VPN proefperiodes

VPN proefperiodes

Voordat je een VPN-abonnement koopt, wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Met zoveel VPN-aanbieders op de markt die allemaal beweren dat ze de beste service bieden, kan het moeilijk zijn om er één te kiezen. Onze VPN-reviews en vergelijkingen helpen je uit te zoeken welke dienst het beste bij jouw behoeften past.

Daarnaast helpen veel VPN-providers je ook bij je keuze. Zij bieden bijvoorbeeld hun eigen proefperiode aan. Zo kun jij ze testen vóór je een abonnement aanschaft.

Gratis VPN-trials met de geld-terug-garantie

Er zijn goede gratis VPN's. Ook zijn er aanbieders die een beperkte gratis versie aanbieden van hun premium dienst. Denk maar aan Atlas VPN en PrivadoVPN die je een deel van al hun servers laat gebruiken zonder snelheidslimieten.

Andere grote providers bieden op een andere manier gratis trials en proefperiodes. Een goed voorbeeld is het aanbieden van een niet-goed-geld-terug-garantie. Door gebruik te maken van deze garantie, die meestal rond de 30 dagen ligt, kun je voor bepaalde tijd de dienst gratis uitproberen. Je moet weliswaar eerst een abonnement nemen en daarvoor betalen, maar krijgt al je geld terug als je op tijd annuleert.

Veel populaire providers bieden deze geld-terug-garanties. Alle top-providers doen dit sowieso. Wil je een van deze providers gratis een maand uitproberen? Volg dan de instructies in de onderstaande artikelen.

Korting en besparing

Als er één ding is waar VPN-aanbieders bekend om staan, dan is het wel het stunten met prijzen. Als je naar de website van een grote VPN-provider gaat, krijg je enorme kortingen en extra gratis maanden te zien. Een voorwaarde is dat je dan op het juiste moment een abonnement afsluit of een kortingscode in bezit hebt. Dit is natuurlijk erg handig voor gebruikers.

VPN-aanbieders hebben de neiging abonnementen voor verschillende tijdsperiodes aan te bieden, bijvoorbeeld voor een maand, een jaar of twee jaar. Hoe langer de periode waarvoor je een abonnement afsluit, hoe goedkoper de maandelijkse kosten zijn. Kortom, de VPN-dienst beloont loyaliteit met een mooie korting die kan oplopen tot wel 60 of 70% van de maandelijkse prijs.

Daarnaast bieden veel VPN's gratis maanden aan: je betaalt dan bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, maar krijgt daarbovenop drie maanden extra. Als je slim gebruikmaakt van deze aanbiedingen, bespaar je flink wat geld terwijl je al je online gegevens beschermt.