Hoe kijk ik het internationale aanbod van Disney Plus?

Disney+ Kasteel op laptopscherm
Klik hier om snel te lezen hoe je veilig Disney Plus kunt kijken
Disney Plus kijken: in het kort

Disney Plus is de streamingdienst van Disney die ondertussen op veel plekken in de wereld beschikbaar is. Woon je in een land waar Disney Plus beschikbaar is? Dan kun je nu al op elk moment je favoriete Disneyfilm kijken. Een nieuwer onderdeel van Disney Plus, Star, is op dit moment slechts in een paar landen beschikbaar, waaronder Nederland.

Helaas blokkeert Disney Plus veel VPN’s. Wil je alsnog op een veilige manier kunnen streamen zonder je privacy en online veiligheid in gevaar te brengen? Dan heb je een VPN nodig die ook met Disney Plus werkt. Probeer bijvoorbeeld Surfshark:

Wil je weten hoe je precies een abonnement bij een VPN-provider af kunt sluiten of hoe je gebruik kunt maken van Disney Plus? Je leest het in ons volledige artikel hieronder.

Disney+ Laptop

Disney Plus, de officiële streamingdienst van Disney, is sinds november 2019 beschikbaar in Nederland. De recente nieuwkomer is in korte tijd uitgegroeid tot een populaire streamingdienst. De verwachting is dat DisneyPlus binnen enkele jaren zelfs Netflix gaat verslaan. Disney Plus is nog niet overal ter wereld beschikbaar, maar zal waarschijnlijk binnen twee jaar op alle grote markten toegankelijk zijn.

Op Disney Plus vind je de geliefde klassiekers, maar ook films en series van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. In dit artikel lees je hoe je veilig en onbeperkt Disneyfilms én andere Disney Plus-content kunt streamen.

Disney Plus: niet overal beschikbaar

De komende twee jaar zal Disney Plus langzaam beschikbaar worden voor de hele wereld. In een groot deel van Europa en in landen als Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico en heb je nu al toegang tot Disney Plus. In overige landen moeten mensen nog even geduld hebben. Als je in het juiste land woont, heb je geluk.

Gebruik je een Nederlands IP-adres, of een IP-adres uit één van de andere landen waar Disney Plus beschikbaar is? Dan kun je een account aanmaken en genieten van het aanbod van Disney Plus voor slechts €8,99 per maand. Zelfs dan kan het aanbod wat je te zien krijgt nog flink verschillen. Sommige landen (inclusief Nederland) hebben namelijk al toegang tot Star, een nieuwe categorie op Disney Plus met allerlei populaire series en films. Op veel andere plekken kun je Star echter nog niet bekijken.

Disney Plus: meer dan honderd miljoen abonnees

Waar Netflix ooit koning te rijk was, poppen nu overal nieuwe streamingdiensten op. Je hebt Amazon Prime, HBO Max, Videoland en sinds een paar jaar ook Disney Plus. Disney’s nieuwe streamingdienst heeft flink wat veranderingen op de markt teweeggebracht. Vlak na de lancering had Disney Plus al meer dan 28 miljoen gebruikers. Het aantal abonnees is inmiddels opgelopen naar 103,6 miljoen. Veel mensen hebben zelfs hun Netflix-abonnement opgezegd, omdat ze in plaats daarvan overgaan op Disney Plus. Op deze manier heeft Netflix al meer dan een miljoen gebruikers verloren.

Dit betekent echter niet dat Disney Plus de beste en meest veilige optie is om films en series te kijken. De streamingdienst heeft namelijk een aantal restricties op zijn website geplaatst, wat het voor VPN-gebruikers erg lastig maakt om veilig Disney-content te bekijken.

Hoe een VPN je meer online veiligheid en vrijheid geeft

Een VPN (Virtual Private Network) helpt je je IP-adres te verbergen en veranderen. Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar toch maakt het een groot verschil voor je online privacy en veiligheid. Jouw IP-adres bevat allerlei persoonlijke informatie over jou. Zo kan het een accurate indicatie van je locatie geven. Websites en talloze andere partijen die jouw online data inzien, lezen deze informatie en passen hun content vervolgens op jou aan.

Ben je in Amsterdam? Grote kans dat je in je Google-resultaten dan veel winkels en restaurants in het hartje van de hoofdstad tegenkomt. Met een VPN heb je hier invloed op.

VPN’s creëren een beveiligde tunnel tussen jouw apparaat en het internet. Zo blijft al jouw online gedrag anoniemer en veiliger. Je dataverkeer wordt automatisch door de tunnel gestuurd, wat betekent dat andere partijen niet langer gemakkelijk inzicht in jouw gegevens zullen hebben.

Met andere woorden: een VPN geeft je de mogelijkheid je privacy weer onder controle te krijgen. Zeker in een tijd waar grote bedrijven zoals Google en Facebook constant alle mogelijke informatie over hun gebruikers opslaan, kan dit erg geruststellend zijn.

Online restricties en internetvrijheid

Laptop met SlotNaast het bieden van meer online anonimiteit, kan een VPN ook onmisbaar zijn voor mensen wiens internettoegang wordt ingeperkt. Sommige landen gebruiken geoblokkades om hun burgers weg te houden van bepaalde websites, zoals nieuwsplatformen en andere online services. Deze restricties op internetvrijheid kunnen met een VPN worden omzeild.

Wanneer je een VPN-server kiest die gelokaliseerd is in een land dat deze geoblokkades niet gebruikt, krijg je alsnog toegang tot de pagina’s waar je eerst niet bij kon. Met het IP-adres van een ander land heb je in zo’n geval meer online mogelijkheden. In essentie geeft een VPN je dus meer online anonimiteit, verbeterde online veiligheid en toegang tot een vrijer internet.

Helaas kiezen sommige websites en streamingdiensten, waaronder Disney Plus, ervoor om IP-adressen van VPN-providers te blokkeren. Dit is een probleem voor gebruikers die Disney Plus willen kijken terwijl ze tegelijkertijd hun online veiligheid in stand houden.

Omdat Disney zijn leden de toegang tot hun content verbiedt wanneer ze een VPN gebruiken, is men verplicht VPN’s uit te schakelen. Dit betekent dat je op dit moment gedwongen wordt je veilige internetverbinding op te offeren als je een Disney-film via de dienst wilt bekijken. Dit is een groot nadeel van Disney Plus.

Voor meer informatie over VPN’s en hoe ze werken, verwijzen we je naar ons artikel “Wat is een VPN”, waar we je meer vertellen over dit onderwerp.

Stap-voor-stap uitgelegd: Hoe gebruik ik een VPN?

Een VPN geeft je de mogelijkheid veilig, anoniem en vrij te internetten. Daarom adviseren wij al onze lezers om een betrouwbare VPN aan te schaffen. Als jij ook een VPN wilt gaan gebruiken, maar je niet helemaal zeker bent waar je moet beginnen, volg dan deze stappen:

 1. Bekijk onze reviews en kies een betrouwbare VPN-provider (zoals bijvoorbeeld Surfshark)
 2. Neem een abonnement op de service en maak een account aan
 3. Download de VPN-software voor het besturingssysteem van jouw apparaat (bijvoorbeeld Windows, Linux of Mac)
 4. Log in binnen de VPN-software met het account dat je in stap 2 hebt aangemaakt
 5. Kies een server en maak verbinding.

Als je deze stappen succesvol hebt doorlopen, ben je verbonden met een VPN. Nu kun je veilig internetten zonder dat iedereen je internetactiviteiten inziet.

Hoe krijg ik toegang tot Disney Plus?

Als je ook wilt genieten van Disney Plus, inclusief hun nieuwe Star-sectie, moet je een Disney Plus-account aanmaken. Dit is gelukkig erg gemakkelijk. Je hebt enkel een Nederlands IP-adres nodig, die je automatisch al hebt als je simpelweg in Nederland bent. Een IP-adres in een ander land waar Disney Plus al werkt, kan natuurlijk ook. Geen zorgen als je in Canada of India woont, dus.

Volg de volgende stappen om deel te nemen aan de proefperiode:

 1. Ga naar disneyplus.com.
 2. Klik op ‘Abonneer nu’.
 3. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Akkoord en doorgaan’.
 4. Maak een sterk wachtwoord aan en klik op ‘Doorgaan’.
 5. Kies een betaalmethode, vul je informatie in en klik op ‘Akkoord en abonneren’.

Nu heb je toegang tot alle content die op dit moment beschikbaar is op Disney Plus. Je kunt dus oude Disney-klassiekers, schattige Pixar-filmpjes, de opnames van Hamilton, de nieuwste Marvel blockbusters en zelfs originele Disney Plus-series zoals The Mandalorian en WandaVision bekijken! Veel kijkplezier!

Wat staat er op Disney Plus?

Het aanbod op Disney Plus is erg uitgebreid en staat garant voor uren kijkplezier. Heb je wat hulp nodig met kiezen?  Hieronder geven we per categorie een aantal bekende titels. Je kunt genieten van series en films van:

 • Disney: van oude klassiekers zoals The Lion King en Jungle Book tot recente Disney-films zoals Frozen 2, Onward en Mulan.
 • Marvel: Wandavision, Iron Man, The Avengers, Ant-Man en nog veel meer films over je favoriete superhelden.
 • Pixar: Soul, Float, Up en Purl.
 • Star Wars: The Mandalorian, a New Hope, The Return of the Jedi.
 • National Geographic: spannende documentaires als Free Solo, Sea of Hope en great Migrations.

Voor ieder wat wils dus!

In welke landen heb je toegang tot Disney Plus?

Als je op dit moment niet in Nederland bent (of een VPN gebruikt die niet met Disney Plus werkt), zul je wellicht geen toegang tot Disney Plus krijgen. Je kunt misschien een account aanmaken, maar krijgt automatisch een error te zien waarin staat dat de service nog niet werkt in jouw land. Natuurlijk krijg je wel volledige toegang zodra de streamingdienst ook in dat land is gelanceerd.

Op dit moment is Disney Plus beschikbaar in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, (West)-Europa, Australië, en bepaalde delen van Azië. Hoewel er nog geen datum bekend is waarop de hele wereld toegang zal hebben tot Disney Plus, zijn er wel wat data bekend voor specifieke landen:

LandenLanceringsdatum
Canada, Nederland, Verenigde Staten12 november 2019 (gelanceerd)
Australië, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico19 november 2019 (gelanceerd)
India15 maart 2020 (vervroegd gelanceerd vanwege Coronavirus)
Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland24 maart 2020 (gelanceerd)
Kanaaleilanden, Isle of Man2 april 2020 (gelanceerd)
Frankrijk7 april 2020 (gelanceerd)
Monaco, Wallis en Futuna, Nieuw-Caledonië, Franse Antillen, Frans Guyana30 april 2020 (gelanceerd)
Japan11 juni 2020 (gelanceerd)
België, Denemarken, Finland, Groenland, IJsland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Zweden15 september 2020 (gelanceerd)
Réunion, Mayotte, Mauritius2 oktober 2020 (gelanceerd)
Argentinië, Bolivia, Brazilië, Caribische Eilanden, Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela17 november 2020 (gelanceerd)
Singapore23 februari 2021 (gelanceerd)
Hongkong, Oost-Europa, Zuid-Korea2021
Maleisië, TaiwanOnbekend

Wat is Disney Plus Star?

Disney Star is een speciale sectie op Disney Plus met entertainment van ABC, HULU, Freeform en andere diensten. Disney Plus richt zich voornamelijk op kinderen en families. Disney Star biedt vooral content voor volwassenen. Op Star zijn verschillende populaire films en series te vinden. Hieronder een kort overzicht uit het aanbod van Disney Plus Star:

 • The Walking Dead
 • How I Met Your Mother
 • Homeland
 • Big Sky
 • The Simpsons
 • Family Guy
 • Prison Break
 • The Hate You Give
 • Love, Simon
 • Family Guy
 • Prison Break

Met het begin van Star als toevoeging op Disney Plus, is het aanbod van de bibliotheek omhooggeschoten. Hierdoor is het nóg aantrekkelijker in vergelijking met het aanbod van andere streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld Netflix.

Disney Star aanbod op hoofdpagina Disney Plus

Welke landen hebben toegang tot Disney Plus Star?

Star is echter nog niet overal beschikbaar. Alleen in onderstaande landen/gebieden hebben Disney Plus-gebruikers toegang tot al deze films en series:

 • Australië
 • Canada
 • Nieuw-Zeeland
 • Singapore
 • West-Europa (namelijk België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland)

Naar verwachting zal Star later dit jaar ook in Oost-Europa, Hongkong, Japan en Zuid-Korea te zien zijn. Zelfs dan zullen er echter veel gebieden zijn waarin je geen toegang hebt tot dit deel van Disney Plus. Dit geldt ook voor wanneer je op vakantie gaat.

Heb je plannen om naar de Verenigde Staten te gaan? Dan zul je daar met je Disney Plus-abonnement geen Star kunnen kijken. Dit komt omdat ze in Amerika veel van de films en series op Star al aanbieden op de streamingdienst HULU. Wil je toch echt kunnen genieten van Star? Dan heb je dus een Nederlands IP-adres nodig – of in ieder geval een IP-adres uit een land waar je toegang tot Star hebt.

Beste VPN’s voor Disney Plus

VPN op schildIn een ideale wereld zouden we onze privacy en veiligheid niet op hoeven geven om een film te kijken. Helaas is dit wel de realiteit als het op veel populaire streamingdiensten aankomt. Disney Plus is daar één van. Disney blokkeert IP-adressen van meerdere bekende VPN-providers. Hierdoor is het voor gebruikers erg lastig om onder de bescherming van een VPN films en series op Disney Plus te kijken.

Gelukkig zijn er nog steeds enkele VPN-providers die servers aanbieden waarmee je Disney Plus wél kunt kijken. Op deze manier geniet je van de streamingdienst zonder je veiligheid op te geven. Hier volgen drie VPN-aanbieders die toegang geven tot Disney Plus.

1. Surfshark: Goedkoopste VPN voor Disney Plus

Surfshark is één van onze favoriete VPN-aanbieders. Deze dienst is relatief nieuw, maar heeft al snel een uitstekende reputatie opgebouwd. Surfshark houdt geen logs bij, heeft meer dan genoeg serverlocaties en staat een oneindig aantal gelijktijdige verbindingen toe. Wellicht is het beste aspect van deze VPN dat het, bovenop dat alles, slechts een paar euro per maand kost.

Het speciale aan Surfshark is dat al hun servers, onafhankelijk van de serverlocatie, je toegang geven tot de website en het aanbod van Disney Plus. Surfshark is een erg goede VPN-provider die je internetverbinding goed zal beveiligen, ook tijdens het streamen. Lees meer over deze provider in onze gedetailleerde review of ga direct naar hun website via de onderstaande banner.

Surfshark
Actie:
Veilig en anoniem online voor maar €2.30 per maand
Vanaf
€2.30
9.0
 • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
 • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
 • Goedkoop en veel extra opties
Bezoek Surfshark

2. ExpressVPN: Disney Plus streamen zonder vertraging

Net als Surfshark is ook ExpressVPN gericht op het actief toegang geven tot Disney Plus. Als je een juiste VPN-server van ExpressVPN uitkiest, kun je op een veilige manier genieten van alle films en series op Disney Plus. In het geval van ExpressVPN geldt dit voor servers in de Verenigde Staten, Canada, Nederland en Australië.

Omdat ExpressVPN een ontzettend snelle VPN is, zal je bovendien weinig tot geen verschil merken in je internetsnelheid. Van extra lang bufferen is geen sprake. Voor meer informatie over ExpressVPN, kun je onze review van deze provider lezen of direct naar de ExpressVPN-website gaan.

ExpressVPN
Actie:
3 extra maanden gratis bij een jaarabonnement
Vanaf
€6.91
8.9
 • Erg makkelijk te gebruiken VPN
 • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
 • 3000+ servers in 95 landen
Bezoek ExpressVPN

3. NordVPN: Veilig Disney Plus streamen

NordVPN is één van de grootste en beste VPN’s van dit moment. Ze bieden meer dan 5000 servers in meer dan 60 landen. De snelheid van de meeste servers is ontzettend goed. Bovendien is NordVPN één van de meest veilige providers. NordVPN is erg betrouwbaar en heeft een gebruiksvriendelijke applicatie.

Als je Disney Plus wilt kijken, kan dat op dit moment met NordVPN via zijn Amerikaanse, Nederlandse en Australische servers. Voor meer informatie kun je onze gedetailleerde review van NordVPN hier lezen. Je kunt ook direct naar hun website door op de knop in de onderstaande box te klikken.

NordVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Tijdelijk €2.99 per maand bij een 2-jarig abonnement
Vanaf
€2.99
9.3
 • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
 • Mooie en elegante applicatie
 • Geen logs
Bezoek NordVPN

Nog steeds geen toegang tot Disney Plus?

In sommige gevallen is het mogelijk dat je zelfs met deze VPN’s geen toegang krijgt tot Disney Plus. Je bent dan weliswaar beschermd door de VPN, maar wordt door de Disney Plus-website nog steeds geweigerd. Betekent dit dat je toch je VPN uit moet zetten? Niet per sé. Hier zijn een aantal simpele trucjes om dit probleem op te lossen:

 • Verwijder je cache, cookies en trackers óf open een incognitoscherm voordat je de Disney Plus-website bezoekt. De trackers in je browser kunnen ervoor zorgen dat je op de verkeerde homepage terechtkomt, omdat ze hebben onthouden dat je al eerder op die site bent geweest. Door je cookies te verwijderen of te browsen in een privévenster, zal het lijken alsof je een nieuwe bezoeker bent. Hierdoor zou je op de ‘juiste’ manier (mét je VPN-verbinding) toegang  moeten krijgen.
 • Probeer een andere VPN-server. Het kan zomaar zijn dat Disney het specifieke IP-adres van de VPN-server die jij op dat moment gebruikt, heeft geblokkeerd. Gelukkig hebben veel VPN’s meerdere servers per locatie, zodat je gemakkelijk naar een ander IP-adres kunt switchen. Wil je Disney Plus uitproberen? Kies dan gewoonweg een andere Nederlandse server. Bij sommige VPN’s kan je zelf per serverlocatie een server uitkiezen. Bij andere VPN’s zul je opnieuw verbinding moeten maken met dezelfde locatie totdat je een ander IP toegewezen krijgt. Als je wilt controleren welk IP-adres je op dit moment gebruikt, kun je terecht bij ons “Wat is mijn IP?”-artikel.

Problemen met betalen voor Disney+

Een ander probleem dat zich kan voordoen wanneer mensen zich proberen te abonneren op Disney Plus heeft te maken met de betaling. Disney controleert je betalingsgegevens wanneer je je wilt aanmelden. Als je PayPal-account of creditcard niet uit een land komt waar Disney Plus beschikbaar is, zullen ze je betaling weigeren.

Dit is onhandig als je bijvoorbeeld net verhuisd bent naar een land met Disney Plus toegang, maar je betalingsgegevens nog geregistreerd staan in een land zonder toegang. Gelukkig is er een oplossing: je kunt dan betalen met cadeaubonnen van Google Play of iTunes. Houd er wel rekening mee dat dit niet werkt in je browser. Het is het gemakkelijkst om dit via je smartphone te regelen. Dit is wat je moet doen:

 1. Maak een nieuwe account aan voor Google Play of iTunes. Als je dit veilig wilt doen, zorg er dan voor dat je VPN verbonden is met een land waar Disney+ beschikbaar is. Als je Google Play gebruikt, maak dan ook een nieuw Amazon-account aan.
 2. Als je Google Play gebruikt, ga je naar Amazon en koop je daar een cadeaubon, die je vervolgens aan je nieuwe Google-account koppelt. Als je iTunes gebruikt, ga je naar een Apple-cadeaukaartdistributeur (Walmart, Target, Best Buy) en koop je een cadeaubon, die je vervolgens aan je nieuwe Apple ID koppelt.
 3. Download de Disney+ app op je smartphone vanuit de Google Play store of de Apple App Store.
 4. Meld je aan met je nieuwe e-mailadres en betaal met de cadeaukaart die je aan je account hebt gekoppeld.

Belangrijke mededeling over de gebruikersovereenkomst van Disney Plus

Vrouwe JustitiaIn theorie zou je één van de bovenstaande VPN’s kunnen gebruiken om Disney Plus te kijken in een land waar je (nog) geen toegang hebt. Je hoeft daarvoor enkel de juiste VPN-serverlocatie uit te kiezen. Er is echter een grote kans dat dit in strijd is met de gebruiksvoorwaarden van Disney Plus.

Op het moment van schrijven, zegt de overeenkomst van Disney Plus niets over het gebruiken van een VPN. Wel staat er dat het bedrijf geografische restricties op zijn aanbod toepast en verschillende technologieën en methodes gebruikt om je fysieke locatie te achterhalen. Ze hebben daarmee het recht om je de toegang te ontzeggen.

Hoewel de voorwaarden van Disney Plus VPN-gebruik op dit moment nog niet verbieden, kan dit in de toekomst veranderen. Er is een kans dat Disney gebruikers die content proberen te unblocken met een VPN gaat straffen door bijvoorbeeld hun account (tijdelijk) te blokkeren. Voordat je besluit een VPN te gebruiken om de Disney Plus-content in een ander land te bereiken, is het daarom het best om eerst de voorwaarden te raadplegen. Deze vind je onderaan hun website. Mocht de overeenkomst veranderd worden, dan zou VPN-gebruik voor unblocking-doeleinden ineens verboden kunnen zijn.

Conclusie

Disney Plus is een groot succes in de wereld van online streaming. Het biedt diverse content: van Assepoester tot Hamilton en van National Geographic documentaires tot Avengers. Alsnog zou je je af kunnen vragen of het de moeite waard is een abonnement aan te schaffen als je toch geen films en series mag kijken terwijl je je VPN aan hebt staan. Moet je in zo’n geval je online veiligheid opgeven om Disneyfilms te kunnen zien?

Gelukkig zijn er een aantal VPN-providers die hun servers wél met Disney Plus laten werken. Met Surfshark, ExpressVPN en NordVPN kun je bijvoorbeeld genieten van Disney Plus-content terwijl je ook op een veilige manier met het internet verbonden bent. Bedenk wel dat je altijd een betaald Disney Plus-abonnement nodig hebt om toegang tot de streamingdienst te krijgen.

Zodra je een account op Disney Plus aanmaakt, accepteer je de gebruiksvoorwaarden van het bedrijf. Hoewel die op dit moment het gebruik van VPN’s niet verbieden, kan dit veranderen. Pas dus altijd op en maak een weloverwogen beslissing voordat je een VPN gebruikt om online Disney Plus-content te unlocken.

Veilig Disney Plus kijken: veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over veilig Disney Plus kijken? Kijk dan hieronder in het overzicht met veelgestelde vragen. Wellicht staat jouw vraag erbij. Klik op één van de vragen om het antwoord te zien.

Voor extra privacy en online veiligheid kun je een VPN gebruiken. Met een VPN kun je genieten van Disney Plus, zonder je veiligheid en online anonimiteit op te geven.
Helaas blokkeert Disney Plus IP-adressen van een aantal bekende VPN-providers. Gelukkig  zijn er nog steeds enkele VPN-providers die servers aanbieden waarmee je wel veilig series en films kunt kijken op Disney Plus.

We raden Surfshark aan om veilig Disney Plus te kijken. Alle servers van Surfshark  geven je, onafhankelijk van de serverlocatie, toegang tot de website en het aanbod van Disney Plus. Surfshark biedt goede beveiliging van je internetverbinding, ook tijdens het streamen.

Daarnaast is Surfshark zeer goed geprijsd.

Disney Plus is beschikbaar in Noord- en Zuid-Amerika, West-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, en delen van Azië (waaronder Japan en India). De komende tijd zal het naar verwachting in steeds meer landen beschikbaar worden. Wil je meer lezen over hoe je toegang kunt krijgen tot Disney Plus? Lees het hier!

Star is op dit moment beschikbaar in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, Singapore en delen van West-Europa. De rest van de wereld, dus ook de Verenigde Staten, heeft (nog) geen toegang tot dit nieuwe deel van Disney Plus. In de VS kunnen veel series en films in plaats daarvan worden bekeken op HULU.

Cybersecurity analist
David is een cybersecurity-analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO's en de private sector als cybersecurity- en VPN-expert en adviseur. Meer over David.
2
Reacties
Plaats een reactie
 1. Ik gebruik NordVPN en bewust voor een server in Nederland gekozen, maar ik kan niet inloggen bij Disney+ omdat voor Disney ik niet in Nederland zit.
  Ik heb verschillende NL servers van NordVPN getest maar tot op heden niet succesvol bij Disney+ kunnen aanmelden.
  Ik ga NordVPN opzeggen.

  • Bedankt voor het delen van je ervaring! Wellicht helpt het om de Amerikaanse servers van NordVPN te proberen. De kans is groot dat ze die wél beschikbaar maken voor Disney Plus, nu de service daar te verkrijgen is, terwijl de Nederlandse servers ondertussen niet meer werken. Als dit ook niet het geval is, biedt een aanbieder zoals Surfshark wellicht de oplossing. Deze aanbieder is actief bezig hun servers met Disney Plus te laten werken.

Een reactie plaatsen