Kijk live boksen gratis: Canelo Alvarez vs. Gennadiy Golovkin 3

Boksring met op de achtergrond twee boksers klaar om te vechten
Klik hier voor een samenvatting
In het kort: Kijk Canelo Alvarez vs. Gennadiy Golovkin 3 gratis

Het langverwachte trilogiegevecht tussen Canelo Alvarez en Gennadiy Golovkin vindt plaats op 17 september (plaatselijke tijd) in de T-Mobile Arena in Las Vegas. De main card, waarin de WBA, WBC, IBF, WBO en The Ring super middengewicht titels op het spel staan, zal naar verwachting rond 17:00 uur plaatselijke tijd beginnen. Dit is 02:00 uur ’s nachts Nederlandse tijd. Zo’n drie uur later worden de hoofdevenementen verwacht.

Wil je de wedstrijd gratis kijken? Je kunt een VPN gebruiken om verbinding te maken met een server in Mexico en het gevecht gratis bekijken op de website van Azteca Sports. Dit werkt erg eenvoudig:

 1. Abonneer je op een VPN-dienst naar keuze. NordVPN is wat ons betreft een aanrader. Deze VPN heeft uitstekende snelheden, een uitgebreid servernetwerk en slaat geen gebruikerslogs op.
 2. Download en installeer de VPN-app op het apparaat waarop je het gevecht wilt streamen.
 3. Log in op de VPN met je inloggegevens.
 4. Maak verbinding met een server in Mexico.
 5. Navigeer naar de Azteca Desportes website en ga naar de En Vivo sectie.
 6. Geniet van dit epische gevecht!

Je kunt de 30-dagen geld-terug-garantie van NordVPN gebruiken om zijn diensten gratis uit te proberen. Annuleer gewoon je abonnement vóór de periode van 30 dagen en vraag je geld terug via de klantenservice van NordVPN.

Lees meer informatie over de bokswedstrijd en de fight card in het artikel hieronder!

Canelo Alvarez en Gennadiy Golovkin 3 staan op 17 september (plaatselijke tijd) tegenover elkaar in de ring. De bokslegendes gaan voor de derde keer het gevecht met elkaar aan.

Net zoals de eerste twee wedstrijden vindt het trilogiegevecht ook plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Ze strijden om de WBA-, WBC-, IBF-, WBO- en de Ring supermiddengewicht titels. De Ring Walk voor het hoofdevenement zal waarschijnlijk rond 05:00 uur zondagochtend Nederlandse tijd plaatsvinden. Dit hangt af van het verloop van de rest van de bokswedstrijden.

Alvarez en Golovkin vochten voor het laatst in 2018, waarbij Canelo een meerderheidsbesluit won. Sinds dat gevecht heeft Canelo acht keer gevochten en zeven keer gewonnen. Hij wordt door velen gezien als de beste pound for pound-bokser. Golovkin is niet zo actief geweest. Hij heeft sindsdien slechts vier keer gevochten en nam zelfs twee jaar vrij voor zijn laatste gevecht.

Het gevecht wordt niet uitgezonden in Nederland, maar gelukkig is het wel mogelijk om met behulp van een VPN toegang te krijgen tot een gratis stream in een ander land. We vertellen je er in dit artikel alles over.

Waar kijk ik Canelo Alvarez vs. Golovkin 3 gratis?

Het gevecht Canelo Alvarez vs. Golovkin 3 kun je in Nederland helaas niet bekijken op televisie. Het gevecht tussen de twee bokslegendes kun je wel volgen via een livestream van DAZN. Deze streamingdienst is inmiddels hét platform geworden voor alle boksevenementen en -gevechten. Je hebt wel een abonnement nodig voor deze streamingdienst. Ook zendt DAZN het gevecht niet in alle landen uit. In Nederland wordt het gevecht bijvoorbeeld niet uitgezonden.

De streamingdienst ziet aan jouw IP-adres in welk land je bent en blokkeert gebruikers op basis van de locatie. Gelukkig kun je met een VPN (Virtual Private Network) je internetverkeer omleiden. Een VPN verandert je IP-adres en voegt een extra encryptielaag toe aan je internetactiviteiten.

Het boksgevecht wordt ook uitgezonden op de Mexicaanse streamingdienst Azteca Sports. Dit is te lezen op het Twitter-account van Azteca Sports. Je kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot deze gratis stream.

Volg de onderstaande stappen om Canelo vs. Golovkin 3 gratis te kijken met behulp van een VPN.

Stream Canelo Alvarez vs. Golovkin 3 met een VPN

 1. Meld je aan voor een goede sportstreaming VPN. NordVPN is een goede keuze omdat deze VPN erg snel is en servers heeft in Mexico.
 2. NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.88 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.88
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download de VPN-app op het apparaat waarop je het gevecht gaat streamen. NordVPN ondersteunt een reeks besturingssystemen en apparaten, zoals Android, Linux en Mac. Je kunt de VPN zelfs installeren op smart-tv’s.
 4. Installeer de app op je apparaat door de instructies op het scherm te volgen. Het installatieproces kan verschillen afhankelijk van het soort apparaat waarmee je werkt.
 5. Log in op de VPN met de inloggegevens die je hebt gebruikt om een account aan te maken bij stap 1.
 6. Maak verbinding met een server in Mexico. Azteca Sports gebruikt geoblokkade. Dit betekent dat je geen toegang hebt tot de live streamingdiensten als je je buiten Mexico bevindt. Met NordVPN konden we de geoblokkade omzeilen en live tv kijken op de website.
 7. Navigeer naar de ‘En Vivo’ of Live Sectie onder ‘Azteca Deportes’. Hier wordt het gevecht op 17 september (dus 18 september Nederlandse tijd) live uitgezonden.
 8. Geniet van de bokslegendes in actie!

Stream Canelo vs Golovkin 3 op DAZN

Als Azteca voor jou niet werkt, kun je het gevecht op DAZN bekijken. Zoals we eerder opmerkten, moet je een abonnement afsluiten voor deze dienst. De kosten voor een abonnement liggen best hoog en verschillen per land. Hoewel landen zoals India gereduceerde abonnementstarieven hebben, heeft DAZN het vrijwel onmogelijk gemaakt om met een VPN een goedkoop abonnement vanuit een ander land te krijgen.

Naast een abonnement heb je ook een VPN nodig om toegang te krijgen tot DAZN. De wedstrijd Canelo vs. GGG3 wordt namelijk niet in Nederland uitgezonden. Maak verbinding met een server in een land waar DAZN de wedstrijd wel uitzendt, bijvoorbeeld Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk of Zwitserland. Op de website van DAZN vind je een overzicht van alle landen waar de wedstrijd wordt uitgezonden.

Gebruik een onofficiële stream

DAZN en Azteca zijn beide officiële live streams van het evenement. Er zijn ook verschillende onofficiële gratis livestreams te vinden op forums zoals Reddit. Hoewel je de Canelo-Golovkin-trilogie gratis kunt bekijken op deze sites, is de kans groot dat de inhoud die ze laten zien illegaal is. Piraterij is niet alleen iets wat we sterk afkeuren, maar het kan je ook in juridische problemen brengen.

Als je onofficiële streamingwebsites verkent, vergeet dan niet om een VPN te gebruiken om je surfactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige ogen. Bekijk voor meer informatie ons artikel ‘Snel overal boksen kijken online’.

Een gratis VPN gebruiken om Canelo vs. Golovkin 3 te livestreamen

Er zijn een aantal goede, gratis VPN’s die geschikt zijn voor je dagelijkse surfbehoeften. Deze gratis VPN’s zijn echter nog steeds niet geschikt voor het streamen van sport. Gratis VPN’s hebben namelijk vaak tekortkomingen:

 1. Beperkt servernetwerk – om sportevenementen gratis te streamen heb je meestal toegang nodig tot servers op een bepaalde locatie, zoals Mexico. Gratis VPN’s bieden meestal servers op een handvol locaties. Dit maakt je mogelijkheden om gevechten gratis te streamen beperkt.
 2. Trage verbindingssnelheden – het bekijken van sportstreams van hoge kwaliteit vereist snelle verbindingssnelheden. In onze ervaring zijn de snelheden van gratis VPN’s meestal niet snel genoeg en hebben ze de neiging om veel te bufferen en te vertragen.
 3. Datalimieten – sportevenementen duren meestal twee tot vier uur, en het streamen ervan verbruikt veel data. Gratis VPN’s leggen gebruikers dagelijkse/maandelijkse datalimieten op. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor het streamen van evenementen die langer duren dan een uur of twee.

Canelo vs Golovkin 3: volledige fight card

Canelo wordt gezien als favoriet om het gevecht te winnen, met een quotering van -390. De bookmakers denken dat GGG’s tijdelijke break tegen hem kan werken, waardoor hij een underdog is op +290.

Naast het trilogiegevecht tussen Canelo en Golovkin vinden er zaterdag nog meer wedstrijden plaats.

Er staan vier andere titelgevechten op het programma, met de strijd om de kampioenschappen in de supervlieggewicht, supermiddengewicht en middengewicht divisies. Het gevecht tussen Jesse Rodriguez en Israel Gonzales voor de WEB super-flyweight titel belooft ook erg spannend te worden!

Hieronder bekijk je de volledige flight card:

GevechtGewichtsklasse
Canelo Alvarez vs. Gennadiy GolovkinWBA, WBC, IBF, WBO, en The Ring super-middleweight titels
Jesse Rodriguez (c) vs. Israel GonzalezWBC super-flyweight titel
Diego Pacheco vs. Enrique CollazoWBC USNBC Silver supermiddengewicht titel
Ali Akhmedov vs Gabe RosadoIBF North American supermiddengewicht titel
Austin Williams vs. Kieron ConwayWBA International middengewicht titel
Marc Castro vs. Kevin MendozaLichtgewicht
Aaron Aponte vs. Fernando MolinaSuperlichtgewicht
Anthony Herrera vs. Delvin McKinleySuperlichtgewicht
Techredacteur
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen