Man loopt weg bij Smartphone met VPN schild

VPN kortingscodes, coupons en promoties

Laatst bijgewerkt: 27 februari 2019

De beste VPN deals, coupons en kortingen

De competitieve VPN-branche zorgt er voor dat er altijd wel kortingen te vinden zijn voor een goede VPN. Voor de VPN’s is dit niet altijd gunstig, maar als VPN-gebruiker kun je daar natuurlijk de vruchten van plukken. Om je te helpen bij het vinden van de beste VPN-deals hebben we hier de beste deals, coupons, kortingen of speciale kortingsacties op een rijtje gezet. Daarnaast kun je hier het hele jaar door terecht voor blijvend lage prijzen op verschillende VPN-abonnementen.


VPN kortingen het hele jaar door

De meeste VPN’s zijn het hele jaar door verkrijgbaar met flinke korting. De VPN-prijzenoorlog zorgt ervoor dat zelfs de grote premium-aanbieders hun diensten aanbieden voor zeer lage prijzen. Hierdoor kun je de beste, goedkope VPN uitzoeken zonder dat je daarvoor aan kwaliteit hoeft in te leveren. Hieronder zie je een overzicht van de meest bekende en hoogst gewaardeerde VPN-providers met bijpassende kortingslink.

VPN Provider Deal Link

ExpressVPN Logo Klein

ExpressVPN

1-jarig abonnement: 3 maanden gratis ($6.67 per maand) Klik hier voor korting op ExpressVPN!
CyberGhost Logo Klein

CyberGhost

1.5-jarig abonnement: 22% korting ($2.75 per maand) Klik hier voor korting op CyberGhost!
NordVPN Logo Klein

NordVPN

2-jarig abonnement: 12% korting ($3.50 per maand) Klik hier voor korting op NordVPN!
GOOSE VPN Logo Beeldmerk Klein

GOOSE VPN

30% korting op de Unlimited Pakketten door bij het aanmelden de promotiecode ‘Privacy‘ te gebruiken. Klik hier voor korting op GOOSE VPN!

Waarom een VPN essentieel is

Misschien heb je al eens gehoord van een VPN. Met een VPN-abonnement ben je in staat om compleet vrij, veilig en anoniem over het internet te surfen. Een VPN biedt:

  • Veiligheid: Je internetverkeer wordt beveiligd middels sterke encryptie, zodat andere partijen (zoals hackers en de overheid) je dataverkeer niet meer zomaar kunnen onderscheppen. Zo kan je bijvoorbeeld veilig gebruik maken van openbare wifi-netwerken.
  • Anonimiteit: Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat jouw IP-adres verborgen wordt. Daardoor kunnen externe partijen jou niet meer identificeren als je aan het surfen bent. Je wordt compleet anoniem bij het surfen, en niemand kan nog zien wat je doet op het internet.
  • Vrijheid: Met een VPN krijg je toegang tot websites en online diensten die normaal gesproken geblokkeerd worden. Zo heb je met een VPN overal ter wereld tot Nederlandse sportwedstrijden en diensten als Uitzending Gemist, RTL XL, NPO Gemist en Ziggo Go. Ook kan je blokkades op sociale media en The Pirate Bay omzeilen, alsmede overheidscensuur. Een VPN is de ultieme tool voor vrij internet.
Hoofdauteur: