Kijk live Champions League 2022: Real Madrid – Manchester City

Voetbalstadion Real Madrid
Klik hier voor een korte samenvatting
Volg Real Madrid - Man City gratis en overal ter wereld

Ben je tijdens de laatste halve finale van de Champions League toevallig in het buitenland? Of heb je helemaal geen tv-abonnement? Dan kan het lastig zijn om de wedstrijd op RTL 7 live te volgen.

Dit probleem los je op met een VPN, en wel op de volgende manier:

 1. Abonneer je op een goede, snelle VPN-provider, zoals Surfshark.
 2. Installeer de VPN-software.
 3. Log in bij de VPN-app en maak verbinding met een Nederlandse server voor Ziggo Sport of RTL 7 of met een Australische server voor de gratis streamingdienst 7Plus.
 4. Ga naar jouw gekozen streamingdienst en mis niets van de halve finale van de Champions League 2021/2022!

Wil je weten wanneer de wedstrijd is? Of heb je meer hulp nodig? Lees dan snel verder!

Na de spannende wedstrijd tussen Villarreal en Liverpool is het vanavond tijd voor de strijd tussen Real Madrid en Manchester City.

Vorige week won Manchester thuis nog met 4 – 3 van de Spaanse club. Hoe zal het ze vanavond afgaan in het Santiago Bernabéu Stadium? Deze wedstrijd wil je natuurlijk niet missen. Lees dus hieronder snel hoe laat de aftrap is en op welke zender je deze kunt kijken.

Wanneer is Real Madrid – Man city?

Real Madrid zal woensdag 4 mei 2022 om 21:00 uur spelen tegen Manchester City. Al voor deze aftrap zul je op RTL 7 de voorbeschouwing kunnen volgen vanaf 20:00 uur.

Waar kijk ik de laatste halve finale van de Champions League 2022?

In Nederland hebben RTL en Ziggo Sport de uitzendrechten van de Champions League 2021/2022. Je kijkt de halve finale Real Madrid – Manchester City dan ook op RTL 7 of Ziggo Sport.

Zonder tv-abonnement hoef je de live uitzending ook niet te missen. Je kunt dan gemakkelijk via het Australische 7Plus de wedstrijd volgen. Hiervoor moet je wel een stapje extra zetten dan gewoon de livestream aanzetten.

Dat geldt ook voor mensen met een tv-abonnement die tijdens de wedstrijd buiten de Europese Unie verblijven. RTL en Ziggo mogen hun streams namelijk niet buiten de EU uitzenden. Als je de wedstrijd probeert te kijken via bijvoorbeeld de Ziggo GO-app, zul je de melding krijgen dat je geen toegang krijgt doordat je in het verkeerde land zit.

Gelukkig is dit probleem te vermijden. Het enige dat je hoeft te doen is je IP-adres veranderen. Een Nederlands IP-adres geeft je zo toegang tot de uitzending van RTL en Ziggo en een Australisch IP geeft je toegang tot 7Plus.

Zo kijk je de wedstrijd live gratis en vanuit het buitenland

Je IP-adres veranderen om een voetbalwedstrijd te kijken lijkt lastig en veel gedoe. Dit is echter niet waar. Je hoeft alleen maar een Virtual Private Network (VPN) op te zetten.

Een VPN leidt je internetverkeer namelijk om via een externe server. Als je een Nederlandse VPN-server kiest, krijg je hiermee een Nederlands IP. Een website, app of streamingdienst denkt dan dat je gewoon in Nederland bent.

Dit is hoe je niets van de Champions League mist:

 1. Neem een abonnement op een goede VPN-provider. Je wilt natuurlijk een provider met snelle servers in Nederland en/of Australië. Voor beide landen kunnen we Surfshark van harte aanbevelen. Met zijn duizenden supersnelle servers kun jij van alle wedstrijden genieten zonder haperingen. Als je gebruikmaakt van de 30 dagen geld-terug-garantie, kun je bovendien de finale van de Champions League op 28 mei ook helemaal gratis kijken!
 2. Surfshark
  Actie:
  Veilig en anoniem online voor maar €2.14 per maand
  Vanaf
  €2.14
  9.0
  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties
  Bezoek Surfshark
 3. Installeer de software door deze van de officiële VPN-website te downloaden.
 4. Log in en maak verbinding met een server in het land waar de streamingdienst uitzendrechten heeft. Verbind dus met Nederland voor RTL 7 en Ziggo Sport en met Australië voor 7Plus.
 5. Geniet van de wedstrijd!
Techredacteur
Tamara is al jaren bezig met taal en communicatie. De steeds vernieuwde kennis over tech en cybersecurity weet ze zo goed over te brengen op het grote publiek. Tamara is geïnteresseerd in kwesties rondom (overheids)censuur en de balans tussen privacy en vrijheid online.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen