Man loopt weg bij Smartphone met VPN schild

VPN kortingscodes, coupons en promoties

Laatst bijgewerkt: 3 april 2020

De VPN-markt is ontzettend competitief. Daardoor zijn er altijd wel kortingen voor een goede VPN te vinden. Voor de VPN’s is dit niet altijd gunstig, maar als VPN-gebruiker kun je daar natuurlijk de vruchten van plukken. Om je te helpen bij het vinden van goede VPN-deals hebben we hier de beste deals, coupons, kortingen of speciale kortingsacties op een rijtje gezet. Daarnaast kun je hier het hele jaar door terecht voor blijvend lage prijzen op verschillende VPN-abonnementen.

De beste Corona VPN-deals en kortingen

Omdat mensen veelal thuiszitten vanwege de coronacrisis hebben enkele VPN-providers speciale deals in het leven geroepen. Je krijgt gratis maand. Je krijgt gratis maanden, extra goede deals en een top VPN voor een klein prijsje. Neem dus snel een kijkje bij de aanbiedingen van de volgende VPN-providers en klik op de kortingslink. Deze deals zijn allemaal tijdelijk, dus sla je slag nu het nog kan en profiteer de komende jaren van een goedkoper VPN-abonnement!

VPN Provider Corona-deal Link
CyberGhost Logo Klein

CyberGhost

Betaal nu €95 voor een abonnement van 3 jaar – dit is slechts €2,64 per maand! Daarbij krijg je nu twee extra maanden gratis CyberGhost (38 maanden bescherming in plaats van 36) Krijg nu korting op CyberGhost!
NordVPN Logo Klein

NordVPN

Krijg een 3-jarig abonnement voor slechts €3,10 per maand. Krijg nu korting op NordVPN!
surfshark logo klein

Surfshark

Betaal nu slechts €1,79 per maand voor een tweejarig abonnement én krijg daarbij een extra drie maanden gratis! Krijg nu korting op Surfshark!

VyprVPN

Voor slechts $2,50 per maand een tweejarig abonnement (80% korting)! Krijg nu korting op VyprVPN!
GOOSE VPN Logo Beeldmerk Klein

GOOSE VPN

GOOSE VPN heeft nu een speciale actie waarbij je slechts eenmalig hoeft te betalen voor hun VPN. Hierdoor zit je niet vast aan maandelijkse kosten maar sluit je een ‘lifetime subscription’ af voor €139, Krijg nu korting op GOOSE VPN!

 IPVanish

Krijg tot 3 december 73% korting en betaal slechts $3,25 per maand voor deze VPN! Krijg nu korting op IPVanish!
Ivacy logo klein

Ivacy

Vijf jaar VPN voor maar $90,-. Dit is maar $1,50 per maand (86% korting)! Krijg nu korting op Ivacy!

PureVPN

Betaal voor een tweejarig jaarabonnement slechts $3,33 per maand (70% korting) Krijg nu korting op PureVPN!

VPN kortingen het hele jaar door

De meeste VPN’s zijn het hele jaar door met flinke korting verkrijgbaar. De VPN-prijzenoorlog zorgt ervoor dat zelfs de grote premium-aanbieders hun diensten voor zeer lage prijzen aanbieden. Hierdoor kun je de beste, goedkope VPN uitzoeken zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te leveren. Hieronder zie je een overzicht van de meest bekende en hoogst gewaardeerde VPN-providers met hun bijpassende kortingslink.

VPN Provider Deal Link

ExpressVPN Logo Klein

ExpressVPN

1-jarig abonnement: 3 maanden gratis ($6.67 per maand) Klik hier voor korting op ExpressVPN!
CyberGhost Logo Klein

CyberGhost

1.5-jarig abonnement: 80% korting (€2.64 per maand) Klik hier voor korting op CyberGhost!
NordVPN Logo Klein

NordVPN

3-jarig abonnement: 70% korting (€3.10 per maand) Klik hier voor korting op NordVPN!

Waarom een VPN essentieel is

Misschien heb je al eens gehoord van een VPN. Met een VPN-abonnement ben je in staat om compleet vrij, veilig en anoniem over het internet te surfen. Een VPN biedt:

  • Veiligheid: Je internetverkeer wordt beveiligd middels sterke encryptie, zodat andere partijen (zoals hackers en de overheid) je dataverkeer niet meer zomaar kunnen onderscheppen. Zo kan je bijvoorbeeld veilig gebruik maken van openbare wifi-netwerken.
  • Anonimiteit: Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat jouw IP-adres verborgen wordt. Daardoor kunnen externe partijen jou minder goed identificeren als je aan het surfen bent. Je krijgt meer anonimiteit tijdens het surfen, en niet iedereen kan meer zien wat je doet op het internet.
  • Vrijheid: Met een VPN krijg je toegang tot websites en online diensten die normaal gesproken geblokkeerd worden. Zo heb je met een VPN overal ter wereld toegang tot Nederlandse sportwedstrijden en diensten zoals Uitzending Gemist, RTL XL, NPO Gemist en Ziggo Go. Ook kan je blokkades op sociale media en The Pirate Bay omzeilen, net als overheidscensuur. Met andere woorden: een VPN is de ultieme tool voor vrij internet.