WK voetbal kijken online

WK Voetbal Kijken Vanaf de bank op Mobiele Telefoon Online

Voetbal is de meest populaire sport ter wereld. Niet verrassend, want het is natuurlijk ook een ontzettend spannende sport! Dit geldt al helemaal voor de Wereldkampioenschappen. In de zomer van 2019 hebben we kunnen genieten van het WK vrouwenvoetbal. De Nederlandse dames schopte het tot de finale waar ze helaas werden verslagen door de Amerikanen. Nu leven we toe naar het WK voor de heren in Qatar. Maar mocht je dan net op vakantie zijn dan kan dit lastig zijn. In het buitenland is het helaas niet altijd mogelijk om alle voetbalwedstrijden te bekijken.

Dit komt doordat sommige wedstrijden niet overal worden uitgezonden vanwege uitzendrechten. Niet elk land heeft uitzendrechten voor elke wedstrijd. Als een website doorheeft dat je in een land bent zonder deze rechten, dan kun je de wedstrijd niet zien. Dit heet een geografische blokkade. Het zou natuurlijk jammer zijn als je die spannende voetbalwedstrijd niet kunt zien. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Met een VPN kun je alle voetbalwedstrijden bekijken waar je ook bent! In dit artikel lees je alles over voetbal kijken met een VPN.

Snel het WK kijken met een VPN

Wil je vanaf je vakantieadres toch kunnen genieten van alle spannende WK wedstrijden? Gebruik dan een VPN! We leggen hieronder uit hoe het technisch allemaal werkt, maar geven vast een eenvoudig stappenplan waarmee je binnen 5 minuten klaar bent voor de wedstrijd:

 • Stap 1. Sluit online een abonnement af bij een goede, snelle aanbieder. ExpressVPN en NordVPN zijn bijvoorbeeld betrouwbare aanbieders, met allebei een 30 dagen geld-terug garantie. Zo kan je na je vakantie eventueel gewoon je geld terugkrijgen. Of kijk bij ons reviewoverzicht om zelf een VPN te kiezen die past bij je wensen.
 • Stap 2. Download de VPN-software op je device waarmee je de wedstrijd wilt kijken.
 • Stap 3. Verbind via de VPN-software met een Nederlandse VPN-server, waardoor al je internetverkeer wordt omgeleid via Nederland.
 • Stap 4. Open je favoriete streamingapplicatie of website, zoals NPO, NOS of de Ziggo Go-app. Je zult nu overal ter wereld toegang hebben omdat je internetverkeer wordt omgeleid via Nederland.

Je kunt nu gewoon online de wedstrijd bekijken alsof je in Nederland thuis op de bank zit! Wil je meer informatie? De rest van dit artikel beantwoordt al je vragen.

Waarom zou je voetbal kijken met een VPN?

Er zijn verschillende redenen om voetbal te kijken met een VPN. Dit zijn de voornaamste redenen:

 • Het kan zo zijn dat je in een land bent waar ze geen uitzendrechten hebben voor jouw specifieke wedstrijd, hierdoor zenden ze jouw wedstrijd niet uit.
 • Of wellicht ben je in een land waar voetbal streaming sites worden geblokkeerd.
 • Wedstrijden worden in het buitenland ook met ander commentaar gekeken, het dan kan natuurlijk zo zijn dat je jouw wedstrijd wil zien met Nederlands commentaar.

Wat doet een VPN?

Een VPN (Virtual Private Network) is software waarmee je anoniem, beveiligd en vrij kan internetten. Een VPN versleutelt al jouw internetverkeer en verbergt je IP-adres. Doordat al jouw data versleuteld is kunnen derden niet achterhalen wat je online doet. Daarnaast beschermt een VPN je tegen invloed van hackers, copyright-organisaties en de overheid. Als je precies wil weten hoe een VPN werkt dan kun je terecht op onze uitgebreide uitleg pagina’s: Hoe werkt een VPN?; Waarom gebruiken mensen een VPN?

Een van de belangrijkste eigenschappen van een VPN is de mogelijkheid om geografische blokkades te omzeilen. Zoals hiervoor beschreven verbergt een VPN je IP-adres. Je neemt het IP-adres van de VPN-server over. VPN-aanbieders hebben vaak servers over heel de wereld. Je kunt dus ook een server in NL kiezen. Hiermee krijg je weer toegang tot Nederlandse sites waarmee je voetbal kan kijken.

De beste VPN’s voor voetbal en het WK

voetbalspelersDoor een VPN-netwerk te gebruiken kun je een server kiezen in Nederland. Op deze manier lijkt het alsof jouw apparaat zich in Nederland bevindt, waardoor je gewoon toegang krijgt tot Nederlandse streams. Hierdoor hoef je de voetbalwedstrijden die je wil zien niet te missen en hoef je ook niet te betalen om de voetbalwedstrijden te streamen. Met een kleine eenvoudige omweg, kun gewoon voetbalwedstrijden of het WK streamen in het buitenland.

Bij de keuze van een VPN moet je rekening houden met een aantal zaken. Allereerst moet de VPN beschikken over een server in Nederland. Verder moet de VPN-aanbieder een snelle verbinding bieden, anders kan jouw stream haperen. Dat is natuurlijk erg vervelend als je midden in een spannende wedstrijd zit. Daarnaast is stabiliteit essentieel. Je wil natuurlijk niet dat de verbinding zomaar weg valt. Tot slot is ook de prijs van belang. Gelukkig zijn er genoeg goedkope VPN’s. We hebben zelfs een pagina met gratis VPN’s. Toch raden wij het gebruik van premium VPN’s aan, omdat deze betrouwbaarder en sneller zijn. Mocht je niet zo goed weten welke VPN geschikt is? Dan helpen we je natuurlijk graag. We hebben alvast een aantal goede VPN’s om voetbal te kijken uitgezocht.

ExpressVPN voor live voetbal kijken

ExpressVPN is de beste VPN op dit moment. Deze VPN-aanbieder heeft servers verspreid over heel de wereld. Daarmee kun je overal ter wereld voetbalwedstrijden zien. Ze hebben 3 serverlocaties in Nederland. Alle servers van ExpressVPN zijn stabiel en behalen hoge snelheden. Hiermee kun je uitstekend alle voetbalwedstrijden zien.

ExpressVPN is veilig en gebruiksvriendelijk. Ze gebruiken een zeer veilige AES 256-bit encryptie en de software is zeer intuïtief. Je kunt ExpressVPN dus ook gebruiken als je niet zoveel ervaring hebt met een VPN. De VPN kan op 3 apparaten tegelijk gebruikt worden en is beschikbaar op alle grote besturingssystemen, zoals Windows, Mac, iOS, Android en Linux. Daarnaast kun je ExpressVPN vrijblijvend uitproberen. Ze bieden namelijk een 30 dagen geld-terug-garantie.

ExpressVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Drie maanden cadeau bij een jaarabonnement
Vanaf
€5.68
9.5
 • Erg makkelijk te gebruiken VPN
 • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
 • 3000+ servers in 94 landen
Bezoek ExpressVPN

GOOSE VPN voor live voetbal kijken

GOOSE VPN is een Nederlandse VPN-aanbieder. Ze bieden 17 servers aan in Nederland. Hierdoor ben je verzekerd van een goede connectie met een Nederlandse server. Deze VPN-aanbieder is uiterst geschikt om vanuit het buitenland Nederlandse voetbalwedstrijden te bekijken. GOOSE VPN beschikt tevens over een Nederlandse website en klantenservice.

GOOSE VPN is veilig en snel. De software is zeer gebruiksvriendelijk en de applicatie is te installeren op iOS, Android, Windows en Mac.

GOOSE VPN
Actie:
Nederlandse VPN tegen een scherpe prijs
Vanaf
€2.99
7.8
 • Nederlandstalige software, apps en klantondersteuning
 • Heel makkelijk te bedienen op alle devices
 • Klantenservice reageert snel
Bezoek GOOSE VPN

NordVPN voor live voetbal kijken

NordVPN staat bekend als een van de veiligste VPN-aanbieders op dit moment. De VPN is gebruiksvriendelijk en behaalt hoge snelheden. Tevens heeft deze VPN 237 servers in Nederland. Hierdoor biedt NordVPN altijd een werkende server en zal je nooit voor verrassingen komen te staan. Bovendien is NordVPN erg populair vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding.

NordVPN is een erg scherp geprijsde premium VPN. Daarbovenop biedt NordVPN een 30 dagen geld-terug-garantie. Probeer NordVPN dus kosteloos 30 dagen uit.

NordVPN
Actie:
Slechts €2,97 per maand bij een 2-jarig abonnement
Vanaf
€2.97
9.3
 • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
 • Mooie en elegante applicatie
 • Geen logs
Bezoek NordVPN

Hoe kun je live voetbal kijken met een VPN?

Als je een geschikte VPN hebt gevonden leggen we hierna uit hoe je deze VPN kan gebruiken om live voetbal te kijken in het buitenland. Het installeren van een VPN om voetbal te kijken gaat als volgt:

Stap 1: Maak een VPN-account aan.

Stap 2: Meld je aan met jouw inloggegevens op de betreffende VPN-website.

Stap 3: Download en installeer de bijbehorende VPN-software op jouw apparaat.

Stap 4: Maak verbinding met een Nederlandse VPN-server. Het is belangrijk dat je met een Nederlandse server verbindt, omdat je anders geen toegang krijgt tot de Nederlandse websites voor het streamen van voetbalwedstrijden. Je wil het netwerk natuurlijk laten denken dat jouw apparaat zich in Nederland bevindt.

Stap 5: Ga naar de website met jouw favoriete voetbalwedstrijd die je wil streamen. Klik op de wedstrijd die je wil volgen. Heb je alle stappen van het proces goed doorlopen, dan moet het streamen van de wedstrijd direct werken. Wil je meer informatie? Kijk dan ook naar onze uitgebreide handleidingen.

Het VPN-netwerk: geschikt voor alle streamingdiensten in Nederland

Door gebruik te maken van een VPN-netwerk, heb je niet alleen toegang tot websites voor voetbalwedstrijden, maar je hebt in feite toegang tot alle streamingdiensten in Nederland.

Wil je bijvoorbeeld Netflix kijken met Nederlandse content, terwijl je in het buitenland zit? Dan kun je jouw VPN-netwerk gebruiken om jouw favoriete serie te streamen. En wil je graag een uitzending terugkijken via Uitzending Gemist in het buitenland? Ook dan heb je deze mogelijkheid bij het gebruik van een VPN-netwerk. Kortom: het installeren van een VPN is niet alleen handig als je voetbalwedstrijden wil streamen, maar ook als je andere video’s wil streamen in het buitenland.

Voetbalzenders en websites om live voetbal te kijken

Hieronder vind je een overzicht van de zenders en websites waarop voetbal wordt uitgezonden.  Sommige zijn gratis, maar er zijn ook sites waar je een abonnement voor nodig hebt.

Voetbal zenders:

WK Kalender:

Volgende WK Datum:
Kwalificaties Qatar vanaf 6 juni 2022
Openingswedstrijd Qatar 21 november 2022
Finale Qatar 18 december 2022

Conclusie

In dit artikel heb je kunnen lezen hoe je voetbal kan kijken in het buitenland. Dit kan door een VPN te gebruiken. Hierboven vind je ook een uitleg, waarin staat hoe je een VPN-netwerk installeert. Mocht je meer informatie willen over dit installatieproces, lees dan ons VPN uitgelegd artikel. Wil je meteen aan de slag en voetbalwedstrijden kijken in het buitenland? Gebruik dan een VPN-netwerk van ExpressVPN, GOOSE VPN of NordVPN.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen