MotoGP Groot-Brittannië 2022 kijken met gratis livestreams

Motorracers
Klik hier voor een samenvatting
In het kort: zo kijk je gratis de MotoGP van Groot-Brittannië 2022

Wil jij MotoGP van Groot-Brittannië op zondag 7 augustus niet missen? Ziggo-abonnees kunnen in Nederland zonder problemen de MotoGP kijken. Buiten de EU is dit echter lastig en wordt de stream geblokkeerd. Gelukkig kun je met behulp van een VPN deze blokkades eenvoudig omzeilen.

Een VPN maakt het ook mogelijk om vanuit Nederland toegang te krijgen tot gratis MotoGP streams. Hieronder lees je hoe dit werkt:

 1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider. Wij raden NordVPN aan vanwege de uitstekende beveiliging en goede streamingsnelheden. NordVPN heeft bovendien een gratis proefperiode die je kunt gebruiken om de MotoGP van Groot-Brittannië gratis te kijken.
 2. Download en installeer de VPN-app op het apparaat waarmee je de MotoGP van Silverstone wilt kijken.
 3. Open de VPN-app en kies een Nederlandse server als je Ziggo GO wilt kijken in het buitenland. Maak verbinding met een server in Oostenrijk om vanuit Nederland naar een gratis stream van het Oostenrijkse Servus tv te kijken.
 4. Ga naar de MotoGP-stream van jouw keuze.
 5. Geniet van de race op het Silverstone Circuit.

Lees hieronder verder om meer te weten komen over het kijken van de MotoGP van Groot-Brittannië met een VPN.

Op zondag 7 augustus om 14:00 uur is het tijd voor de MotoGP van Groot-Brittannië. De Grand Prix wordt traditiegetrouw verreden op het legendarische Silverstone Circuit in Engeland.

De MotoGP-coureurs hebben even de tijd gehad om op te laden en bij te komen van de eerste seizoenshelft. Fabio Quartararo gaat de tweede helft van het seizoen in als leider van het klassement. Aleix Espargaro volgt hem op de voet, met 21 punten verschil. Johann Zarco, Francesco Bagnaia en Enea Bastiani vormen de rest van de top 5, maar zullen erg hard hun best moeten doen om een hogere plek te behalen.

Wil jij de spannende MotoGP van Silverstone niet missen? Lees dan hieronder verder om erachter te komen waar en hoe je de Grand Prix gratis kijkt.

Waar kan ik live MotoGP kijken?

Ziggo Sport heeft in Nederland de uitzendrechten van de MotoGP in handen. Je kijkt de MotoGP van Groot-Brittannië via Ziggo Sport op kanaal 14 of online via Ziggo GO. Je hebt wel een Ziggo-abonnement nodig om de MotoGP live te streamen.

Heb jij geen abonnement maar wil je de MotoGP van Silverstone gratis live kijken? Met behulp van een VPN kun je toegang krijgen tot gratis streamingdiensten in het buitenland die de MotoGP uitzenden. Lees hieronder hoe dit precies werkt.

Gratis MotoGP Groot-Brittannië 2022 kijken

In sommige landen worden gratis MotoGP-streams uitgezonden. Zo zendt het Oostenrijkse Servus TV bijvoorbeeld gratis de MotoGP van Silverstone uit. Deze gratis stream is normaal gesproken alleen in Oostenrijk beschikbaar. De streamingdienst gebruikt jouw IP-adres om jouw locatie te bepalen. Als de website ziet dat je in Nederland bent, dan krijg je helaas geen toegang tot de MotoGP-stream.

Met behulp van een Virtual Private Network (VPN) kun je deze geografische blokkades omzeilen en je IP-adres veranderen. Een VPN versleutelt je internetverkeer en leidt jouw verkeer om via een server in een ander land. Jouw echte IP-adres wordt verborgen en je neemt het IP-adres aan van de server die je selecteert.

Maak bijvoorbeeld verbinding met een server in Oostenrijk om een Oostenrijks IP-adres te krijgen. Streamingdiensten zullen hierdoor denken dat jij in Oostenrijk bent. Op die manier krijg je ook vanuit Nederland toegang tot gratis MotoGP-streams. Klink het nog een beetje ingewikkeld? Bekijk dan het simpele stappenplan hieronder!

Stappenplan: MotoGP Silverstone kijken met een VPN

Je kunt heel eenvoudig toegang krijgen tot gratis MotoGP streams. Zo werkt het:

 1. Sluit een abonnement af bij een goede en betrouwbare VPN-provider zoals NordVPN. Deze veilige en snelle VPN is op dit moment de beste VPN. Je kunt de 30-dagen geld-terug-garantie gebruiken om de MotoGP van Groot-Brittannië gratis te kijken.
 2. NordVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Tijdelijk €2.88 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.88
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download de VPN-software van de officiële website en installeer de software.
 4. Log in en maak verbinding met een VPN-server in Oostenrijk.
 5. Ga naar de stream op Servus TV
 6. Geniet van de MotoGP van Silverstone en moedig je favoriet aan.

Heb je een Ziggo-abonnement en krijg je in het buitenland geen toegang tot je gebruikelijke MotoGP-stream? Ook dan kun je bovenstaand stappenplan gebruiken om toch toegang tot krijgen tot de stream op Ziggo GO. Je past dezelfde methode toe maar maakt verbinding met een server in Nederland om een Nederlands IP-adres te krijgen. Je kunt dan vanuit het buitenland genieten van Ziggo.

MotoGP 2022 klassement

Hieronder zie je de MotoGP stand van seizoen 2022. Fabio Quartararo heeft nog steeds de leiding in het klassement. Zal het hem lukken om de voorsprong op zijn concurrenten te vergroten?

POSITIE COUREURTEAMMOTOR PUNTEN
1.Fabio QuartararoMonster Energy YamahaYamaha172
2.Aleix EspargaroAprilia Racing Team GresiniAprilia151
3.Johann ZarcoDucati MotoGP racing manufacturer teamDucati114
4.Francesco BagnaiaDucati MotoGP racing manufacturer teamDucati106
5.Enea BastianiniDucati MotoGP racing manufacturer teamDucati105

Lees ook ons uitgebreide artikel over het streamen van de MotoGP met een VPN voor meer informatie en de volledige MotoGP-kalender van 2022.

Techredacteur
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen