Euphoria (2019) kijken in Nederland (seizoen 2)

Scherm met daarop een serie die lijkt op Euphoria naast een Nederlandse vlag en een persoon die naar zijn telefoon kijkt
Klik hier voor een korte samenvatting
Zo kijk je Euphoria in Nederland: in het kort

Nu het tweede seizoen van Euphoria uit is, kun je de hele serie kijken vanuit Nederland. De streamingdienst HBO Max heeft de exclusieve rechten van deze HBO-Original. Euphoria is daarom alleen op HBO Max te zien.

De serie is enorm populair en behandelt verschillende maatschappelijke onderwerpen, waarmee het ook taboes doorbreekt. In het kort gaat Euphoria over de 17-jarige Rue die kampt met een drugsverslaving. Na een verblijf in een afkickkliniek keert ze terug naar school, waar meerdere scholieren kampen met diverse problemen. Het leven van Rue verandert als ze het transgender meisje Jules ontmoet.

Heb je een HBO Max-abonnement, maar ben je in het buitenland? Dan kun je Euphoria kijken met een VPN. Wij raden hiervoor NordVPN aan.

Wil je meer weten over de serie en waar je deze kijkt? Lees dan het volledige artikel.

De serie Euphoria is momenteel erg populair – zowel in Nederland als in andere delen van de wereld. Het eerste seizoen van de serie met Zendaya in de hoofdrol kwam al in 2019 uit. Fans hebben er vanwege de coronapandemie lang op moeten wachten, maar sinds dit jaar is het dan eindelijk zover: seizoen twee is beschikbaar!

De HBO Original gaat over Rue Bennett (Zendaya), een drugsverslaafde tiener. Rue is net terug uit de afkickkliniek en heeft moeite om clean te blijven. Ook andere scholieren struggelen met het vinden van hun weg met betrekking tot drugs, seks, trauma’s, identiteit, liefde, vriendschap en sociale media. Bovendien verandert het leven van Rue als ze het transgender meisje Jules ontmoet. Naast Emmy-winnares Zendaya spelen onder meer Angus Cloud, Hunter Schafer en Alexa Demie in beide seizoenen van Euphoria.

De serie is heftig en niet voor iedereen geschikt. Dit liet Zendaya zelf ook weten, waarbij ze aanraadde de serie alleen te kijken als je goed in je vel zit. Was jij erg enthousiast over het eerste seizoen en kun je niet wachten om seizoen twee te kijken? In dit artikel vertellen we je hoe je de serie in Nederland kunt zien. Ook bespreken we waar je de twee specials, die in coronatijd zijn gemaakt, kunt vinden.

Waar kan ik Euphoria kijken?

Euphoria is niet te zien op de streamingdiensten Netflix en Amazon Prime Video. Misschien heb je seizoen 1 van Euphoria gekeken op Ziggo Movies & Series. Het pluspakket Ziggo Movies & Series XL van televisieprovider Ziggo heeft echter geen exclusieve rechten meer voor het aanbod van HBO in Nederland. Dit komt doordat HBO zijn eigen streamingdienst HBO Max heeft uitgerold. Sinds maart 2022 is HBO Max ook in Nederland beschikbaar. Hier kun je dan ook terecht voor Euphoria seizoen 2. Ook de twee specials Trouble Don’t Last Always (volgt Rue) en Fuck Anyone Who’s Not a Sea Blob (volgt Jules) zijn te zien op HBO Max. Naast Eupharia kijk je op HBO Max naar nog veel meer goede series.

In België is Euphoria te zien op Streamz.be. Ook hier heb je een betaald abonnement voor nodig. Het is voor het (legaal) afsluiten van een abonnement noodzakelijk om een hoofdverblijfplaats in België te hebben.

Euphoria kijken in Nederland gaat dus alleen via HBO Max. Hier zijn alle afleveringen en seizoenen van de serie te zien.

Euphoria seizoen 2 kijken op HBO Max

HBO Max LogoEuphoria is een HBO Max Original en is daarom alleen beschikbaar op HBO Max. Dit geldt ook voor de twee specials. Aangezien de dienst nu de exclusieve rechten van de serie heeft, heb je een HBO Max-abonnement nodig om Euphoria te kijken in Nederland. Op dit moment betaal je €5,99 per maand voor een Basic-abonnement en €7,99 per maand voor een Standaard-abonnement. Deze kosten kunnen veranderen. Wij proberen deze informatie zo actueel mogelijk te houden.

HBO Max is bezig met een wereldwijde uitrol. De streamingdienst is nog niet in alle landen ter wereld beschikbaar. Het aanbod van HBO Max kan per land verschillen. Euphoria is echter te vinden op iedere versie van HBO Max.

Kijk Euphoria vanuit het buitenland met een VPN

Stel dat je de zomer doorbrengt in een land waar de streamingdienst niet beschikbaar is, dan kun je Euphoria niet kijken – zelfs niet als je een betaald account hebt. In dat geval kun je de serie kijken met een VPN. Wij geven hier een kort stappenplan voor:

 1. Kies een betrouwbare VPN-provider en maak een account aan. Wij raden voor het streamen van Euphoria NordVPN aan. Deze VPN-aanbieder heeft veel servers in Nederland, waardoor je altijd een geschikte server vindt die werkt voor jouw favoriete films en series, zoals Euphoria. Ook biedt NordVPN een geld-terug-garantie van 30 dagen. Zo kun je seizoen 1 én seizoen 2 streamen tijdens je vakantie, en daarna je geld terugkrijgen.
 2. NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.99 per maand + 3 maanden gratis bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.99
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de software van de VPN op je apparaat. Zorg dat je dit doet op het apparaat waar jij Euphoria op wilt kijken. Kijk op onze ‘VPN instellen’-pagina voor installatiehandleidingen voor ieder apparaat.
 4.  Open de VPN-app en log in op je VPN-account.
 5. Maak verbinding met een server in een land waar HBO Max beschikbaar is. Dit is sowieso het geval in Nederland.
 6. Log in bij je HBO Max-account of maak een account aan, en start Euphoria.
 7. Veel kijkplezier!

Let opcontroleer eerst de gebruiksvoorwaarden van de streamingdienst voordat je deze bezoekt met een VPN. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk de voorwaarden schendt waarmee je bij het aanmaken van je account akkoord bent gegaan.

Over Euphoria

Euphoria vertelt het verhaal over de recent afgekickte Rue, een 17-jarig meisje dat na de zomervakantie weer terugkeert op school. De serie behandelt veel maatschappelijke onderwerpen, zoals drugs, verliefdheid, trauma’s en seks. Euphoria kreeg veel lof voor de ongecensureerde manier waarop deze onderwerpen worden behandeld. Met het tonen van geweld, naaktheid, pillen en dickpics doorbreekt de serie veel taboes.

Euphoria is gebaseerd op een gelijknamige Israëlische serie. Regisseur Sam Levinson haalde inspiratie uit zijn eigen leven. Hij was, net als de hoofdpersoon in Euphoria, als tiener verslaafd aan drugs. Met de manier waarop Levinson de heftige onderwerpen behandelt in de serie, wil hij dialoog en begrip creëren tussen ouders en tieners.

Met haar hoofdrol in Euphoria schudde actrice Zendaya definitief haar imago als Disney Channel-ster van zich af. In 2020 won ze de Emmy voor beste actrice in een drama tv-serie. Met haar 24 jaar was ze de jongste actrice ooit die deze Emmy won. De rapper Drake was een van de uitvoerende producenten van de serie.

Inmiddels heeft HBO een derde seizoen van Euphoria aangekondigd.

Ben je enthousiast geworden en wil je weten hoe je andere series en films streamt? Neem dan een kijkje bij de volgende artikelen:

Euphoria in Nederland kijken: veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Euphoria en hoe je deze populaire serie in Nederland volgt? Neem dan een kijkje bij deze veelgestelde vragen.

Euphoria is exclusief bij HBO Max te zien. Met een abonnement kun je de serie bij iedere (internationale) versie van de dienst kijken. Beide seizoenen van Euphoria, evenals de twee specials, zijn op HBO Max te zien. Ben je in een land waar HBO Max niet beschikbaar is? Dan kun je de dienst unlocken met een VPN. Lees meer over het kijken van Euphoria in Nederland in ons volledige artikel.

Euphoria is helaas niet gratis te zien. De serie is alleen beschikbaar op HBO Max. Hier heb je een betaald abonnement voor nodig. Op dit moment kost een abonnement op HBO Max in Nederland tussen de 6 en 8 euro.

Euphoria is niet te zien op Netflix of op bijvoorbeeld Amazon Prime Video. Seizoen 1 van Euphoria was te kijken via het pakket Ziggo Movies & Series XL van Ziggo. Sinds HBO Max in Nederland is uitgerold, is Euphoria exclusief bij deze streamingdienst te kijken. Het gaat over beide seizoenen én de twee specials die in de coronatijd zijn gemaakt.

Techredacteur
Emi heeft een achtergrond in internationale betrekkingen en veiligheid en is met name geïnteresseerd in overheidscensuur en internetvrijheid. Vraagstukken over online privacy en vrijheden worden door de digitalisering namelijk steeds vaker een politieke kwestie.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen