ExpressVPN trial: zo krijg je een gratis proefperiode

Persoon zit achter beeldscherm met "ExpressVPN free trial" erop afgebeeld
Lees hier een korte samenvatting
Samenvatting: de gratis proefperiode van ExpressVPN

Wil je een gratis trial bij ExpressVPN? Volg dan deze stappen:

 1. Ga naar https://www.expressvpn.com/.
 2. Kies “Koop ExpressVPN” en kies je abonnement*.
 3. Volg de stappen om een account aan te maken.
 4. Download ExpressVPN.
 5. Activeer je account.
 6. Neem vóór het einde van je 30-daagse proefperiode contact op met de klantenservice om je abonnement te annuleren en je geld teruggestort te krijgen.

* Het maakt niet uit welk abonnement je kiest. Ieder abonnement komt met de niet-goed-geld-terug-garantie. Houd wel in de gaten dat je een initiële betaling moet doen: een betaling die je teruggestort krijgt wanneer je de niet-goed-geld-terug-garantie gebruikt. Op deze manier kun je ExpressVPN 30 dagen gratis proberen!

Lees het volledige artikel hieronder voor meer informatie.

ExpressVPN is niet alleen een van de meest populaire, maar ook één van de beste VPN’s die op dit moment beschikbaar is. Met indrukwekkende snelheden en een geweldige klantenservice heeft ExpressVPN voor iedereen wel wat te bieden, wat je behoeften ook zijn. Wil je meer weten over ExpressVPN? Lees dan onze review. Wil je ExpressVPN direct uitproberen met de gratis proefperiode? Blijf dan vooral lezen!

De gratis proefperiode van ExpressVPN

We kunnen ons voorstellen dat je de service van ExpressVPN eerst even gratis wilt proberen voordat je een abonnement afsluit. Hoewel ExpressVPN geen volledig gratis proefperiode heeft, hebben ze wél een niet-goed-geld-terug-garantie. Deze garantie zorgt ervoor dat je de VPN gratis kunt proberen voordat je vastzit aan een abonnement.

In de praktijk betekent dit dat je jezelf aan moet melden voor ExpressVPN en de initiële kosten voor het abonnement naar keuze moet betalen. Geen zorgen: als je de service binnen 30 dagen annuleert, krijg je het volledige bedrag terug. Dit betekent dat je uiteindelijk geen cent uit hebt gegeven én kennis hebt kunnen maken met de VPN-service. Op deze manier kun je ExpressVPN “gratis” gebruiken en direct ontdekken of deze VPN aansluit bij jouw behoeften.

Hoe krijg je een gratis ExpressVPN trial (30 dagen)?

Je hebt die maand gratis ExpressVPN zonder al teveel moeite te pakken. Je creëert een account, geniet van 30 dagen volledige toegang en vraagt je geld terug binnen deze periode. Ook het installeren van ExpressVPN gaat lekker makkelijk. Volg deze stappen om de gratis proefperiode van ExpressVPN te starten:

 1. Bezoek https://www.expressvpn.com.
  ExpressVPN Homepage website
 2. Klik op ‘Koop ExpressVPN‘ en kies een van de verschillende abonnementen. Het maakt niet uit welk abonnement je kiest wanneer het om de 30 dagen proefperiode gaat. Vergeet echter niet dat je de initiële kosten van het abonnement moet betalen voordat je ExpressVPN gratis kunt gebruiken.
  ExpressVPN Prijzen
 3. Voer je e-mailadres in en kies een geldige betaalmethode. ExpressVPN biedt je verschillende betaalmethoden, afhankelijk van je locatie. In Nederland kun je bijvoorbeeld ook met iDeal betalen.
 4. Screenshot van de aanmeldingspagina van ExpressVPN
 5. Nadat je hebt betaald, kom je op een pagina met een activeringscode. Kopieer deze activeringscode.
 6. Download ExpressVPN op je apparaat en open het.
 7. Screenshot van de verschillende apparaten en besturingssystemen waarop ExpressVPN beschikbaar is
 8. Plak de activatiecode in het tekstvak dat verschijnt.
 9. Log in op je account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 10. Zoek de server die je wilt gebruiken en klik om verbinding te maken.ExpressVPN App Screenshot NL
 11. Annuleer je abonnement via de live chat-ondersteuning voordat de 30 dagen voorbij zijn.
 12. Screenshot van de Live Chat van ExpressVPN waarin een abonnement wordt opgezegd

Belangrijk! Wanneer je besluit met Bitcoin te betalen, wordt het een stuk lastiger om je terugbetaling te ontvangen. Bitcoin is nu eenmaal een betaalmiddel dat met veel anonimiteit gepaard gaat. Als je zeker weet dat je de service na je 30-dagen proefperiode wilt annuleren, raden we aan om met PayPal of creditcard te betalen. Zo weet je zeker dat het terugkrijgen van je geld soepel verloopt.

Zo krijg je jouw geld terug van ExpressVPN

Na 30 dagen van je volledige toegang tot gratis ExpressVPN te hebben genoten, besluit je dat je toch je geld terug wilt. Hoe doe je dit? Simpel:

 1. Ga naar de ExpressVPN website en open de 24/7 live chat. Je vindt deze chat door te klikken op “Helpdesk” in het menu bovenaan de pagina. Klik vervolgens op “Naar de Helpdesk”. Lukt dit niet? Dan klik je op het “Need help? Chat with us!” bericht rechtsonder in je scherm.
  ExpressVPN support pagina
 2. Vertel de chatbot dat je jouw abonnement wilt annuleren. (Let op: de chatbot spreekt Engels, maar de antwoorden van de bot zullen automatisch binnen de chat worden vertaald naar de taal waar jij in schrijft. Je kunt je vragen dus gewoon in het Nederlands stellen.) De chatbot zet je vervolgens door naar een medewerker van de klantenservice.
 3. Laat de medewerker weten dat je jouw abonnement wilt annuleren en vertel hoe je voor je abonnement betaald hebt. Zo kan de medewerker jouw abonnement direct voor je annuleren.
 4. Zodra de medewerker heeft bevestigd dat jouw abonnement geannuleerd is en dat de terugbetaling in werking is gezet, kun je het chatvenster sluiten.
 5. Het kan tot zeven werkdagen duren voordat je de terugbetaling op je bankrekening ziet.

Let op je rechten en plichten

Het kan zijn dat de medewerker van de klantenservice je vraagt waarom je besloten hebt je abonnement te annuleren. Je hoeft hier geen reden te geven als je dat niet wilt. Als je simpelweg zegt dat je besloten hebt je abonnement stop te zetten, is dat voldoende om het proces te voltooien.

Zorg er wel voor dat je jouw abonnement annuleert voordat de 30 dagen voorbij zijn. Ben je te laat, dan is de kans groot dat je geen terugbetaling meer kunt ontvangen. De 30 dagen beginnen te tellen vanaf het moment dat je het abonnement afsluit – houdt de kalender dus goed in de gaten!

De niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN versus een gratis VPN

Misschien vraag je je af waarom je een betaalde VPN zou gebruiken wanneer er ook volop gratis VPN’s beschikbaar zijn. Het voordeel van de niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN is dat je zonder enige beperkingen van alle opties gebruik kunt maken. Dit in tegenstelling tot gratis VPN’s.

Daarnaast is de betrouwbaarheid van volledig gratis VPN’s vaak minder consistent. Het kan zijn dat je ineens te maken krijgt met vertraagde internetsnelheden. ExpressVPN staat daarentegen juist bekend om hun consistente, snelle verbindingen, ook tijdens de “gratis proefperiode”.

Betaalde VPN’s zoals ExpressVPN bieden een groter netwerk van betrouwbare servers. Dit betekent dat je meer keuze hebt op het gebied van serverlocaties. Of je nu het internet wilt betreden alsof je in de Verenigde Staten, Duitsland, Groot-Brittannië of Japan bent, met ExpressVPN kan het. Zij hebben servers over de hele wereld. Gratis VPN’s zijn over het algemeen niet in staat om zoveel servers en mogelijkheden te bieden.

Bovendien hebben betaalde VPN’s vaak een betere, uitgebreide klantondersteuning in vergelijking met gratis VPN’s. Zo is de klantenservice van ExpressVPN de hele dag door beschikbaar, zeven dagen per week. Als je ooit in de problemen komt met je VPN, staat de klantenservice klaar om je te helpen. Dit is een serviceniveau dat je niet vaak terugziet bij een gratis VPN.

De niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN versus een gratis proefversie van een premium dienst

Er zijn VPN-providers die een gratis proefversie van hun service aanbieden. Deze gratis versies bieden over het algemeen slechts een beperkt voorbeeld van de betaalde service. Met zo’n beperkte gratis proefversie kan het erg lastig zijn om de service goed te beoordelen.

Wanneer je de niet-goed-geld-terug-garantie van een service gebruikt, betekent dit dat je eerst een betaling moet doen. Hoewel het hierdoor kan lijken alsof de dienst niet gratis is, krijg je je geld aan het einde van de garantieperiode gewoon terug. Dit maakt dat we het gebruik van een niet-goed-geld-terug-garantie aanbevelen. Hiermee krijg je immers de volledige premium-ervaring én alle voordelen die hierbij horen. Dit is dé ideale manier om te ontdekken of een VPN-aanbieder aan al je wensen voldoet.

Waarom zou je voor ExpressVPN kiezen?

ExpressVPN is een uitstekende service die je niet snel teleur zal stellen. Samenvattend vind je hier een aantal van de beste functies die bij een abonnement zijn inbegrepen:

 • Onbeperkte bandbreedte en ongelimiteerd datagebruik op alle servers.
 • 24/7 klantenservice via de live chat, met snelle antwoorden.
 • Supersnelle en stabiele VPN-servers.
 • Werkt op talloze apparaten en besturingssystemen, waaronder Windows, Android, Mac, iOS en Linux.
 • Hoogwaardige versleuteling en lekbestendigheid voor de beste bescherming van jouw online gegevens: inclusief AES-256 encryptie.
 • Een strikt “no log”-beleid: ExpressVPN werkt vanuit de Britse Maagdeneilanden, die uitstekende privacywetten hebben. Ook gebruikt de service RAM-servers, waardoor het onmogelijk is om de online data en browsegegevens van hun klanten bij te houden.
 • Duizenden servers in meer dan 90 landen, met meerdere locaties in een groot deel van deze landen.
 • Werkt met Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney+, HBO Max en talloze andere streamingdiensten.
ExpressVPN
Actie:
3 extra maanden gratis bij een jaarabonnement
Vanaf
€6.59
8.9
 • Erg makkelijk te gebruiken VPN
 • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
 • 3000+ servers in 95 landen
Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN hanteert een no-nonsence geld-terug beleid

Het gebruik van gratis ExpressVPN met de 30-daagse proefperiode (dankzij de niet-goed-geld-terug-garantie) komt zonder risico’s. Het is de ideale optie om tijdelijk toegang te krijgen tot alle premium functies zonder hier ook maar een cent aan uit te geven.

Sommige VPN-providers zeggen dat ze niet-goed-geld-terug-garanties hanteren, zonder dit daadwerkelijk te doen. Dan kom je er ineens achter dat de klantenservice niet bereikbaar is, of dat ze deze garantie alleen in specifieke gevallen geven, afhankelijk van de hoeveelheid data die je gebruikt hebt.

ExpressVPN doet hier niet aan mee. Annuleer jij je abonnement binnen de 30 dagen termijn? Dan krijg je je geld terug, zonder gedoe. Dit maakt ExpressVPN een betrouwbare keuze.

ExpressVPN versus andere aanbieders

Ben je benieuwd hoe ExpressVPN presteert in vergelijking met andere populaire VPN-aanbieders? We hebben ExpressVPN met de grootste concurrenten vergeleken om te kijken welke VPN-aanbieder de beste keuze is. Je vindt het onderzoek én de conclusies hier terug:

Deze providers geven hun gebruikers ook de mogelijkheid hun services uit te proberen door middel van een geld-terug-garantie. Als je daar meer over wilt weten, kun je deze artikelen lezen:

Naast deze aanbieders zijn er talloze andere VPN’s beschikbaar. Wil je meer opties vergelijken en direct ontdekken hoe je een abonnement af kunt sluiten? Lees dan al onze reviews !

Veelgestelde vragen: Zo krijg je een gratis proefperiode bij ExpressVPN

Heb je vragen over het gebruik van ExpressVPN en de niet-goed-geld-terug-garantie? Vind je antwoord terug in onze veelgestelde vragen!

Hoewel ExpressVPN geen gratis proefversie aanbiedt, kun je het wel 30 dagen gratis proberen. Je doet dit door gebruik te maken van hun niet-goed-geld-terug-garantie. Deze trial van 30 dagen werkt bij ieder abonnement en is de ultieme manier om ExpressVPN gratis te proberen. Ben je op zoek naar een geheel onbetaalde VPN? Bekijk dan eens onze lijst met de beste gratis VPNs.

Zorg er allereerst voor dat je binnen de 30-daagse periode annuleert. Je doet dit door de live chat op de ExpressVPN website te gebruiken. Zodra je verbonden bent met een medewerker van de klantenservice, vertel je ze dat je jouw abonnement wilt annuleren. Zolang je binnen de geld-terug-garantie zit, krijg je jouw geld gewoon teruggestort! Is deze periode al verstreken? Dan wordt je abonnement geannuleerd, maar krijg je helaas geen geld terug. Klik hier voor meer informatie.

Als je gebruik wilt maken van de proefperiode van ExpressVPN, moet je eerst een account aanmaken. Zodra je een account hebt en een abonnement hebt gekozen, gaat je 30-daagse proefperiode van start. Zorg dat je de klantenservice op tijd benadert om je abonnement te annuleren, en je krijgt betaling zonder problemen teruggestort! Op deze manier kun je ExpressVPN 30 dagen gratis proberen.

Wil je ontdekken wat je van ExpressVPN kunt verwachten? Lees dan nu onze volledige review!

ExpressVPN biedt geen gratis proefperiode, maar werkt met een niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen. Op deze manier kun je de VPN gratis proberen. Hoewel je een initiële betaling moet doen, krijg je deze gewoon teruggestort wanneer je binnen 30 dagen annuleert.

Cybersecurity analist
David is een cybersecurity-analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO's en de private sector als cybersecurity- en VPN-expert en adviseur. Meer over David.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen