Voetbalstadion

Online kijken naar Ajax – APOEL op 28 augustus 2019 vanuit het buitenland – Play-offs Champions League

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 51 seconden

Update: Ajax won deze wedstrijd tegen APOEL met een eindstand van 2-0.

Op 28 augustus kan Ajax de klus klaren tegen APOEL Nicosia en zich kwalificeren voor de Champions League. In Griekenland eindigde de eerste wedstrijd tussen de twee ploegen met 0-0. Het kan dus nog alle kanten op. Als je de wedstrijd wilt bekijken terwijl je op vakantie bent, loop je echter wel tegen een probleem aan. Veel Nederlandse streams, zoals Ziggo, werken vaak niet in het buitenland. Door middel van geo-blokkades proberen uitzenders de kijkers te beperken tot mensen die zich in Nederland bevinden. Die geo-blokkades zien dat je in het buitenland zit omdat je een buitenlands IP-adres gebruikt. Vervolgens krijg je geen toegang tot de streams. Gelukkig is dat niet het einde van het verhaal: met een goede VPN kun je ook in het buitenland gerust de wedstrijd kijken.

Online Ajax – APOEL kijken met een VPN

Een VPN werkt eigenlijk heel simpel. Wanneer je een VPN-dienst gebruikt, wordt je internetverkeer versleuteld en omgeleid, waardoor je het kunt laten lijken alsof je in Nederland bent terwijl je op vakantie bent. Daarvoor hoef je enkel de volgende stappen te volgen:

1. Kies een goede VPN-dienst, bijvoorbeeld SurfShark. Deze VPN is niet al te duur en heeft uitstekende service. Als het je toch niet bevalt, kun je binnen 30 dagen nog altijd je geld terugvragen.

2.  Maak een account aan bij de VPN-dienst en installeer de VPN-software op je computer.

3.  Zodra je bent ingelogd, kun je uit verschillende internetservers over de hele wereld kiezen. Kies een Nederlandse server. Voor betaalde streams, zoals die van Ziggo, kun je ook een andere Europese server kiezen.

Het mooie van een VPN is dat je het ook voor allerlei andere streamingdiensten kan gebruiken, zoals Videoland of RTL XL. Daarnaast zijn VPN’s ook nog eens goed voor je online privacy en veiligheid. Voor meer informatie hierover hebben we een uitgebreide VPN-gids.

Voor nu kun je een VPN gebruiken om vanavond de wedstrijd Ajax – APOEL te kijken. Dit is om 21:00 Nederlandse tijd. Dan wordt duidelijk of Ajax weer op het hoogste niveau mee gaat draaien in de Champions League.

Vermoedelijke opstelling van Ajax volgens AD:
Onana; Dest, Veltman, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Promes, Blind; Ziyech, Tadic, Neres

Veel kijkplezier!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen