VPN Trofee en Mensen met iPhone in Trein

Beste VPN voor iPhone

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2019
Leestijd: 6 minuten, 6 seconden

iPhone VPN MockupTegenwoordig is het steeds belangrijker om extra veiligheidsmaatregelen te nemen als je het internet op gaat. Openbare wifi-netwerken zijn niet altijd veilig, en veel sites en instanties volgen je online activiteit. Om er zeker van te zijn dat je geen last hebt van pottenkijkers is het goed om extra veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het gebruiken van een Virtueel Particulier Netwerk (VPN).

Ook als je een iPhone hebt is het goed om een VPN te gebruiken.  Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van openbare wifi-netwerken is de kans groot dat anderen je gegevens proberen te achterhalen. Met een VPN voorkom je dat anderen bij jouw data kunnen en krijg je je online privacy weer terug. Zo bescherm je jezelf tegen tegen kwaadwillenden die uit zijn op je inloggegevens of bankgegevens. Daarbovenop kan je met een VPN geografische blokkades omzeilen. Zo kun je Nederlandse tv kijken in het buitenland, of juist buitenlandse tv kijken in Nederland zoals de BBC of het grotere aanbod van de Amerikaanse Netflix.


De beste VPN apps voor iPhone, welke moet ik kiezen

Om de juiste VPN te kunnen kiezen is het belangrijk om je eerst te bedenken waar je precies naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar een VPN om te streamen, dan is het belangrijk dat je een VPN kiest die hoge snelheden haalt. Ben je juist op zoek naar extra veiligheid, dan zijn er VPN’s die hun verbinding nog sterker beveiligen dan anderen. Daarnaast zijn er ook andere criteria die belangrijk zijn, zoals of je torrents kunt downloaden, of je toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix, of de software makkelijk is in het gebruik en of de prijs past bij jouw budget. Op basis van deze criteria kunnen we de volgende VPN providers aanraden voor iPhone gebruikers.


ExpressVPN voor iPhone

Wij raden ExpressVPN aan voor iPhone omdat deze premium VPN eigenlijk geen nadelen heeft. De snelheden zijn uitstekend en ook met de veiligheid zit het goed. Deze VPN houdt je data veilig en biedt de keuze uit meer dan 2000 servers in 90 landen. ExpressVPN past ook nog eens perfect bij de iPhone vanwege de simpele, duidelijke app. Eigenlijk is ExpressVPN de beste VPN van het moment die het ook nog eens super doet op iPhone. Qua prestaties heeft ExpressVPN eigenlijk geen minpunten, de VPN is alleen minder goedkoop dan een groot deel van de concurrentie. Gelukkig kun je ExpressVPN gratis uitproberen vanwege de handige 30 dagen geld-terug-garantie.

ExpressVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Premium VPN nu voor $6,67 per maand
9.5
 • Supersnelle en makkelijke VPN
 • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
 • 3000+ servers in 94 landen
Bezoek ExpressVPN

GOOSE VPN voor iPhone

GOOSE VPN is een erg goede VPN van Nederlandse bodem. De iPhone app van GOOSE is simpel en gebruiksvriendelijk. Daarbij zijn de snelheden van de servers van GOOSE hoog en heeft de VPN een sterke 256-bit encryptie. Het fijne aan GOOSE is dat ze Nederlands zijn, hierdoor is al hun software beschikbaar in het Nederlands en kun je gebruik maken van de Nederlandse klantenservice.

GOOSE VPN
Actie:
Nederlandse VPN tegen een scherpe prijs
7.8
 • Nederlandstalige software, apps en klantondersteuning
 • Heel makkelijk te bedienen op alle devices
 • Klantenservice reageert snel
Bezoek GOOSE VPN

NordVPN voor iPhone

NordVPN is een van onze aanraders vanwege de uitzonderlijk lage prijs voor een premium VPN. Deze provider heeft een zware beveiliging ten opzichte van de andere VPN’s waardoor deze uit onze tests komt als meest veilige VPN. Ook zijn de snelheden dik in orde, hoewel iets lager dan die van de concurrentie vanwege de sterke beveiliging. Daarbovenop heeft NordVPN een prachtige iPhone app die het gebruik van een VPN net iets leuker maakt dan bij de meeste andere VPN’s. Toch blijft de grootste reden dat onze bezoekers kiezen voor NordVPN de lage prijs. Je kunt de dienst tevens een maand gratis uitproberen vanwege hun 30 dagen geld-terug-garantie.

NordVPN
Actie:
Slechts $3,17 per maand bij een 3-jarig abonnement
9.1
 • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
 • Mooie en elegante applicatie
 • Geen logs
Bezoek NordVPN

Gratis versus betaalde VPN apps voor iPhone

In een wereld vol VPN’s zijn er naast betaalde diensten natuurlijk ook gratis alternatieven. Hoewel dit misschien ideaal lijkt zijn er zeker enkele kanttekeningen. Zo hebben gratis VPN’s vaak een datalimiet, snelheidslimiet en serverlimiet. Hierdoor kan je niet ongelimiteerd gebruik maken van het veilige internet wat een VPN beloofd. Daarbovenop zijn er onderzoeken geweest naar de veiligheid van gratis VPN’s en het blijkt dat er regelmatig veiligheidsproblemen zijn. Iets wat je juist probeert te voorkomen met het gebruik van een VPN. Er is zelfs een onderzoek uitgekomen waaruit blijkt dat veel gratis VPN’s onveilig blijken te zijn.

Mocht je toch willen kijken of een gratis VPN iets voor jou is dan raden we je aan ons andere artikel te lezen: Vijf gratis VPN services. Hierin geven we je enkele suggesties voor gratis VPN diensten die wat ons betreft toch prima functioneren (hoewel minder goed dan hun betaalde tegenhangers).


Waarom een VPN voor iPhone?

We hebben in de inleiding al enkele redenen genoemd waarom mensen gebruik zouden willen maken van een VPN. Hieronder vind je in het kort een overzicht van de meest belangrijke redenen waarom onze bezoekers een VPN gebruiken:

 • Veiligheid: dit is vaak de belangrijkste reden waarom onze bezoekers voor een VPN kiezen. Doordat je data versleuteld wordt is het niet mogelijk voor anderen om deze gegevens uit te lezen. Zo kunnen hackers, overheden of bedrijven geen profiel van jou opbouwen en niet je belangrijke gegevens verzamelen.
 • Privacy: voor journalisten in landen waar veel censuur plaatsvindt is dit een grote reden om te kiezen voor een VPN. Het is met een VPN namelijk niet te achterhalen voor anderen wat jij online allemaal doet. Bij ons wordt dit voornamelijk gebruikt voor het downloaden van torrents zonder dat je risico loopt op een downloadboete.
 • Unblocking: één van de redenen die steeds populairder en bekender wordt waarom mensen voor een VPN kiezen is het unblocken van andere sites en streamingdiensten. Zo kun je met een VPN toegang krijgen tot buitenlandse websites die anders geblokkeerd zouden zijn zoals Netflix of de BBC iPlayer. Ook wordt dit veel gebruikt door Nederlanders in het buitenland die Nederlandse tv willen kijken of Nederlanders die in China zitten waar veel westerse sites als YouTube worden geblokkeerd.

VPN app voor iPhone instellen

Er zijn verschillende manier om een VPN app te installeren op je iPhone. Bij de meeste VPN providers gaat dit erg gemakkelijk. Mocht je precies willen weten hoe het in zijn werk gaat, lees dan onze handleiding voor het instellen van je VPN app voor iPhone.


Conclusie: de beste VPN voor iPhone

ExpressVPN is volgens ons de beste iPhone VPN-app van dit moment. De dienst is snel, veilig en extreem gebruiksvriendelijk. Ook op andere devices zit je eigenlijk altijd goed met ExpressVPN. Ben je op zoek naar een Nederlandse VPN, dan kan je het beste kiezen voor GOOSE VPN. Dit is ook een erg goede VPN die als toegevoegde bonus ook nog eens volledig in het Nederlands beschikbaar is. Tot slot zouden wij NordVPN aanraden voor de VPN-gebruiker die niet teveel geld wil besteden aan een goede VPN. NordVPN is extreem veilig en ook nog eens zeer betaalbaar. Mocht er tussen deze drie VPN’s niet een zitten die je bevalt, dan kun je ook kijken op ons overzicht van beste VPN’s door te klikken op de onderstaande knop.

Bekijk beste VPN's

Ben jij eruit en wil je meteen je nieuwe VPN installeren? Wij schreven een stappenplan voor het instellen van je VPN voor iPhone.

Hoofdauteur:

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen

Op zoek naar een VPN?

Bekijk ons overzicht met de meest betrouwbare, snelle en veilige VPN-services.
Uitgebreid getest door experts.

Bekijk welke VPN het beste bij je past