De beste gratis VPN voor Netflix (speciale deal)

VPN-schild met een gratis label naast het Netlfix logo, een trofee en een laptop
Klik hier voor een samenvatting van dit artikel
Beste gratis VPN voor Netflix: een samenvatting

Het vinden van een betrouwbare en geschikte Netflix VPN kan lastig zijn. Vooral als je op zoek bent naar een gratis VPN. Na uitgebreid onderzoek, zijn hier de beste gratis VPN’s om toegang te krijgen tot Netflix:

 1. PrivadoVPN: de beste gratis VPN voor Netflix
 2. Windscribe: de meest veilige gratis VPN voor Netflix
 3. TunnelBear: alternatief voor het deblokkeren van Netflix

Het is belangrijk om te vermelden dat bovenstaande gratis VPN’s niet altijd even consequent toegang geven tot Netflix-bibliotheken. Ook kun je te maken krijgt met vertragingen en buffering. Om die redenen raden we aan een betaalde premium VPN te gebruiken om Netflix te kijken.

Surfshark, onze beste goedkope VPN, is een uitstekend alternatief. Deze VPN kan wereldwijd Netflix-bibliotheken deblokkeren tegen een zeer gunstige prijs.

Als je nog steeds graag een gratis VPN voor Netflix wilt gebruiken, lees dan de rest van ons artikel hieronder.

Als je op zoek bent naar een gratis Netflix VPN, dan ben je hier op de goede plek. Veel VPN’s beweren Netflix-bibliotheken van over de hele wereld te deblokkeren, maar slechts enkele VPN’s maken deze woorden waar. Dit is grotendeels te wijten aan de verbeten proxy-detectietechnologie van Netflix.

Gratis VPN’s komen vaak met beperkingen, waaronder datalimieten en trage snelheden. De meeste gratis VPN’s kunnen je bovendien geen toegang geven tot Netflix-bibliotheken zoals de Amerikaanse Netflix. Het vinden van een goede, gratis VPN voor Netflix kan hierdoor een uitdaging zijn. We helpen je graag op weg in de zoektocht naar de beste Netflix VPN. We hebben tientallen gratis VPN’s onderzocht en getest en bekeken welke VPN’s geschikt zijn om Netflix te deblokkeren.

Lees hieronder verder om onze drie beste gratis VPN’s te ontdekken om de beste Netflix series te streamen, ongeacht je locatie.

De voordelen van Netflix kijken met een VPN

Voordat we de beste gratis VPN’s voor Netflix gaan bespreken staan we eerst even stil bij de voordelen van Netflix kijken met een VPN.

 • Met een VPN haal je meer uit je Netflix account en kun je het Netflix-aanbod van een ander land kijken. Zo kun je bijvoorbeeld toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix met een uitgebreid aanbod series en films. Om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix maak je vanuit Nederland verbinding met een Amerikaanse server. Dit werkt ook zo met de Britse Netflix. Je maakt dan alleen verbinding met een VPN-server in Groot-Brittannië.
 • Met een VPN krijg je vanuit het buitenland toegang tot Nederlandse Netflix. Handig voor tijdens je vakantie! Je maakt vanaf je bestemming in het buitenland simpelweg verbinding met een Nederlandse server om een Nederlands IP-adres te krijgen. Vervolgens kun je genieten van de Nederlandse Netflix.
 • Met een VPN wordt jouw internetverkeer extra beveiligd en ben je anoniemer online.
 • Met een VPN krijgen hackers moeilijker toegang tot jouw gegevens omdat een VPN jouw internetverkeer versleutelt.

De beste gratis VPN voor Netflix

Hieronder delen we onze drie beste gratis VPN’s om Netflix-bibliotheken te deblokkeren. Het is niet vanzelfsprekend dat gratis VPN-diensten Netflix-biblitheken kunnen deblokkeren. Sommige vereisen meerdere pogingen voordat ze werken met Netflix. Andere gratis VPN’s komen met data- en bandbreedtebeperkingen.

Als je merkt dat het met de gratis VPN die je gebruikt niet mogelijk is om Netflix te streamen, dan raden we aan om te scrollen naar de sectie “Wat te doen als je gratis VPN voor Netflix niet werkt”.

We bespreken nu eerst de beste gratis Netflix VPN’s, te beginnen met onze winnaar, PrivadoVPN.


1. PrivadoVPN: exclusief toegang tot gratis servers voor deblokkeren Netflix (speciale deal)

PrivadoVPN website Netflix-landingspagina header met logo

PrivadoVPN is de beste gratis VPN voor Netflix. Tijdens onze tests deblokkeerde deze VPN-dienst consequent Netflix-bibliotheken zonder problemen. We waren vooral onder de indruk dat deze VPN in staat was om de Amerikaanse Netflix te deblokkeren. Wil jij ook Amerikaanse Netflix kijken? Klik dan op de onderstaande button “bezoek PrivadoVPN”. Deze link geeft je toegang tot de exclusieve gratis servers van Privado, die obfuscatie gebruiken waardoor ze altijd met Netflix te werken.

Het gratis abonnement van PrivadoVPN biedt servers in 12 steden en 10GB aan data per maand. Je kunt met het gratis abonnement slechts één apparaat tegelijk verbinden. Een ander nadeel is dat je beperkt wordt tot 1Mbit snelheden en slechts één server als je 10 GB maandelijkse data op is. De VPN zorgt er dan nog steeds voor dat je beschermd en anoniem bent, maar het zal dan niet mogelijk zijn om films te streamen in HD.

Naast het verlenen van toegang tot Netflix kan PrivadoVPN ook andere populaire streamingdiensten deblokkeren zoals BBC iPlayer en Hulu. PrivadoVPN werkt op verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS en Android. Er is geen app voor Linux. Gelukkig is de software van PrivadoVPN intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Hierdoor is deze VPN geschikt voor beginnende VPN-gebruikers.

PrivadoVPN biedt AES-256 encryptie van militaire kwaliteit en een automatische kill switch. Dit is erg zeldzaam voor een gratis VPN. Geen wonder dat deze VPN bovenaan onze lijst van beste gratis VPN’s staat!

Bezoek PrivadoVPN

Twijfel je nog over PrivadoVPN? Lees onze volledige PrivadoVPN review om te helpen met je beslissing.


2. Windscribe: gratis Netflix deblokkeren met snelle servers

Windscribe website header met logo

Windscribe is een andere gratis VPN-service die Netflix-bibliotheken kan deblokkeren. We moesten wel verschillende servers proberen voordat de VPN in staat was om Netflix voor ons te deblokkeren. Het kost misschien iets meer moeten om Netflix te bereiken, maar Winscribe is een prima gratis VPN voor Netflix.

Je krijgt elke maand 2GB gratis. Wanneer je je e-mailadres doorgeeft, waardeert Windscribe het aanbod op tot 10GB per maand. Dit is net zo veel als PrivadoVPN.

Windscribe’s gratis versie geeft je bovendien toegang tot servers in meer dan tien landen. Je krijgt onder andere toegang tot landen met indrukwekkende Netflix-bibliotheken, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Canada, Frankrijk en Duitsland. Windscribe’s servers bieden goede verbindingssnelheden, die uitstekend zijn voor het streamen van Netflix. Daarnaast heeft Windscribe apps voor alle belangrijke platforms, waaronder Windows, Mac, Android, FireTV, en Linux.

Tot slot is Windscribe uitgerust met een indrukwekkende beveiligingsfuncties die bescherming bieden terwijl je Netflix kijkt. Windscribe heeft een kill switch, AES-256 encryptie, en het altijd veilige WireGuard protocol. Ter vergelijking, PrivadoVPN heeft geen WireGuard protocol.

Probeer Windscribe gratis

Twijfel je nog of je Windscribe wilt downloaden? Lees dan onze uitgebreide Windscribe review voor meer informatie.


3. Tunnelbar: groot servernetwerk met datalimiet

TunnelBear website header met logo

Tijdens onze tests had TunnelBear een beetje moeite om Netflix-bibliotheken te deblokkeren. We moesten een aantal instellingen aanpassen. Zo moesten we we onder andere het schakelen tussen servers en protocollen aanpassen, om toegang te krijgen tot Netflix-bibliotheken in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Zelfs dan kregen we geen consistente resultaten. Daarom zouden we deze VPN-service niet aanraden voor het deblokkeren van Netflix op lange termijn. Deze gratis VPN is wel het proberen waard als je geen opties meer hebt.

Ondanks het feit dat het moeilijk is om Netflix te deblokkeren, is TunnelBear een van de meest betrouwbare en veilige gratis VPN’s. Deze VPN biedt de militaire-grade AES-256 encryptie, die bijna onmogelijk te breken is. Zelfs met een gratis account kun je verbinding maken met servers in verschillende landen, waaronder Duitsland, Spanje, Japan, de Verenigde Staten, Frankrijk en Canada.

Deze gratis dienst heeft bovendien apps voor verschillende systemen, waaronder Windows, Mac en Android. Daarnaast kun je TunnelBear ook als browserextensie downloaden. Deze apps zijn over het algemeen gemakkelijk te gebruiken. De apps hebben daarnaast een speelse en kleurrijke visuele stijl, die kenmerkend is voor TunnelBear.

Helaas biedt TunnelBear slechts 500MB, wat nogal een kleine hoeveelheid is voor het kijken van Netflix. Ter vergelijking, als je een uur lang een HD-film gaat streamen, heb je al zeker 3GB nodig. Kortom, TunnelBear is een goede tijdelijke optie, maar het is niet de allerbeste gratis VPN voor Netflix. Als je een serie wilt bingewatchen, ben je beter af met PrivadoVPN of Windscribe.

Bezoek TunnelBear

Lees meer over deze speelse VPN-provider in onze volledige Tunnelbear review.


Waar moet een gratis Netflix VPN aan voldoen?

De meeste gratis VPN’s hebben aanzienlijke beperkingen. Het is dus van cruciaal belang om je opties nauwkeurig te onderzoeken om ervoor te zorgen dat je de beste VPN voor Netflix kiest. Bij het bepalen van onze top drie, hebben we onze VPN’s op verschillende fronten getest. Wil je zelf onderzoek naar de beste gratis VPN voor Netflix? Let dan op onderstaande zaken:

 • Mogelijkheid om Netflix te streamen: voor sommige gratis VPN-diensten is Netflix deblokkeren in specifieke regio’s geen probleem. Er zijn maar weinig VPN’s die toegang geven tot Netflix USA. Het is daarom belangrijk om te testen welke Netflix-bibliotheken jouw VPN kan deblokkeren. Mogelijk moet je tijdens het testen van server wisselen, van protocol wisselen en je cache wissen.
 • Snelheid: de meeste gratis VPN’s beperken je snelheid en bandbreedte. Als jouw VPN traag is, zul je last hebben van vertragingen, buffering en slechte videokwaliteit wanneer je Netflix kijkt.
 • ‘No log’-beleid: veel gratis VPN’s loggen en verkopen je gegevens aan adverteerders. Het is essentieel om uit te zoeken of de gratis VPN een strikt ‘no-log’-beleid biedt. Het is ook de moeite waard om na te gaan of de VPN’s ooit gehackt zijn en hoe ze dat hebben aangepakt.
 • Beveiliging: de beveiligingsfuncties van een VPN zijn erg belangrijk om voldoende bescherming te kunnen bieden. Gratis VPN’s worden over het algemeen geleverd met beperkte beveiligingsfuncties. AES-256 encryptie en een verscheidenheid aan sterke protocollen zijn een musthave!
 • Klantenondersteuning: Sommige VPN’s geven alleen klantenondersteuning aan betalende klanten. Dus als je een gratis VPN gebruikt, kan het zijn dat je niet de hulp krijgt die je nodig hebt. Het is aan te raden om uit te zoeken of de door jou gekozen VPN uitgebreide kennisbanken en gebruikersforums heeft. Wanneer je geen 24/7 ondersteuning kunt krijgen per chat, telefoon of e-mail, kan deze informatie op de website jou mogelijk helpen als je tegen een probleem aanloopt.

Wat doen als je gratis VPN voor Netflix niet werkt?

4 Stappen die je kunt nemen om je niet-werkende VPN te repareren, met symbolen

Netflix werkt niet altijd met een VPN. Je bent misschien geneigd om het op te geven wanneer je merkt dat je gratis VPN je niet toestaat om Netflix te deblokkeren. Voordat je de handdoek in de ring gooit, zijn hieronder een paar tips om je gratis Netflix VPN weer aan de praat te krijgen.

1. Selecteer een andere VPN-server

De kans is groot dat de gratis VPN-server die je gebruikt door Netflix wordt geblokkeerd of dat deze informatie over je locatie lekt. Als je gratis VPN moeite heeft om toegang te krijgen tot Netflix, kies dan een andere serverlocatie. Mogelijk moet je verschillende servers proberen voordat je er een vindt die Netflix-bibliotheken kan deblokkeren.

We raden aan streaming-geoptimaliseerde VPN-servers te gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix. Deze servers hebben meestal speciale functies die de geoblokkades van Netflix kunnen omzeilen. De meeste gratis VPN’s werken echter niet met dit soort servers. De beste optie op dit punt is de gratis versie van PrivadoVPN.

2. Wis je cache en cookies

De cache en cookies van je browser verbeteren je browse-ervaring en zorgen dat pagina’s sneller laten laden. Je betaalt hier wel een prijs voor: deze cookies houden jouw IP-adres en locatie bij en kunnen deze onthullen aan websites die je bezoekt. Hierdoor zou Netflix, zelfs als je gratis VPN werkt, kunnen weten dat je locatie en IP-adres verschillen. Netflix kan vervolgens toegang tot geospecifieke content blokkeren.

We raden je aan om je cache en cookies regelmatig te wissen om elke hint van je locatie te verwijderen, zodat Netflix niet weet waarvandaan je streamt. Als alternatief kunt je een andere browser of de incognitomodus gebruiken om anoniem te browsen.

3. Zorg ervoor dat je VPN up-to-date is

Hoewel software-updates misschien gemakkelijk te negeren zijn, voegen ze vaak essentiële beveiligingsfixes, deblokkeermogelijkheden en UI-functies toe aan jouw VPN. Jouw gratis VPN kan bijvoorbeeld deblokkeerfuncties introduceren in een update. Hierdoor kun je gemakkelijker toegang krijgen tot Netflix. Dergelijke updates zijn niet zeldzaam, gezien Netflix vastbesloten is om VPN’s te blokkeren. In het algemeen raden we je aan om minstens een keer per maand te controleren of er updates voor je VPN beschikbaar zijn.

In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat je je gratis VPN moet verwijderen en opnieuw installeren om hem goed te laten werken. Meestal krijgt je echter gewoon een pop-up te zien waarin je wordt gevraagd de software bij te werken.

Het is ook mogelijk om je VPN terug te zetten naar de standaardinstellingen, vooral als je er herhaaldelijk mee geknoeid hebt. Dit kan net de kleine schoonmaakbeurt zijn die je VPN nodig had om je weer toegang tot Netflix te geven.

4. Contacteer de klantenservice

Als de bovenstaande tips niet werken, neem dan contact op met de klantenondersteuning van je VPN. De meeste VPN’s beperken de ondersteuningsopties die beschikbaar zijn voor gratis gebruikers. Gelukkig kun je op de website van de VPN vaak veel informatie vinden. Als je daar niet vindt wat je nodig hebt, kun je een e-mail sturen (als deze mogelijkheid er is).

Van de drie VPN’s op deze lijst heeft Windscribe de beste klantenondersteuning. Deze VPN heeft een gigantische kennisbank, installatiegidsen voor een breed scala aan platforms, en een subreddit. Op de website van Windscribe vindt je ook een live chat optie.

De uitdagingen van gratis Netflix VPN’s

5 problemen die kunnen optreden bij gratis VPN's, met symbolen

Het is misschien verleidelijk om gewoon een willekeurige gratis VPN te kiezen en ermee aan de slag te gaan. Gratis VPN’s kunnen echter beperkend en zelfs gevaarlijk zijn voor toegang tot Netflix-bibliotheken.

Hieronder lichten we toe waarom je voorzichtig moet zijn met het gebruik van gratis VPN’s voor Netflix.

Gratis VPN’s kunnen jouw gegevens loggen en verkopen

Als je niet betaalt voor het product, dan ben je vaak zelf het product. Dit geldt ook voor veel gratis VPN’s. Aangezien je niet betaalt voor de VPN, moeten deze gratis diensten een andere manier vinden om geld te verdienen. Vandaar dat ze vaak hun toevlucht nemen tot het loggen van jouw gegevens. Deze gegevens verkopen ze vervolgens door aan adverteerders. Natuurlijk kunnen betaalde premium VPN’s jouw gegevens ook loggen, maar ze zullen dit minder snel doen omdat ze een constante bron van inkomsten hebben.

In het algemeen houden VPN’s e-mailadressen en accountgegevens bij, maar sommige providers loggen andere, aanvullende informatie en dat is niet ideaal voor jouw privacy. Vooral wanneer een (gratis) VPN het IP-adres van jouw apparaat of het verkeer (de websites die je bezoekt) logt, moet je oppassen. Het doel van een VPN is om je IP-adres en online gedrag te verbergen. Het bijhouden van dit soort logs kan ervoor zorgen dat deze informatie in handen van derden komt.

Gelukkig verzamelen de VPN’s uit onze top drie nauwelijks dergelijke logs. PrivadoVPN maakt gebruik van RAM-only servers, wat betekent dat alle logs worden gewist bij elke reboot. Windscribe en TunnelBear verzamelen een paar logs, waaronder logs van persoonlijke gegevens en accountgegevens. Deze logs zijn echter geen reden tot grote zorg.

Als je een gratis VPN-dienst kiest, onderzoek dan grondig het logbeleid van de provider. Het zou je kunnen verbazen hoeveel informatie sommige (gratis) VPN’s bijhouden. HolaVPN verzamelt bijvoorbeeld allerlei gebruikersgegevens, waaronder je IP-adres, naam, e-mail, betalingsinformatie, browsertype en bezochte webpagina’s. Daarom raden wij het gebruik van Hola af.

Sommige VPN’s bevatten malware

Hackers en oplichters richten schade aan door manieren te vinden om malware op apparaten te installeren. Dergelijke schadelijke software kan hen helpen jouw wachtwoorden te stelen, bestanden te verwijderen en zelfs jouw apparaat volledig over te nemen. Helaas bevatten sommige ‘gratis VPN’s’ allerlei soorten malware. Als je die apps downloadt en installeert, breng je je apparaat in gevaar.

In 2017 bestudeerden onderzoekers van de Universiteit van NSW en UC Berkley in de VS 238 VPN-apps in de Google Play Store om te bepalen of ze malware bevatten. De resultaten waren opzienbarend: meer dan 38% van de onderzochte VPN’s bevatte een vorm van malware, spyware of adware.

Een voorbeeld van een met malware besmette VPN is SuperVPN. Nog verontrustender: deze VPN is een van de eerste resultaten die je ziet als je zoekt naar “VPN” in de Google Play Store. De malware van deze VPN heeft hackers in de loop der jaren in staat gesteld gevoelige gebruikersgegevens te verzamelen, waaronder inloggegevens en creditcardgegevens.

Gratis VPN’s kunnen advertenties en pop-ups bevatten

Gratis VPN’s bombarderen je vaak met vervelende advertenties en pop-ups. Dit komt misschien niet als een verrassing. Gratis VPN’s moeten natuurlijk een manier vinden om geld te verdienen. De advertenties die je te zien krijgt zijn vaak gericht. Dit betekent dat gratis VPN’s waarschijnlijk gegevens over jouw surfverkeer delen met adverteerders. In het ergste geval kunnen dergelijke advertenties malware bevatten en uiteindelijk jouw internetverbinding vertragen.

Zelfs gratis VPN’s die geen advertenties verkopen kunnen nog steeds met pop-ups komen. Met deze pop-ups proberen ze jou te overtuigen om voor hun premium versie te gaan. Hoewel dit niet super opdringerig hoeft te zijn, wordt het door sommige gebruikers nog steeds als vervelend beschouwd.

Datalimieten kunnen jouw Netflix-ervaring beïnvloeden

Een ander belangrijk probleem met de meeste gratis VPN’s is dat je ze maar voor een beperkte hoeveelheid data kunt gebruiken. De beste gratis VPN’s, zoals PrivadoVPN en Windscribe, geven je elke maand ongeveer 10 GB aan data. Gratis VPN’s op de laagste trede van de ladder geven je echter slechts 500MB.

Voor het streamen van Netflix zijn dergelijke datalimieten jammer genoeg ontoereikend. Volgens Netflix gebruiken kijkers ongeveer 3GB per uur als ze hun videokwaliteit instellen op HD. Als je Netflix wilt bekijken in Ultra high definition (4K), heb je ongeveer 7GB aan gegevens per uur nodig.

Hier zijn de vier videokwaliteits-instellingen van Netflix om je te helpen begrijpen hoeveel gegevens ze gemiddeld per uur in beslag nemen.

 • Laag: basis videokwaliteit, tot 0,3 GB
 • Gemiddeld: Standaard videokwaliteit, tot 0,7 GB
 • Hoog: Beste videokwaliteit
  • Standaard definitie: tot 1 GB
  • Hoge definitie: tot 3 GB
  • Ultra hoge definitie (4K): tot 7 G
 • Auto: Past zich automatisch aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, gebaseerd op de snelheid van je huidige internetverbinding.

Met een gratis VPN kun je in het beste geval slechts een paar uur Netflix streamen in de hoogste kwaliteit. Netflix staat je toe om jouw video-instellingen te tweaken en de laagste videokwaliteit te kiezen. Maar zelfs met die instelling heb je ongeveer 300MB per uur nodig. Met de 500MB-datalimiet van TunnelBear zul je het niet langer dan een paar uur volhouden.

Gratis VPN’s kunnen jouw internet vertragen

Heb je ooit geprobeerd een Netflix-film te kijken met traag internet? De video die je keek bleef waarschijnlijk vertragen en bufferen. Helaas gooien sommige gratis VPN’s opzettelijk jouw bandbreedte dicht en vertragen ze je internetverkeer. Ze doen dit om gratis gebruikers aan te sporen om te upgraden naar een betaald abonnement. ProtonVPN vermeldt bijvoorbeeld op hun website dat ze gratis gebruikers voorzien van “gemiddelde” snelheden, terwijl betaalde gebruikers toegang krijgen tot snellere verbindingen.

Andere gratis VPN’s bieden gewoon een zeer beperkt gratis netwerk. Dit betekent dat er veel gratis gebruikers zijn die met drie of vier dezelfde VPN-servers werken. Ook dit kan de snelheid aanzienlijk vertragen.

Surfshark: een goedkoop alternatief voor een gratis Netflix VPN

De kans is groot dat je op zoek bent naar een gratis VPN-provider om Netflix te kijken omdat je geen geld wilt uitgeven. Er zijn echter ook verschillende goedkope VPN’s die zorgen voor een stabielere Netflix ervaring. Surfshark is de beste VPN voor Netflix en kost slechts een paar euro per maand. Surfshark werkt zowel met de Nederlandse Netflix als buitenlandse Netflix.

Surfshark website Netflix-landingspagina header met logo

Surfshark kan Netflix-bibliotheken in ten minste 15 landen deblokkeren, waaronder de VS, Frankrijk, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Als je verbinding maakt met servers die zich niet in een van deze landen bevinden, wordt je automatisch doorgestuurd naar Netflix US.

Hoewel Surfshark gunstig geprijsd is, beknibbelt het helemaal niet op functies. Surfshark heeft een wereldwijd netwerk met snelle servers en een onbeperkte bandbreedte. Ook biedt deze VPN robuuste beveiligingsfuncties. De camouflagemodus helpt je bijvoorbeeld om je VPN-gebruik verborgen te houden, zodat je gemakkelijk VPN-blokkades kunt omzeilen, zoals die van Netflix.

De apps van Surfshark zijn eenvoudig, intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, dus zelfs als je nieuw bent op het gebied van VPN’s, zou het installeren en instellen van Surfshark een eitje moeten zijn. Hun browserextensie werkt feilloos met Netflix, waardoor je VPN-blokkades gemakkelijk kunt omzeilen. Bovendien krijg je bij elk abonnement een 30-dagen geld-terug garantie, zodat je het eerst kunt uitproberen voordat je de sprong waagt.

Lees onze uitgebreide Surfshark review om een beter beeld te krijgen van deze handige VPN.

Surfshark
Actie:
Veilig en anoniem online voor maar €2.05 per maand
Vanaf
€2.05
9.0
 • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
 • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
 • Goedkoop en veel extra opties
Bezoek Surfshark

Niet overtuigd door Surfshark? Andere goekope VPN’s die werken met Netflix zijn: Private Internet Access (PIA), PureVPN, BlufVPN en FastVPN.

Tot slot

De anti-VPN-technologie van Netflix zorgt ervoor dat veel gratis VPN’s geen toegang geven tot (buitenlandse) Netflix. Op basis van ons onderzoek en testen, zijn hier de beste gratis VPN’s voor Netflix:

 1. PrivadoVPN: de beste gratis VPN voor Netflix
 2. Windscribe: de meest veilige VPN voor het kijken naar Netflix
 3. TunnelBear: een alternatieve optie voor toegang tot Netflix

Zelfs de beste gratis VPN’s komen met ernstige gegevens- en bandbreedtebeperkingen. Hierdoor is het moeilijk om van je Netflix te genieten. Heb je geen zin in die beperkingen en tekortkomingen en wil je onbeperkte bandbreedte om Amerikaanse Netflix te kijken? Dan raden we een betaalde, premium VPN aan in plaats van een gratis VPN. Surfshark is onze beste goedkope VPN. Deze VPN heeft een 30-dagen geld-terug-garantie waardoor je de software eerst rustig kunt uitproberen. Je kunt zelfs een Netflix VPN zoals Surfshark gebruiken om geld te besparen op je Netflix-abonnement.

Wil je content op andere streamingplatforms bekijken? Hieronder staan een aantal linkjes naar artikelen over het deblokkeren van populaire streams van over de hele wereld:

Beste gratis VPN voor Netflix: veelgestelde vragen

Heb je na het lezen van het artikel nog vragen? Neem een kijkje in ons overzicht met veelgestelde vragen voor meer informatie.

PrivadoVPN is de beste gratis VPN voor Netflix. Deze VPN kan verschillende Netflix-bibliotheken deblokkeren, zelfs in de Verenigde Staten. De software heeft top beveiligings- en privacyfuncties, waaronder AES-256-versleuteling en een automatische kill switch. Dit is erg zeldzaam onder gratis VPN’s. PrivadoVPN biedt maandelijks 10 GB gratis en je krijgt toegang tot servers in 12 steden. Je leest meer informatie in het beste gratis VPN voor Netflix artikel.

Surfshark is de beste goedkope VPN voor Netflix. Deze VPN kost slechts een paar euro per maand en levert goede resultaten wat betreft het deblokkeren van buitenlandse Netflix. Surfshark deblokkeert Netflix-bibliotheken is verschillende landen waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Het wordt ook geleverd met intuïtieve en eenvoudig te gebruiken apps die je helpen toegang te krijgen tot Netflix. Lees meer over Surfshark in onze Surfshark review.

Om toegang te krijgen tot een buitenlandse Netflix-bibliotheek moet je jouw virtuele locatie veranderen. Dit kan met behulp van een VPN.

 1. Download en installeer de (gratis) VPN voor je apparaat.
 2. Maak verbinding met een server in het land waarvan je de bibliotheek wilt deblokkeren.
 3. Log in op je Netflix-account en geniet van een nieuwe collectie films en series.

Mogelijk moet je meerdere VPN-servers proberen voordat je er een vindt die werkt met Netflix.

Techredacteur
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen