Zo kun je Friends: The Reunion kijken in Nederland en België

Logo van het Central Perk café van de bekende serie Friends

Na lang wachten zal de reünie van de populaire serie Friends eindelijk plaatsvinden. Vanaf donderdag 27 mei 2021 is de reünie beschikbaar op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max. De aflevering zal geen vervolg zijn van het verhaal, maar een special waarin onder andere wordt teruggekeken op de serie met alle zes hoofdrolspelers: Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), David Schwimmer (Ross Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Courteney Cox (Monica Geller) en Matthew Perry (Chandler Bing).

De opnames werden vanwege de coronamaatregelen meerdere keren uitgesteld, maar nu is de tijd eindelijk daar dat de langverwachte reünie genaamd “Friends: The Reunion” of “The One Where They Get Back Together” te zien zal zijn! Het spektakel duurt ongeveer 2 uur en zal, naast de vaste cast, ook een hoop bekende gasten bevatten.

Friends: The Reunion kijken in Nederland op SBS6

Mocht je het geen probleem vinden om een dagje te wachten, dan kun je de Friends reünie ook in Nederland kijken. Op vrijdag 28 mei 2021 om 20:30 werd de special in Nederland uitgezonden op SBS6.

Friends: The Reunion kijken in België

In België moet je bij het kanaal Play4 zijn, waar de Friends special op dinsdag 1 juni 2021 om 20:35 te zien zal zijn. Na deze datum kan je streamingdienst Streamz gebruiken om Friends: The Reunion on demand te kunnen streamen.

Friends: The Reunion kijken via HBO Max

Friends: The Reunion wordt live uitgezonden op HBO Max. HBO Max is een betaalde streamingdienst die je alleen kunt kijken vanuit de Verenigde Staten. In Nederland is deze streamingdienst nog niet beschikbaar. Overigens kun je wel toegang tot deze streamingdienst krijgen als je een VPN gebruikt. Met een VPN kun je je IP-adres veranderen naar een Amerikaans IP-adres, waardoor je toch HBO Max kunt kijken.

Let wel op dat je hiervoor een abonnement nodig hebt op HBO Max. Vanuit Nederland kun je deze alleen afsluiten als je een Amerikaanse creditcard hebt, tenzij je natuurlijk iemand kent in de VS die een HBO Max account heeft. Mocht je meer willen weten over hoe je HBO Max kunt kijken vanuit Nederland, bekijk dan dit uitgebreide artikel of bekijk het onderstaande stappenplan.

Friends: The Reunion kijken met een VPN

Als je een abonnement hebt op HBO Max en je wil Friends: The Reunion op HBO Max kijken met behulp van een VPN, volg dan deze stappen:

 1. Sluit een (tijdelijk) abonnement af op een goede VPN provider. Een goede optie is NordVPN. Deze VPN heeft uitstekende servers in de VS en heeft een 30-dagen geld-terug-garantie. Met behulp van deze geld-terug-garantie kun je NordVPN gratis gebruiken tijdens het kijken naar de Friends reünie special. Klik op de knop hieronder om de website van NordVPN te bezoeken.
  NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.88 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.88
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 2. Download en installeer de VPN die je hebt gekozen.
 3. Open de VPN en log in met je eerder gemaakte account.
 4. Maak verbinding met een VPN-server in de Nederland.
 5. Ga naar de HBO Max website en log in (als je nog niet ingelogd bent). Betalen kan met iDeal (Nederland) of Paypal (België).
 6. Zoek de Friends: The Reunion uitzending en geniet van de show!

Friends: The Reunion bekende gasten

Naast de vaste cast zullen er ook een hoop bekende gastoptredens zijn. Er zullen gasten zijn die we kennen van de serie, zoals Maggie Wheeler (Janice), Reese Witherspoon (Jill Green, de zus van Rachel), James Michael Tyler (Gunther) en Tom Selleck (Dr. Richard Burke). Ook zullen er andere gasten deel uitmaken van de Friends-special zoals David Beckham, James Corden, Justin Bieber, Lady Gaga en Kit Harington (Jon Snow in Game of Thrones).

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO's en de private sector als cybersecurity- en VPN-expert en adviseur. Meer over David.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen