
  Dave Gorgon

 2. Hallo Justin,
  Even 2 vragen voor het gebruik van vpn.

  vraag 1; Je moet eerst verbinding maken met je eigen ip adres voordat je vpn kan gebruiken, daarna krijg je een ip uit het land waar je vandaan wil komen. Is het voor sites waar je geblokt bent op basis van je ip, zoals fora en pokersites “onmogelijk” om je oorspronkelijke ip te traceren?

  vraag 2; zien deze fora of pokersite dat je iets aan je ip hebt gedaan, dat je vpn gebruikt?

  groeten, reidy

  • 1. In principe is het niet mogelijk voor de bezoekende site om je IP-adres te achterhalen.
   2. Indien zij over een database beschikken met IP-adressen van VPN aanbieders dan kunnen ze deze conclusie trekken, verder is het aan het verkeer zelf niet te zien.

Geef een reactie