Review: ExpressVPN - VPN provider (2017) - VPNgids.nl

Review: ExpressVPN – VPN provider (2017)

ExpressVPN review

ExpressVPN is een van de bekendere VPN-aanbieders. Deze bekendheid hangt grotendeels samen met de kwaliteit en het eenvoudige gebruik. Ze hebben apps voor desktops en smartphones. ExpressVPN beschikt over 100+ server locaties en verbinden is slechts een kwestie van een aantal muisklikken. ExpressVPN bestaat sinds 2009 en heeft een solide reputatie als een betrouwbaar bedrijf met goede customer support. ExpressVPN software geeft je toegang tot streaming content uit de hele wereld met zeer hoge snelheden, al lijken enkele prominente streamingdiensten zoals Netflix recentelijk toch steeds vaker geblokkeerd te worden. De encryptie-technologie van ExpressVPN zorgt ervoor dat je privacy bij het online surfen gewaarborgd is en stelt u in staat om een IP te krijgen van een groot aantal verschillende landen. Van alle Virtual Private Networks (VPN’s) is deze VPN een van de meest stabiele en biedt goede beveiligingsopties.

Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN Features

ExpressVPN beschikt over vele functies:

 • Gelijktijdig verbinding maken met 3 apparaten
 • Deblokkeren van websites die niet toegankelijk zijn in uw land
 • Sterke encryptie-mogelijkheden
 • Hoge snelheden vanwege de snelle verbindingen van hun servers
 • Apps voor mobiele apparaten zijn gratis beschikbaar
 • Compatibiliteit tussen verschillende besturingssystemen
 • Eenvoudige aansluiting op VPN-servers met 1 klik
 • 100 + server locaties in meer dan 80 landen
 • Support team is 7 dagen per week beschikbaar via de website

Aantal recente features

  1. Je hoeft als gebruiker niet meer te onthouden welke server je de laatste keer gebruikt hebt. De ExpressVPN software slaat automatisch de laatste 3 servers op die je gebruikt hebt.
  2. ExpressVPN heeft een nieuw algoritme gebruikt voor het berekenen van de snelheid tussen de gebruikerscomputer en de ExpressVPN servers . Dit helpt niet alleen het bedrijf te begrijpen welke servers belangrijk zijn voor de gebruikers, maar helpt jou als gebruiker ook de snelste servers te vinden.

ExpressVPN Snelheid

Snelheid is een belangrijk aandachtspunt als je op zoek bent naar een VPN-dienst. ExpressVPN is een zeer betrouwbare VPN Provider met zeer hoge snelheid in alle delen van de wereld. Waar sommige andere VPN-service providers de maximale snelheid limiteren, beperkt ExpressVPN de maximale bandbreedte voor hun gebruikers niet. Daardoor is ExpressVPN de ideale dienst voor toegang tot video-streaming sites zoals Hulu, BBC, Pandora of iPlayer of als ondersteuning voor je downloads.

expressvpn_speedtest
Hierboven zie je de speedtestresultaten uitgevoerd vanaf onze supersnelle verbinding naar de verschillende servers van ExpressVPN.
vpn-1
Dit zijn de resultaten van onze test bij speedtest.net, zonder een VPN te gebruiken.
.
 vpn-2
Dit zijn de resultaten als we onszelf verbinden met de snelste VPN server in Nederland en de test met een Nederlandse server van Speedtest.net laten uitvoeren.
 .
vpn-3
Dit zijn de resultaten als we een Nederlandse Speedtest.net server uitkiezen maar het datverkeer via een VPN server in Engeland laten verlopen
 .
vpn-4
Dit zijn de resultaten als we een Nederlandse speedtest.net server kiezen, maar onszelf via de Verenigde Staten laten verbinden.
 .
Bovenstaande speedtests zijn uitgevoerd op 12 januari 2017.
Omdat de resultaten van de Amerikaanse server nogal tegen lijken te vallen hebben we getest of we op HULU.com fatsoenlijk series kunnen kijken, zónder vertraging en op de hoogste kwaliteit en dat lukt gewoon. Het is ook niet logisch om je dataverzoek eerst naar de USA te sturen, waar ze vervolgens de speedtestserver in Nederland raadplegen, die het weer terug naar de VS moet sturen om vervolgens het verzoek weer terug naar NL te sturen.
 .
Concluderend zijn de snelheidstesten meer dan geslaagd en kun je,  zeker als je een server in de EU selecteert, de VPN prima gebruiken om anoniem te downloaden of te gamen!

Privacy

De primaire doelstelling van de meeste klanten wanneer ze kiezen voor een VPN-dienst is het hebben van een goede beveiliging en privacy op het internet. ExpressVPN versleutelt jouw gegevens met behulp van een veilige encryptiesleutel op het hoogste niveau volgens de internationale normen. Naast de beveiliging voor thuis- en zakelijke gebruikers is er ook speciale hotspot-bescherming die een extra beveiliging toevoegt als je gebruik maakt van een openbaar Wifi-netwerk op bijvoorbeeld een luchthaven, busstation of treinstation.

ExpressVPN zorgt er ook voor dat er geen gegevens verstrekbaar zijn aan derden. De beste eigenschap van de ExpressVPN service is dat de servers geen gebruikersgegevens registreren. Dit betekent dat uw sporen op het internet, zodra je de verbinding verbreekt, direct worden gewist. Dit betekent (in theorie althans) dat zelfs als een overheidsorganisatie bij ExpressVPN gegevens opvraagt deze niet overgedragen kunnen worden omdat ze naar zeggen van ExpressVPN niet opgeslagen zijn!

