Juichend publiek bij voetbal wedstrijd

Live Estland – Nederland kijken vanuit het buitenland | 9 september 2019 | EK kwalificatie

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 3 minuten, 21 seconden

Update: deze wedstrijd werd door Nederland gewonnen met een einduitslag van 0-4.

Na een fantastische wedstrijd tegen Duitsland kan Oranje weer goede zaken doen maandagavond (9 september 2019) door in Estland weer drie punten te pakken. Het Nederlands elftal staat momenteel nog 3e in de groep terwijl er minstens een 2e plek gehaald moet worden om te kwalificeren voor het aankomende EK. Estland staat laatste met nog geen enkel punt na 4 wedstrijden.

Na het positieve resultaat afgelopen vrijdag zit Nederland weer helemaal terug in de race. Om de wedstrijd tegen Estland te kijken kun je terecht bij Ziggo Go. Wanneer je in het buitenland zit heb je echter wel een VPN nodig vanwege geo-blokkades. Dit is een manier waarop Ziggo via je IP-adres kan vaststellen in welk land je zit. Als je niet in Nederland zit wordt je toegang geblokkeerd. Met een betrouwbare VPN zijn geo-blokkades te omzeilen – al werken veel VPN’s niet met Ziggo.

Voor het kijken van sportevenementen vanuit het buitenland is NordVPN één van de betere diensten. Deze VPN-provider is relatief goedkoop, snel, veilig en heeft ook nog eens heel veel servers in Europa. Dit laatste is vooral belangrijk voor het kijken van sportevenementen binnen Europa.

Het toffe van een VPN is dat je het ook voor allerlei andere streams kan gebruiken, zoals Videoland of RTL XL. Meer informatie hierover kun je lezen in ons ‘unblocking dossier‘.Daarnaast zijn VPN’s ook nog eens goed voor je online privacy en veiligheid. Om hier meer over te lezen kun je ons uitgebreide VPN-gids lezen.

Online Estland – Nederland kijken met een VPN

1. Kies een betrouwbare VPN-provider. Er zijn heel veel goede VPN’s beschikbaar zoals je op ons vergelijkingspagina kunt zien. Voor sportevenementen online kijken is NordVPN aan te raden.

2. Maak een account aan bij de desbetreffende VPN-dienst en download de software op je apparaat.

3. Log in met je nieuwe account en kies een Nederlandse server. Als één Nederlandse server niet werkt kan het zijn dat Ziggo deze geblokkeerd heeft. In dit geval kun je nog enkele andere Nederlandse servers uitproberen.

De huidige stand

Het lijkt erop dat Noord-Ierland, Duitsland en Nederland zullen strijden om de eerste twee plekken. Noord-Ierland heeft goede zaken gedaan door 4 maal op rij te winnen, al heeft het nog niet tegen Duitsland of Nederland gespeeld. Duitsland en Nederland hebben beide 1 wedstrijd verloren. Het zal uiteindelijk ervan af hangen of Noord-Ierland zich staande kan houden in de wedstrijden tegen Duitsland en Nederland.

Verwachtingen

Gezien de stand en de wedstrijden die tot dusver zijn gespeeld lijkt het vanzelfsprekend om te zeggen dat Nederland tegen Estland makkelijk 3 punten gaat pakken. Estland wist nog geen enkel punt te pakken in 4 wedstrijden. Toch moet er niet te makkelijk over gedacht worden. In 2013 bijvoorbeeld wist Oranje niet te winnen in Talinn, toen werd het 2-2.

Voor Koeman maakt het niet uit wie de tegenstander is. Oranje moet zijn eigen spel spelen en vol gas geven. Hij is benieuwd hoe Oranje ermee omgaat om maandag een mindere tegenstander te treffen na het spektakelstuk in Duitsland.

De bondscoach van Estland, Karel Voolaid, ziet ondertussen wel kansen voor Estland. “We hopen in de counter gevaarlijk te zijn. Op dat moment kan Oranje kwetsbaar zijn”.

Minstens één verandering in de opstelling

Naar aanleiding van de meest recente training van Oranje heeft het Algemeen Dagblad vastgesteld dat Davy Pröpper hoogstwaarschijnlijk zal spelen. Dit zou ten koste gaan van Marten de Roon. Koeman verklaarde op de persconferentie dat er soms in de tweede wedstrijd wat frisheid mist.

De vermoedelijke opstelling is: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; Pröpper, Wijnaldum, Frenkie de Jong; Promes, Depay, Babel.

Speelschema

Maandag 9 september, 20:45: Estland – Nederland

Donderdag 10 oktober, 20:45: Nederland – Noord Ierland

Zondag 13 oktober, 20:45: Wit-Rusland – Nederland

Zaterdag 16 november, 20:45: Noord-Ierland – Nederland

Dinsdag 19 november, 20:45: Nederland – Estland

Andere wedstrijden

Nederland is niet het enige land dat vanavond zal spelen. De andere wedstrijden zijn:

20:45 Noord-Ierland – Duitsland

20:45 Azerbeidzjan – Kroatië

20:45 Hongarije – Slowakije

20:45 Polen – Oostenrijk

20:45 Letland – Macedonië

20:45 Slovenië – Israel

20:45 Rusland – Kazachstan

20:45 San Marino – Cyprus

20:45 Schotland – België

Veel kijkplezier!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen