VPN-schild vastgebonden door labels met daarop "Sale" en "-80%" omringd door mensen met cadeautjes

VPN kortingscodes, coupons en promoties

Laatst bijgewerkt: 2 augustus 2022

De VPN-markt is ontzettend competitief. Daardoor zijn er altijd wel kortingen voor een goede VPN te vinden. Voor de VPN’s is dit niet altijd gunstig, maar als VPN-gebruiker kun je daar natuurlijk de vruchten van plukken. Om je te helpen bij het vinden van goede VPN-deals hebben we hier de beste deals, coupons, kortingen of speciale kortingsacties op een rijtje gezet. Daarnaast kun je hier het hele jaar door terecht voor blijvend lage prijzen op verschillende VPN-abonnementen.

VPN kortingen het hele jaar door

De meeste VPN’s zijn het hele jaar door met flinke korting verkrijgbaar. De VPN-prijzenoorlog zorgt ervoor dat zelfs de grote premium-aanbieders hun diensten voor zeer lage prijzen aanbieden. Hierdoor kun je de beste, goedkope VPN uitzoeken zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te leveren. Hieronder zie je een overzicht van de meest bekende en hoogst gewaardeerde VPN-providers met hun bijpassende kortingslink.

VPN ProviderDealLink

ExpressVPN Logo

ExpressVPN

$12.95 – $6.67 per maand voor een abonnement van 1 jaar en 3 maanden (49% korting)Klik hier voor korting op ExpressVPN!
CyberGhost Logo Klein

CyberGhost

€11.99 – €2,- per maand voor een abonnement van 3 jaar (83% korting)Klik hier voor korting op CyberGhost!
NordVPN Logo Klein

NordVPN

€10.16 – €3.15 per maand voor een abonnement van 2 jaar (68% korting)Klik hier voor korting op NordVPN!
surfshark logo klein

Surfshark

€10.91 – €2.09 per maand voor een abonnement van 2 jaar (81% korting)Krijg nu korting op Surfshark!
PIA logo

PIA

€11.69 – €2.41 per maand voor een abonnement van 2 jaar (79% korting)Krijg nu korting op PIA!

Waarom een VPN essentieel is

Misschien heb je al eens gehoord van een VPN. Met een VPN-abonnement ben je in staat om compleet vrij, veilig en anoniem over het internet te surfen. Een VPN biedt:

  • Veiligheid: Je internetverkeer wordt beveiligd middels sterke encryptie, zodat andere partijen (zoals hackers en de overheid) je dataverkeer niet meer zomaar kunnen onderscheppen. Zo kan je bijvoorbeeld veilig gebruik maken van openbare wifi-netwerken.
  • Anonimiteit: Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat jouw IP-adres verborgen wordt. Daardoor kunnen externe partijen jou minder goed identificeren als je aan het surfen bent. Je krijgt meer anonimiteit tijdens het surfen, en niet iedereen kan meer zien wat je doet op het internet.
  • Vrijheid: Met een VPN krijg je toegang tot websites en online diensten die normaal gesproken geblokkeerd worden. Zo heb je met een VPN overal ter wereld toegang tot Nederlandse sportwedstrijden en diensten zoals Uitzending Gemist, RTL XL, NPO Gemist en Ziggo Go. Ook kan je blokkades op sociale media en The Pirate Bay omzeilen, net als overheidscensuur. Met andere woorden: een VPN is de ultieme tool voor vrij internet.

Nog scherpere prijzen tijdens Black Friday en Cyber Monday

Tijdens Black Friday en Cyber Monday, eind november, bieden de meeste VPN-providers substantiële extra kortingen en deals aan. Houd aan het einde van het jaar dus onze pagina met Black Friday en Cyber Monday deals in de gaten voor de beste deals op VPN’s, antivirussoftware en wachtwoordmanagers.