Oranje vlaggetjes

Online Duitsland – Nederland live kijken vanuit het buitenland | 6 September 2019 | EK-kwalificatie

Laatst bijgewerkt: 10 december 2019
Leestijd: 3 minuten, 28 seconden

Update: de uitslag van deze wedstrijd Duitsland – Nederland werd uiteindelijk 2-4.

Vrijdag 6 september gaat het Nederlands elftal naar Duitsland om wat zaken recht te zetten. Oranje staat momenteel op nummer 3 in Groep C, achter Noord-Ierland en Duitsland.  Er moet op zijn minst een 2e plek verzilverd worden om te kwalificeren voor het EK.

Natuurlijk willen heel veel Nederlanders de kraker tegen onze angstgegner kijken, of ze nu in Nederland zitten of niet. Dit kan, al maakt Ziggo het online gebruikers steeds lastiger om met een VPN te kijken. Door middel van geo-blokkades blokkeren Nederlandse streamingdiensten uitzendingen voor kijkers in het buitenland. Het is echter nog steeds mogelijk om zulke blokkades te omzeilen met een kwalitatieve VPN die genoeg servers binnen de EU heeft, zoals bijvoorbeeld NordVPN. NordVPN is één van de betere VPN-diensten waarmee je prima sportevenementen vanuit het buitenland kan kijken. Daarnaast is NordVPN ook niet al te duur, ontzettend veilig en heeft ook nog eens voldoende servers in Europa. Als één specifieke server het niet wilt doen, probeer dan gewoon nog een andere.

Online Duitsland – Nederland kijken met een VPN

Een VPN, of virtueel private network, werkt ontzettend simpel. Zodra je een VPN gebruikt wordt al jouw internetverkeer via een externe server omgeleid en versleuteld. Op deze manier kun je doen alsof je in Nederland aan het kijken bent terwijl je in een ander land zit. Hiervoor moet je de volgende stappen uitvoeren:

1. Kies een goede VPN-dienst. Steeds meer VPN-providers worden geblokkeerd maar zoals hierboven vermeld doet NordVPN het vaak nog gewoon prima.

2. Creëer een account bij de VPN-dienst en installeer de software op je apparaat.

3. Log in met je nieuwe account en kies een server in een Europees land (dat onderdeel is van de EU). Als het de eerste keer niet lukt kun je wat verschillende servers uitproberen.

Het fijne van een VPN is dat je het ook voor allerlei andere streamingdiensten kan gebruiken, zoals Videoland of RTL XL. Ook is het mogelijk om programma’s in het buitenland te kijken die je normaal gesproken blokkeren. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij ons ‘unblocking dossier‘.Daarnaast zijn VPN’s ook nog eens goed voor je online privacy en veiligheid. Voor meer informatie hierover hebben we een uitgebreide VPN-gids.

Voor nu kun je een VPN gebruiken om Duitsland – Nederland te kijken. Dit is om 20:45 Nederlandse tijd.

De huidige stand

Tot dusver heeft Noord-Ierland iedereen verrast door haar eerste 4 wedstrijden op rij te winnen. Het staat nu ook op de 1e plek met 12 punten uit 4 wedstrijden. Het moet wel vanuit het juiste perspectief gezien worden: Noord-Ierland speelde tot dusver alleen nog tegen Wit-Rusland en Estland. Hoogstwaarschijnlijk zullen de Noord-Ieren niet zoveel punten gaan pakken zodra ze moeten spelen tegen Nederland en Duitsland.

Nederlands elftal tijdens EK kwalificatie 2020

Het Nederlands elftal heeft nog maar 2 wedstrijden kunnen spelen, maar het heeft al wel dure punten laten liggen door in Amsterdam met 2-3 te verliezen van Duitsland. Hopelijk kan Oranje in Hamburg stunten om het verschil op te maken. Deze punten kunnen goed gebruikt worden aangezien Duitsland, net als Noord-Ierland, tot nu toe alle wedstrijden gewonnen heeft.

Koeman maakt zich vooralsnog geen zorgen

Ondanks de slechte positie waarin het Nederlands elftal zich nu verkeerd maakt bondscoach Ronald Koeman zich vooralsnog geen zorgen. Hij legt uit dat: “Je moet twaalf punten halen tegen Estland en Wit-Rusland en de betere zijn onderling met Noord-Ierland. Alles wat je tegen Duitsland pakt, maakt het makkelijker…We weten wat we moeten doen. Tegen Duitsland ligt het dicht bij elkaar, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd”.

Matthijs de Ligt zal gewoon spelen

Koeman verklapte ook alvast dat Matthijs de Ligt gewoon kan rekenen op een basisplaats tegen Duitsland. Er waren geruchten dat Koeman misschien voor iemand anders zou kiezen omdat de Ligt tot nu toe nog weinig heeft gespeeld voor zijn nieuwe club, Juventus. Ondanks het gebrek aan wedstrijdritme wilt Koeman zijn spelers vertrouwen geven. “Matthijs start dus rechts in het centrum”.

Speelschema

Vrijdag 6 september, 20:45: Duitsland – Nederland

Maandag 9 september, 20:45: Estland – Nederland

Donderdag 10 oktober, 20:45: Nederland – Noord Ierland

Zondag 13 oktober, 20:45: Wit-Rusland – Nederland

Zaterdag 16 november, 20:45: Noord-Ierland – Nederland

Dinsdag 19 november, 20:45: Nederland – Estland

Veel kijkplezier!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen