WK Volleybal dames 2022 live kijken in buitenland

Volleybal op volleybalveld
Klik hier voor een samenvatting
In het kort: live het WK volleybal dames 2022 kijken

Wil je vanuit het buitenland de Oranjedames volgens tijdens het spannende WK Volleybal 2022? Met een VPN kun je jouw IP-adres veranderen en overal ter wereld toegang krijgen tot streams van het WK Volleybal. Je kunt een VPN ook gebruiken om toegang te krijgen tot gratis streams van het Belgische Sporza (VRT). Volg het eenvoudige stappenplan hieronder:

 1. Neem een abonnement op een goede VPN-dienst. NordVPN is wat ons betreft een aanrader. Deze VPN is veilig, snel en heeft servers in Nederland en België.
 2. Download en installeer de VPN van je keuze.
 3. Log in bij de VPN-dienst.
 4. Maak verbinding met een Nederlandse server vanuit het buitenland of verbind met een Belgische server.
 5. Open Ziggo Go of Sporza.
 6. Geniet van de het WK dames volleybal 2022!

Wil je meer informatie over het kijken van het WK Volleybal dames met een VPN of wil je een overzicht zien van alle tegenstanders van de Nederlandse volleybaldames? Neem dan een kijkje in het volledige artikel hieronder!

Op vrijdag 23 september 2022 gaat het WK Volleybal dames 2022 van start. Het is de 19e editie van het WK vrouwenvolleybal en het vindt plaats in Nederland en Polen. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat het WK Volleybal Vrouwen in eigen land gespeeld wordt. De Oranjevrouwen spelen de eerste wedstrijd op vrijdag tegen Kenia. Het openingsduel vindt om 20:00 uur plaats in het Arnhemse Gelredome.

De dagen erna spelen de Nederlandse volleybal dames tegen de landen Kameroen en Puerto Rico. De poulefase wordt afgesloten met spannende duels tegen België en Italië.

Ben je op vakantie in het buitenland en wil je niets missen van de Oranjevrouwen tijdens het WK Volleybal 2022? In dit artikel leggen we je uit hoe je overal ter wereld de Nederlandse volleybaldames kunt volgen. Ook geven we een tip voor een gratis livestream v

Waar kijk ik het WK dames volleybal?

Je kijkt alle WK-wedstrijden van de Nederlandse volleybaldames bij Ziggo Sport. Je hebt wel een abonnement nodig om naar dit kanaal te kijken. Het openingsduel van de dames kijk je op vrijdag 23 september 2022 om 19:45 uur op Ziggo Sport. De wedstrijd begint pas om 20:00 uur maar bij Ziggo kun je al eerder genieten van de voorbeschouwing.

Het is ook mogelijk om het WK dames volleybal online te volgen via een stream op Ziggo Go.

Heb je geen Ziggo-abonnement en ben je op zoek naar een gratis stream? De streamingdienst Sporza (VRT) stelt in België een gratis livestream beschikbaar van het WK volleybal. Alleen de wedstrijden van België zijn live te zien op Sporza. De wedstrijd Nederland-België kun je dus op 30 september gratis kijken via deze streamingdienst.

Sporza is normaal gesproken alleen in België te bekijken, maar er is een manier om ook vanuit Nederland toegang te krijgen. We leggen hieronder uit hoe dit precies werkt.

Gratis WK dames volleybal kijken, ook in het buitenland?

Als je op vakantie bent in het buitenland heb je soms geen toegang tot Nederlandse streams. Dit heeft te maken met uitzendrechten. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van het dames volleybal in handen. Ziggo mag deze stream alleen in Nederland uitzenden en bezoekers worden vanuit het buitenland geblokkeerd.

Ziggo Go gebruikt jouw IP-adres om jouw locatie te bepalen. Hierdoor kun je vanuit het buitenland niet naar het WK dames volleybal kijken. Gelukkig kun je met behulp van een VPN vanuit het buitenland verbinding maken met een Nederlandse server. Je krijgt dan een Nederlands IP-adres en Ziggo denkt dan dat je in Nederland bent. De blokkade is dan opgeheven en je kunt dan ook in het buitenland Nederlandse televisie kijken.

Je kunt een VPN ook gebruiken om toegang te krijgen tot gratis buitenlandse streams. Als je vanuit Nederland verbinding maakt met een server in België krijg je een Belgisch IP-adres. Met dit Belgische IP-adres kun je zonder problemen naar de livestreams van Sporza kijken.

Klinkt het nog een beetje ingewikkeld? In het eenvoudige stappenplan hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je overal ter wereld het WK volleybal dames kijkt met behulp van een VPN.

 1. Abonneer je op een goede en betrouwbare VPN-provider met Nederlandse servers. Wij raden je hiervoor NordVPN aan. Deze VPN kwam uit onze tests als beste VPN naar voren. De VPN is veilig, snel en gebruiksvriendelijk. Ook heeft deze VPN servers in zowel België als Nederland. Je kunt bovendien gebruikmaken van de gratis proefperiode van NordVPN en het WK dames volleybal gratis kijken.
 2. NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.88 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.88
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de VPN-software op het apparaat waarmee je het WK Volleybal wilt kijken.
 4. Open de VPN en log in.
 5. Maak verbinding met een Nederlandse server om vanuit het buitenland een Nederlands IP-adres te krijgen. Maak verbinding met een Belgische server om naar een gratis livestreams van Sporza te kijken.
 6. Ga naar de stream op Ziggo Go.
 7. Geniet live van het WK Volleybal!

Wanneer kijk ik Nederland op het WK dames volleybal?

Wil je geen enkele wedstrijd van de Wereld Kampioenschappen dames volleybal 2022 missen? In het overzicht hieronder zie je wanneer de Nederlandse dames spelen in de poulefase. Al deze wedstrijden worden gespeeld in het Gelredome in Arnhem. Op Ziggo kun je een kwartier voor de wedstrijd begint al genieten van de voorbeschouwing van het WK Volleybal.

DatumWedstrijdTijd
Vrijdag 23 septemberNederland-Kenia20:00 uur
Zondag 25 septemberNederland-Kameroen16:00 uur
Woensdag 28 septemberNederland-Puerto Rico20:00 uur
Vrijdag 30 septemberNederland-België20:00 uur
Zondag 2 oktoberNederland-Italië16:00 uur

Na de poulefase volgt mogelijk de tweede ronde van 4 t/m 9 oktober in Rotterdam Ahoy. Op 11 oktober zijn de kwartfinales in Apeldoorn. Gevolgd door de halve finales op 12 en 13 oktober. De finales vinden plaats op 15 oktober in Apeldoorn. Zullen de Nederlandse volleybaldames het halen tot de finale?

TeamNL volleybaldames

Onder begeleiding van bondscoach Avital Selinger hebben de volleybaldames hard getraind voor het WK Volleybal 2022. Oranje heeft getraind met een grote groep om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het WK in Nederland. De groep is teruggebracht naar het maximale aantal van veertien spelers. Hieronder zie je de selectie voor het WK 2022:

 • Britt Bongaerts
 • Laura Dijkema
 • Celeste Plak
 • Elles Dambrink
 • Anne Buijs
 • Nika Daalderop
 • Fleur Savelkoel
 • Marrit Jasper
 • Jolien Knollema
 • Juliët Lohuis
 • Eline Timmerman
 • Tessa Polder
 • Myrthe Schoot
 • Florien Reesink

WK volleybal vrouwen 2022 voorspelling

De Oranjedames hebben afgelopen weekend een goede generale repetitie gehad. Ze wonnen zowel op zaterdag als zondag de oefenwedstrijd van de Dominicaanse Republiek.

Volgens kenners maakt de Verenigde Staten het meeste kans om het WK Volleybal 2022 te winnen. Andere favorieten voor het wereldkampioenschap volleybal zijn Brazilië, Italië en Servië.

Hopelijk zal het thuisvoordeel de Nederlandse volleybalvrouwen helpen om ook ver te komen in het WK 2022.

Techredacteur
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen