Man loopt weg bij Smartphone met VPN schild

VPN kortingscodes, coupons en promoties

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2020

De VPN-markt is ontzettend competitief. Daardoor zijn er altijd wel kortingen voor een goede VPN te vinden. Voor de VPN’s is dit niet altijd gunstig, maar als VPN-gebruiker kun je daar natuurlijk de vruchten van plukken. Om je te helpen bij het vinden van goede VPN-deals hebben we hier de beste deals, coupons, kortingen of speciale kortingsacties op een rijtje gezet. Daarnaast kun je hier het hele jaar door terecht voor blijvend lage prijzen op verschillende VPN-abonnementen.

De beste Cyber Monday VPN-deals en kortingen

Afgelopen vrijdag was het Black Friday, en nu is het Cyber Monday. Dit betekent dat veel VPN-providers hoge kortingen op hun diensten aanbieden. Je krijgt gratis maanden, extra goede deals en een top VPN voor een klein prijsje. Neem dus snel een kijkje bij de aanbiedingen van de volgende VPN-providers en klik op de kortingslink. Deze deals zijn allemaal tijdelijk, dus sla je slag nu het nog kan en profiteer de komende jaren van een goedkoper VPN-abonnement!

VPN Provider Cyber Monday Deal Link
CyberGhost Logo Klein

CyberGhost

Betaal nu €33 voor een jaarabonnement – dit is slechts €2,75 per maand! Krijg nu korting op CyberGhost!
NordVPN Logo Klein

NordVPN

Krijg een 3-jarig abonnement voor slechts €3,17 per maand PLUS een extra drie maanden gratis én gratis Nordlocker, de encryptieservice van Nord (in totaal 83% korting)! Krijg nu korting op NordVPN!
surfshark logo klein

Surfshark

Betaal nu slechts €1,79 per maand voor een tweejarig abonnement én krijg daarbij een extra drie maanden gratis! Krijg nu korting op Surfshark!

VyprVPN

Voor slechts $2,50 per maand een tweejarig abonnement (80% korting)! Krijg nu korting op VyprVPN!
ProtonVPN Logo Beeldmerk Klein

ProtonVPN

Tot 8 december flinke kortingen op ProtonVPN. Voor één jaar betaal je €6,67 per maand (35% korting), voor twee jaar €6 per maand (40% korting).

Ook ProtonMail doet mee aan Black Friday: krijg één jaar voor €3,33 per maand (33% korting), twee jaar voor €3 per maand (40% korting), of kies voor twee jaar ProtonVPN én ProtonMail voor €7,50 per maand (50% korting)!

Krijg nu korting op ProtonVPN!

(En klik hier voor korting op ProtonMail!)

GOOSE VPN Logo Beeldmerk Klein

GOOSE VPN

Van 21 tot 29 november: betaal slechts €1,99 per maand voor een drie-jarig abonnement! Drie jaar halen, twee betalen! Krijg nu korting op GOOSE VPN!
ibVPN logo klein

Invisible Browsing VPN (ibVPN)

Van 27 november tot 4 december krijg je hier voor $29,03 een jaarabonnement (78% korting). Dit is slechts $2,42 per maand en dus maar $0,08 per dag! Krijg nu korting op ibVPN!

 IPVanish

Krijg tot 3 december 73% korting en betaal slechts $3,25 per maand voor deze VPN! Krijg nu korting op IPVanish!
Ivacy logo klein

Ivacy

Eén jaar gratis: abonnement voor drie jaar voor de prijs van twee jaar. Betaal slechts $2,25 per maand (87% korting)! Krijg nu korting op Ivacy!

PureVPN

Betaal voor een jaarabonnement slechts $4,08 per maand (63% korting) en voor een abonnement van vijf jaar slechts $1,32 per maand (88% korting)! Krijg nu korting op PureVPN!

VPN kortingen het hele jaar door

De meeste VPN’s zijn het hele jaar door met flinke korting verkrijgbaar. De VPN-prijzenoorlog zorgt ervoor dat zelfs de grote premium-aanbieders hun diensten voor zeer lage prijzen aanbieden. Hierdoor kun je de beste, goedkope VPN uitzoeken zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te leveren. Hieronder zie je een overzicht van de meest bekende en hoogst gewaardeerde VPN-providers met hun bijpassende kortingslink.

VPN Provider Deal Link

ExpressVPN Logo Klein

ExpressVPN

1-jarig abonnement: 3 maanden gratis ($6.67 per maand) Klik hier voor korting op ExpressVPN!
CyberGhost Logo Klein

CyberGhost

1.5-jarig abonnement: 22% korting ($2.75 per maand) Klik hier voor korting op CyberGhost!
NordVPN Logo Klein

NordVPN

2-jarig abonnement: 12% korting ($3.50 per maand) Klik hier voor korting op NordVPN!
GOOSE VPN Logo Beeldmerk Klein

GOOSE VPN

30% korting op de Unlimited Pakketten door bij het aanmelden de promotiecode ‘Privacy‘ te gebruiken. Klik hier voor korting op GOOSE VPN!

Waarom een VPN essentieel is

Misschien heb je al eens gehoord van een VPN. Met een VPN-abonnement ben je in staat om compleet vrij, veilig en anoniem over het internet te surfen. Een VPN biedt:

  • Veiligheid: Je internetverkeer wordt beveiligd middels sterke encryptie, zodat andere partijen (zoals hackers en de overheid) je dataverkeer niet meer zomaar kunnen onderscheppen. Zo kan je bijvoorbeeld veilig gebruik maken van openbare wifi-netwerken.
  • Anonimiteit: Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat jouw IP-adres verborgen wordt. Daardoor kunnen externe partijen jou minder goed identificeren als je aan het surfen bent. Je krijgt meer anonimiteit tijdens het surfen, en niet iedereen kan meer zien wat je doet op het internet.
  • Vrijheid: Met een VPN krijg je toegang tot websites en online diensten die normaal gesproken geblokkeerd worden. Zo heb je met een VPN overal ter wereld toegang tot Nederlandse sportwedstrijden en diensten zoals Uitzending Gemist, RTL XL, NPO Gemist en Ziggo Go. Ook kan je blokkades op sociale media en The Pirate Bay omzeilen, net als overheidscensuur. Met andere woorden: een VPN is de ultieme tool voor vrij internet.
Hoofdauteur: