CyberGhost trial: probeer CyberGhost gratis met een proefperiode

CyberGhost trial: Zo krijg je een gratis proefperiode bij CyberGhost
Klik hier voor een samenvatting
Samenvatting: de gratis proefperiode van CyberGhost

Wil jij een gratis CyberGhost trial starten? Volg dan deze stappen:

 1. Ga naar https://www.cyberghostvpn.com/.
 2. Selecteer “Claim je deal” en kies je abonnement*.
 3. Vul je e-mailadres en betaalgegevens in en maak een wachtwoord aan.
 4. Download CyberGhost op je apparaat.
 5. Log in met behulp van je gebruikersnaam en wachtwoord en zet de VPN-verbinding aan.
 6. Annuleer je account binnen 14 of 45 dagen en krijg je betaling teruggestort.

* Je zult in eerste instantie voor je abonnement moeten betalen, maar krijgt je volledige betaling gewoon teruggestort. Zorg er wel voor dat je binnen de garantieperiode van 45 dagen (of 14 dagen wanneer je een maandabonnement afsluit) annuleert. Op deze manier heb je uiteindelijk toch een gratis proefabonnement gehad.

Wil je meer weten over de gratis CyberGhost trial en leren hoe je gemakkelijk je geld terugvraagt? Je leest het in het volledige artikel hieronder.

CyberGhost is een betaalde VPN-service met een breed scala aan functies, zodat je optimaal van je VPN-verbinding kunt genieten. Ze bieden onder meer speciale VPN-servers voor streaming en torrenting. Bovendien verbind je maar liefst zeven apparaten tegelijkertijd. CyberGhost VPN is daardoor een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een goede, premium VPN-aanbieder.

Toch is de kans groot dat je CyberGhost eerst even uit wilt proberen vóór je een daadwerkelijk abonnement aanschaft. Hun 45-daagse niet-goed-geld-terug-garantie maakt dit mogelijk!

Wil je meer over CyberGhost te weten komen? Lees dan onze CyberGhost review. Wil je direct aan de slag met een gratis proefperiode bij CyberGhost? Dan leggen we je in dit artikel stap voor stap uit hoe je dit doet.

Gratis CyberGhost proberen

Het is natuurlijk wel zo fijn om een service even te kunnen proberen voordat je een betaald abonnement afsluit. Hoewel CyberGhost VPN geen officiële gratis versie aanbiedt, kun je de service wél uitproberen zonder hier geld aan kwijt te raken. Dit doe je met behulp van de handige niet-goed-geld-terug-garantie van 45 dagen.

CyberGhost heeft twee verschillende niet-goed-geld-terug-initiatieven. Wanneer je een jaarabonnement afsluit, of een ander abonnement dat langer dan zes maanden duurt, krijg je een 45 dagen geld-terug-garantie. Sluit je daarentegen een maandabonnement af, dan is je garantie 14 dagen lang.

Om gebruik te maken van deze garantieperiode en een gratis CyberGhost proefperiode te starten, moet je een initiële betaling doen wanneer je een abonnement afsluit. Geen zorgen: je krijgt dit volledige bedrag terug wanneer je jouw abonnement binnen de garantieperiode annuleert.

Hoe krijg je een gratis CyberGhost VPN trial (voor 45 dagen)?

Als je CyberGhost gratis uit wilt proberen, moet je een abonnement afsluiten en dit vervolgens annuleren voordat de garantieperiode afloopt. We nemen je stap voor stap door het proces heen.

Pas op: wanneer je een CyberGhost VPN abonnement via de Apple App Store afsluit met behulp van in-app aankopen, kun je geen gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Zorg dus dat je een abonnement afsluit via de officiële website.

 1. Ga naar https://www.cyberghostvpn.com.
 2. CyberGhost website
 3. Klik op ‘Koop nu’ of een soortgelijke knop en selecteer een abonnement naar keuze. Let op: wanneer je een maandabonnement afsluit, is de geld-terug periode 14 dagen. Kies je daarentegen voor een langer abonnement (voor één, twee of drie jaar), dan duurt de geld-terug periode 45 dagen. Je zal altijd een initiële betaling moeten doen om een abonnement af te kunnen sluiten, maar krijgt je geld na gebruik gewoon teruggestort zolang je het op tijd terugvraagt.
 4. CyberGhost Prijzen
 5. Kies je betaalmethode, vul je gegevens in en laat je e-mail adres achter.
 6. Maak een wachtwaard aan om je aanmelding af te ronden.
 7. Download de CyberGhost VPN-software op je apparaat.
 8. CyberGhost Website software downloaden
 9. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 10. Maak verbinding met een VPN-server en geniet van de VPN-dienst gedurende de geld-terug periode.
 11. Neem vóór het einde van je garantieperiode contact op met de klantenservice, annuleer je abonnement en ontvang je terugbetaling.

Let op! Hoewel je de mogelijkheid hebt om met Bitcoin voor je VPN-abonnement te betalen, kan het lastig zijn om een terugbetaling te krijgen met deze betaalmethode. We raden je dan ook aan om de betaling met een creditcard of PayPal te doen als je van plan bent de service na de garantieperiode te annuleren.

Hoe krijg je je geld terug van CyberGhost?

Nadat je een aantal weken van gratis CyberGhost VPN hebt kunnen genieten, is het tijd om een besluit te nemen: ga je CyberGhost definitief gebruiken, of stop je ermee? Als je het abonnement wilt annuleren en je geld terug wilt krijgen, volg je de volgende stappen:

 1. Ga naar de CyberGhost website en bezoek de ‘Help pagina.
 2. Klik op de blauwe support knop die je rechtsonder in je scherm ziet.
 3. Typ “Terugbetaling ontvangen” en klik op de blauwe Live chat knop. Let op! De live chat is niet 24/7 beschikbaar. Mocht de chat optie dus niet verschijnen, kun je het beste een uurtje wachten en het vervolgens nog een keer proberen.
 4. Vul je naam en e-mailadres in. Kies vervolgens je taal. Let op dat de CyberGhost helpdesk op dit moment enkel in het Engels, Frans en Duits te bereiken is. We hebben wel gemerkt dat je soms in het Engels kunt spreken met bijvoorbeeld de Franse helpdesk. Dus laat je niet tegenhouden wanneer de Engelse even niet beschikbaar is.
 5. Stuur een bericht waarin je aangeeft dat je jouw abonnement op wilt zeggen en een terugbetaling wilt ontvangen. Klik vervolgens op ‘Start chat‘.
 6. CyberGhost live chat
 7. Vraag de medewerker van de klantenservice of deze je abonnement kan annuleren.
 8. Geef de medewerker het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je account aan te maken. Het kan zijn dat ze je ook om je bestelnummer vragen, dus zorg dat je die bij de hand hebt.
 9. Zodra de medewerker bevestigd heeft dat je in aanmerking komt voor een terugbetaling en je abonnement geannuleerd is, kun je het chatvenster sluiten.
 10. Check je bankrekening binnen vijf tot tien werkdagen om te kijken of je betaling teruggestort is.

Let op je rechten en plichten

Je hoeft geen specifieke reden op te geven wanneer je jouw abonnement annuleert. Je kunt de klantenservice medewerker gewoon vertellen dat je wilt annuleren en daarna zullen zij een terugbetaling voor je in gang zetten. Wat je daarentegen wél moet onthouden is dat de garantieperiode en bijbehorende voorwaarden afhangen van het soort abonnement dat je hebt afgesloten. Wees je dus bewust van de 14-daagse of 45-daagse garantieperiode die voor jou geldt, en blijf binnen de limieten van je garantieperiode. Doe je dit niet, dan krijg je de betaling niet teruggestort.

Je kunt CyberGhost ook mailen of het online formulier (Engels, Duits, Frans en Roemeens) op hun website gebruiken om een terugbetaling aan te vragen. De live chat geeft je daarentegen de mogelijkheid om direct met een CyberGhost medewerker te praten, zonder dat je lang op antwoord hoeft wachten. We raden je dan ook aan om de chat-optie te gebruiken als dat mogelijk is.

Gratis VPN’s versus een niet-goed-geld-terug-periode bij CyberGhost

Misschien vind je het teveel gedoe om je abonnement te annuleren en je geld terug te vragen. Je kunt er dan ook voor kiezen om een gratis VPN te gebruiken, waarbij je nooit iets hoeft te betalen. Toch zijn er genoeg redenen om voor een niet-goed-geld-terug-garantie te kiezen.

Op de eerste plaats werken betaalde VPN’s een stuk sneller. Dit is in tegenstelling tot gratis VPN’s, die je internetverbinding flink kunnen vertragen. Zo hebben deze bijvoorbeeld snelheid of datalimieten. Dit betekent dat je jouw beveiligde verbinding niet volledig kunt benutten, omdat je een lagere snelheid hebt of maar een gelimiteerd aantal MB’s.

Ook kun je vaak maar een enkele verbinding leggen, terwijl betaalde VPN’s je veel meer (maar liefst zeven bij CyberGhost VPN) verbindingsmogelijkheden geven. Zo kun je met een betaalde VPN bijvoorbeeld via je smartphone én laptop met je VPN verbinden.

Omdat je een initiële betaling moet doen om je garantieperiode van start te laten gaan, lijkt het misschien alsof een proefabonnement niet gratis is. Toch krijg je deze kosten gewoon terug, zolang je de klantenservice maar op tijd benadert om je abonnement te annuleren.

Streaming en torrenting mogelijkheden

Een andere belangrijke reden om voor een betaalde VPN te kiezen is het feit dat je toegang krijgt tot servers die speciaal ingericht zijn op streaming en torrenting. Dit betekent dat je met behulp van je gratis CyberGhost-garantieperiode toegang krijgt tot streams en andere pagina’s die je met een gratis versie van een VPN mis zou lopen. Gratis VPN’s zijn namelijk vaak niet in staat om blokkades bij diensten zoals Netflix te omzeilen.

Daarnaast beschikken betaalde VPN-providers vaak over veel meer servers in veel meer landen dan een gratis VPN. Gratis VPN’s zijn vrij gelimiteerd wanneer het gaat om het aanbod, de stabiliteit en het bereik van de servers in hun netwerk. Bovendien wordt een IP-adres van een gratis VPN-server minder vaak vervangen, waardoor VPN-blokkades lastig te omzeilen zijn.

Waarom zou je voor CyberGhost kiezen?

CyberGhost VPN heeft ontzettend veel handige functies die deze VPN-aanbieder de overweging meer dan waard maken. Zo biedt CyberGhost:

 • Duizenden servers over de hele wereld. CyberGhost heeft een gigantisch servernetwerk dat continu verandert en wordt uitgebreid. Je kunt dus altijd wel een VPN-server vinden die bij je wensen past.
 • Speciale servers voor streamen die je toegang geven tot allerlei entertainment op NetflixBBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime en talloze andere diensten.
 • Tot wel zeven gelijktijdige verbindingen, die het mogelijk maken om je VPN met 7 apparaten tegelijkertijd te gebruiken. CyberGhost is dan ook een perfecte keuze als je op zoek bent naar een VPN voor de hele familie.
 • Een streng no-logging beleid, wat ervoor zorgt dat CyberGhost jouw online data en zoekgedrag niet opslaat. Jouw online activiteiten blijven daardoor veel meer privé.
 • Geoptimaliseerde servers voor torrenting, zodat je veilig en anoniem kunt downloaden.
 • Geavanceerde encryptie en DNS- en IP-leak beveiliging. CyberGhost VPN focust vooral op het beschermen van je online privacy en veiligheid en heeft 256-bit AES encryptie. Dit zorgt ervoor dat jouw IP-adres verborgen blijft en jouw online leven een stuk veiliger wordt, of je nu thuis op het wifi-netwerk zit, of op een openbaar netwerk in een café.
CyberGhost
Actie:
Probeer CyberGhost voor slechts €2.11 per maand!
Vanaf
€2.11
8.9
 • Hoge mate van gebruiksgemak
 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents en Netflix mogelijk
Bezoek CyberGhost

CyberGhost heeft een betrouwbare geld-terug-garantie

Je vraagt je misschien af of je die garantie van CyberGhost wel kunt vertrouwen. Er zijn namelijk aanbieders die zeggen met dit soort garanties te werken, maar dit in de praktijk onmogelijk maken door bijvoorbeeld hun klantenservice onbereikbaar te maken of allerlei voorwaarden te hebben voordat ze akkoord gaan met een terugbetaling.

Dit is bij de gratis CyberGhost-proefperiode niet het geval. Zolang jij je abonnement binnen je proefperiode annuleert en via hun officiële website hebt betaald, zorgt de klantenservice ervoor dat jij je terugbetaling ontvangt.

CyberGhost VPN versus andere aanbieders

CyberGhost is niet de enige betrouwbare en hoogwaardige VPN-dienst op de markt. Er zijn ook andere aanbieders die geweldige functies, mogelijkheden en kortingen bieden. Twijfel je tussen de niet-goed-geld-terug-garantie van CyberGhost en een proefperiode bij een andere populaire VPN? Dan helpen deze handige vergelijkingen je misschien op weg:

Gebruik je liever een van de vele andere VPN’s op de markt? Lees dan onze reviews. Zo heb je in no-time de beste VPN voor jou gevonden.

Veelgestelde vragen: Zo krijg je een gratis proefperiode bij CyberGhost

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder om meer te weten te komen over de risk-free proefperiode van CyberGhost.

Hoewel CyberGhost geen gratis proefversie heeft, kun je hun niet-goed-geld-terug-garantie gebruiken om het gratis te proberen. Wanneer je een abonnement voor langer dan zes maanden afsluit, kun je CyberGhost 45 dagen gratis proberen. Aan het eind van die periode kun je vervolgens een volledige terugbetaling aanvragen. Kies je voor een maandabonnement, dan heb je veertien dagen om je geld terug te vragen.

Gebruik je liever een gratis VPN-provider zonder proefperiode? Kijk dan eens naar ons overzicht met de beste gratis VPN’s.

Bezoek de CyberGhost-website en start een live chat met een klantenservice medewerker. Vertel de medewerker dat je jouw abonnement wilt annuleren en je betaling teruggestort wilt krijgen. Zolang je contact opneemt binnen de garantieperiode, zal de medewerker jouw terugbetaling bevestigen en je abonnement annuleren. Je kunt je geld binnen vijf tot tien werkdagen terug op je bankrekening verwachten.

Heb je de service langer gebruikt dan de garantieperiode? Dan kun je jouw abonnement nog steeds annuleren, maar krijg je je geld (hoogstwaarschijnlijk) niet terug. Lees het artikel “CyberGhost trial” voor meer informatie.

Je kunt CyberGhost gratis proberen door een abonnement af te sluiten en deze binnen de niet-goed-geld-terug-garantieperiode te annuleren. Het maandelijkse abonnement geeft je een proefperiode van 14 dagen, en langere abonnementen geven je een proefperiode van 45 dagen.

Wil je weten wat je van CyberGhost kunt verwachten? Je vindt alle ins- en outs terug in onze review.

CyberGhost heeft geen officiële gratis proefversie, maar je kunt het wel gratis proberen met behulp van de niet-goed-geld-terug-garantie. De duur van deze garantieperiode hangt af van het type abonnement dat je afsluit. Het maandelijkse abonnement geeft je een garantieperiode van 14 dagen en een langer abonnement geeft je een garantieperiode van 45 dagen. Je zult in beide gevallen een betaling moeten doen. Je krijgt deze betaling teruggestort, zolang je dit binnen de garantieperiode aanvraagt.

Cybersecurity analist
David is een cybersecurity-analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO's en de private sector als cybersecurity- en VPN-expert en adviseur. Meer over David.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen