Home - Contact

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, twijfel dan niet om contact op te nemen. Dit kan door hieronder uw gegevens in te vullen. U krijg zo spoedig mogelijk een reactie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mocht het contactformulier onverhoopt niet werken, zijn wij ook bereikbaar per e-mail:
Ons emailadres

Meer over VPNgids.nl

DavidMijn naam is David Janssen en ik ben hoofdredacteur bij VPNgids. Samen met een klein team (Justin, Tove, Quinten, Boris, Anne, Ruben en ik) houden wij VPNgids draaiende en zorgen we dat er actuele en kwalitatieve artikelen op ons platform verschijnen. Het internet biedt onbegrensde mogelijkheden en kansen, maar deze onbegrensdheid zorgt er ook voor dat onze online identiteit en persoonlijke informatie onder een vergrootglas kunnen komen te liggen. We hebben allemaal recht op privacy en bescherming van onze persoonsgegevens. Vanuit die optiek zijn wij deze website gestart, met daarop informatie over online privacy, veiligheid en verantwoord internetgebruik. Om contact op te nemen, kunt u het bovenstaande contactformulier invullen.

vpngids.nl
Stationsplein 26
6512AB Nijmegen

3 reacties

 1. Hallo Justin,
  Bedankt voor je goede uiteenzetting voor de Windows 10 privacy instellingen.
  Ik heb nog 2 vragen die ik niet in jouw uitleg terug vond:
  * Ik las dat Windows 10 ook automatisch je adresboek en contacten inleest en naar Microsoft stuurt (vast weer voor diverse redenen). Hoe & waar zet je dat uit?
  * Is het ook mogelijk om volledig de automatische updates uit te zetten? nu kun je wel instellen dat je wordt ‘genotificeerd’ wanneer je een restart moet doen, maar OF je ze überhaupt wilt installeren en wannneer, etc. Kan je dat ook ergens instellen in Windows 10?

  Bedankt voor je antwoord & info!
  Dave Gorgon

 2. Hallo Justin,
  Even 2 vragen voor het gebruik van vpn.

  vraag 1; Je moet eerst verbinding maken met je eigen ip adres voordat je vpn kan gebruiken, daarna krijg je een ip uit het land waar je vandaan wil komen. Is het voor sites waar je geblokt bent op basis van je ip, zoals fora en pokersites “onmogelijk” om je oorspronkelijke ip te traceren?

  vraag 2; zien deze fora of pokersite dat je iets aan je ip hebt gedaan, dat je vpn gebruikt?

  groeten, reidy

  • 1. In principe is het niet mogelijk voor de bezoekende site om je IP-adres te achterhalen.
   2. Indien zij over een database beschikken met IP-adressen van VPN aanbieders dan kunnen ze deze conclusie trekken, verder is het aan het verkeer zelf niet te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *