VPN proefperiodes

VPN proefperiodes

Voordat je een VPN-abonnement koopt, wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Met zoveel VPN-aanbieders op de markt die allemaal beweren dat ze de beste service bieden, kan het moeilijk zijn om er één te kiezen. Onze VPN-reviews en vergelijkingstool helpen je uit te zoeken welke dienst het beste bij jouw behoeften past. Daarnaast bieden veel VPN's hun eigen proefperiode aan, zodat je ze kunt testen voor je een abonnement aanschaft. De artikelen in deze sectie geven je meer informatie over deze VPN-trials en leggen stap-voor-stap uit hoe jij daarvan kunt profiteren.

Gratis VPN-trials met de geld-terug-garantie

Sommige VPN's hebben beperkte gratis versies, zoals ProtonVPN en TunnelBear. Andere grote providers bieden op een andere manier gratis trials en proefperiodes. Een goed voorbeeld is het aanbieden van een niet-goed-geld-terug-garantie. Door gebruik te maken van deze garantie, die meestal rond de 30 dagen ligt (hoewel dit per provider verschilt), kun je voor bepaalde tijd de dienst gratis uitproberen. Je moet weliswaar eerst een abonnement nemen en daarvoor betalen, maar krijgt al je geld terug als je op tijd annuleert.

Veel populaire providers, waaronder NordVPN en ExpressVPN, bieden deze geld-terug-garanties. Wil je één van deze providers gratis een maand uitproberen? Volg dan de instructies in de onderstaande artikelen.

Korting en gratis maanden

Als er één ding is waar VPN-aanbieders bekend om staan, dan is het wel hun prijsstunting. Als je naar de website van een grote VPN-provider gaat, krijg je enorme kortingen en extra gratis maanden te zien, zolang je maar op het juiste moment een abonnement afsluit. Dit is natuurlijk erg handig voor gebruikers.

VPN-aanbieders hebben de neiging abonnementen voor verschillende tijdsperiodes aan te bieden, bijvoorbeeld voor een maand, een jaar of twee jaar. Hoe langer de periode waarvoor je een abonnement afsluit, hoe goedkoper de maandelijkse kosten zijn. Kortom, de VPN-dienst beloont loyaliteit met een mooie korting die kan oplopen tot wel 60 of 70% van de maandelijkse prijs.

Daarnaast bieden veel VPN's gratis maanden aan: je betaalt dan bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, maar krijgt daarbovenop drie maanden extra. Als je slim gebruikmaakt van deze aanbiedingen, bespaar je flink wat geld terwijl je al je online gegevens beschermt. Als je wilt weten welke aanbiedingen er momenteel gelden voor jouw gekozen VPN, bekijk dan onze reviews.