ExpressVPN Prijs

ExpressVPN biedt onbeperkte bandbreedte en bevat ondersteuning voor uw mobiele apparaten met alle pakketten:

 • 1 jaar Onbeperkt VPN: $ 8,32 per maand
 • 6 maanden Onbeperkt VPN $ 9.99 per maand
 • 1 maand Onbeperkt VPN: $ 12,95 per maand
 • 30 dagen geld-terug-garantie wordt aangeboden op alle pakketten

Deze prijzen zijn niet de allergoedkoopste onder de VPN-aanbieders, maar zijn nog steeds relatief laag. De kwaliteit is echter de prijs waard, vanwege de betrouwbaarheid en snelle verbindingen die ExpressVPN biedt. Daarnaast is de 30 dagen gratis trial met een geld-terug-garantie een goede optie om hun diensten te proberen. Als u niet tevreden bent met de service, zal het bedrijf het volledige inschrijvingsbedrag terugbetalen.

ExpressVPN prijzen

ExpressVPN gebruiken

ExpressVPN heeft een aantal op maat gemaakte applicaties die eenvoudig zijn ontwikkeld om te installeren en te gebruiken op uw devices. ExpressVPN biedt software voor:

expressVPN_gui

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows XP
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Mac OS X
 • Ubuntu
 • DD-WRT Routers
 • Android
 • iPad
 • iPhone
 • Android

 

ExpressVPN Server Locaties

ExpressVPN biedt honderden server locaties in meer dan 80 landen in Amerika, Europa en Azië. Voorheen deed ExpressVPN op dit gebied onder t.o.v. de concurrenten zoals HideMyAss en PureVPN. Voor de meeste gebruikers zijn de keuzes die ExpressVPN biedt meer dan voldoende. Bij ExpressVPN kun je onbeperkt wisselen tussen de verschillende servers. Hier is een lijst met enkele van de landen (of steden) waar je in staat bent om IP-adressen te krijgen:

Verenigde Staten, Los Angeles, San Francisco, San Jose, Seattle, Chicago, New York, New Jersey, Washington, DC, Miami, Dallas, Atlanta, Canada, Montreal, &, Toronto, Argentinië, Bahama’s, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Mexico, Panama, Peru, Uruguay, Venezuela, Azië, Oceanië, Australië, Nieuw-Zeeland, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mongolië, de Filippijnen, Singapore, Singapore, Sentosa, CBD, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Vietnam, Europa, Verenigd Koninkrijk, Londen, Berkshire, Maidenhead, Duitsland, Frankfurt, Keulen, Darmstadt, Albanië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Republiek , Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Parijs, Lyon, Georgië, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, het eiland, van, man, Italië, Kazachstan, Kirgizië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Nederland, Rotterdam & Amsterdam, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Oezbekistan, Midden Oosten en Afrika, Algerije, Cyprus, Egypte, Israël, Turkije, Zuid-Afrika

Vanwege de populariteit van de VS, biedt ExpressVPN servers van kust tot kust in meer dan 10 verschillende steden. Ze hebben ook meerdere serverlocaties in de populaire Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

ExpressVPN Protocollen

De Express VPN apps bieden de verschillende procollen; OpenVPN UDP staat standaard ingesteld. Als alternatief kun je kiezen voor OpenVPN TCP, L2TP/IPSec, SSTP en PPTP.

Betalen

ExpressVPN accepteert verschillende betalingswijzen:

 • Visa Cards
 • Master Cards
 • PayPal
 • American Express
 • Amex
 • Discover
 • Bitcoin

Klantenservice

Customer support is 7 dagen per week per e-mail en chat beschikbaar. Het support team lijkt deskundig, vriendelijk en snel. Als je problemen hebt met de VPN-verbinding kun je ExpressVPN het logbestand van je verbinding e-mailen waarna het probleem voor je wordt opgelost. ExpressVPN heeft een goed opgeleid support team dat snel op e-mails reageert.

Conclusie

ExpressVPN is een van de best gewaardeerde VPN diensten omdat ze een combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak bieden. Hoewel ze niet de goedkoopste aanbieder zijn, is hun all-inclusive benadering erg fijn: ExpressVPN biedt onbeperkte bandbreedte voor al je apparaten in één enkel pakket. Het VPN-netwerk is van hoge kwaliteit, ook in vergelijking met concurrenten. Het beste van alles is de 30 dagen niet goed geld terug garantie voor alle abonnementen, je hebt dus niets te verliezen. Helaas zijn services van onder meer Netflix niet te bekijken via de proxies van ExpressVPN, maar dit is een euvel waar helaas nog best veel VPN aanbieders mee te kampen hebben.

Bezoek ExpressVPN

 

 

Over Justin

Justin begeeft zich al jaren in de wereld van digitale communicatie, websites, internet beveiliging en privacy en is vanuit deze interesse VPNgids.nl gestart.

Één reactie

 1. Ik denk dat die netflix services gewoon bereikbaar zijn hoor, gewoon verschillende serverlocaties proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 
Schrijf je in en maak kans op gratis VPN abonnementen 

Privacy, security en VPN nieuws

Geen SPAM! Wij delen je email adres met niemand, en sturen niet meer dan 1 email per week

Bedankt voor je inschrijving!

Bevestig je inschrijving via de email in je mailbox
(let op je spammap)