Kickboksring

Kijk Rico Verhoeven – Badr Hari (Glory Collision 2) live in het buitenland!

Laatst bijgewerkt: 21 december 2019
Leestijd: 3 minuten, 25 seconden

Morgenavond (zaterdag 21 december) nemen twee van de grootste kickboksers van Nederlandse bodem, Rico Verhoeven en Badr Hari, het tegen elkaar op in het laatste gevecht van Glory Collision 2. De kaart waarop wereldkampioen Verhoeven en uitdager Hari strijden om de wereldtitel zwaargewicht vangt aan om 21:00 Nederlandse tijd. Drie jaar geleden streden deze twee ook al om de wereldtitel in een gevecht dat Verhoeven won op TKO in de tweede ronde. Sindsdien hebben de kickboksers zich ontwikkeld tot echte rivalen. Dit is dan ook een wedstrijd waar vechtsportfans al maanden naar uitkijken en belooft een waar spektakel te worden. Daarom is het niet gek dat jij als vechtsportfan deze wedstrijd koste wat kost wilt kijken.

Maar hoe zit het als je in het buitenland bent op het moment van de wedstrijd? Veel Nederlandse streamingdiensten maken gebruik van zogenaamde “geografische blokkades“. Dat wil zeggen dat ze niet werken buiten de Europese Unie en sommige zelfs niet buiten Nederland. Zo werken bijvoorbeeld Ziggo en NLZIET, 2 populaire Nederlandse streamingdiensten die beide Glory uitzenden, niet buiten de EU. De populaire gratis streamingdienst kijk.nl, die ook Glory evenementen live uitzendt, werkt alleen in Nederland. Het zou erg jammer zijn als je door deze geografische restricties de wedstrijd moet missen. Gelukkig is er een makkelijke oplossing: het gebruik van een VPN.

NordVPN
Actie:
Slechts €3,15 per maand bij een 2-jarig abonnement
9.3
 • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
 • Mooie en elegante applicatie
 • Geen logs
 • Websites vragen soms om verificatie
Bezoek NordVPN

Rico vs. Badr Kijken met een VPN – Hoe werkt dat dan?

Simpel: een VPN kent veel voordelen op het gebied van online privacy en vrijheid. Eén van die voordelen is dat een VPN je IP-adres verandert in het IP-adres van de VPN-server waar je mee verbindt. Dit kan ook een server in een ander land zijn. Veel websites en apps maken gebruik van IP-adressen om de geografische locatie van gebruikers te bepalen. Met andere woorden: Ben je op vakantie in bijvoorbeeld Turkije? En wil je toch gewoon de wedstrijd zien op Ziggo? Met een VPN kun je dan verbinden met een Nederlandse server, of andere server in de EU, zodat Ziggo je toch toegang geeft tot zijn aanbod en je lekker de wedstrijd kunt kijken. Uiteraard is dit maar een voorbeeld, maar werkt het ook zo met andere streamingdiensten.

Let op: Steeds meer streamingdiensten, waaronder Ziggo, zijn flink bezig met het blokkeren van VPN-gebruikers. Daarom is het goed om een VPN te nemen met opties die VPN-blokkades helpen omzeilen. Dit is precies waarom wij NordVPN aanraden om Rico Verhoeven – Badr Hari en andere kickbokswedstrijden te kijken. NordVPN biedt namelijk een dedicated IP-adres en obfuscated servers. Deze opties maken het allebei moeilijker voor websites en apps om te zien dat je een VPN gebruikt, en dus om je te blokkeren.

Specificaties NordVPN
 • Gelijktijdige verbindingen: 6
 • Torrents:
 • Netflix:
 • Besturingssystemen: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocollen: OpenVPN, IKEv2/IPsec, NordLynx (WireGuard)
 • Logbeleid: Geen logs
 • Servers: 5500+ servers in 59 landen
 • Prijs: Vanaf €3,15 per maand
 • Geld-terug-garantie: 30 dagen
Meeste
Gebruiksgemak

Wil je meer weten over de voordelen van een VPN en waarom mensen een VPN gebruiken? Neem dan een kijkje in ons VPN-info dossier. Wil je meteen aan de slag met een VPN, zodat je snel Badr Hari – Rico Verhoeven kunt kijken? Volg dan het korte stappenplan hieronder!

Stappenplan: Rico Verhoeven – Badr Hari Kijken met een VPN

 1. Neem een abonnement bij een goede VPN-provider. Zoals hierboven reeds gemeld, raden wij NordVPN aan voor het kijken van deze wedstrijd en andere kickbokswedstrijden. Maar welke VPN je ook kiest, ga voor een VPN met stabiele en snelle verbindingen. Dit is namelijk erg belangrijk voor het streamen van video’s. Tip: Je kan gebruikmaken van de geld-terug garantie van NordVPN om na de wedstrijd eventueel gewoon je abonnement weer stop te zetten, zonder kosten.
 2. Download de VPN-software of app op het apparaat waar jij de wedstrijd op wilt kijken. Bij de meeste VPN’s is dit eenvoudig en wijst het zich vanzelf. Wil je hier toch wat meer hulp bij voor NordVPN? Lees dan onze NordVPN review.
 3. Zet de VPN aan en maak verbinding met een Nederlandse server of een server in een andere EU-land. Dit is afhankelijk van de streamingdienst die je gebruikt.
 4. Ga naar de website of app van je streamingdienst en log in. Tip: via Kijk.nl kan je direct gratis online Veronica kijken, je moet alleen even een account aanmaken.
 5. Geniet van de wedstrijd!
Tech-journalist
Nathan is een internationaal opgeleide journalist en hij heeft vooral interesse in de preventie van cybercrime, vooral waar het kwetsbare groepen betreft. Voor VPNgids.nl doet hij onderzoek op het gebied van cybersecurity, internetcensuur en online privacy.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen