De beste VPN’s voor jouw Chromebook: onze top 5 (2022)

Chromebook met een VPN-schild naast een trofee
Klik hier voor een samenvatting van het artikel
Samenvatting: de beste VPN voor Chromebook

Niet alle VPN’s werken op Chromebooks en het installeren van een VPN op je Chromebook kan lastig zijn. Wij helpen je graag op weg!

De beste VPN’s voor Chromebook geven je geavanceerde online beveiliging, grotere anonimiteit en de mogelijkheid om websites in andere landen te deblokkeren. Hieronder vind je onze favorieten:

 1. NordVPN: de beste allround VPN voor Chromebook.
 2. CyberGhost: de beste VPN voor streaming op Chromebook.
 3. Surfshark: De beste VPN voor meerdere apparaten.
 4. ExpressVPN: De beste VPN voor serverkeuze op Chromebook.
 5. VyprVPN: De beste VPN voor privacy en online veiligheid.

Voor meer gedetailleerde informatie over de beste VPN’s voor Chromebook en hoe je een VPN op jouw Chromebook installeert, kun je in het artikel hieronder terecht.

Op zoek naar een VPN voor jouw Chromebook? Voordat je op onderzoek uit gaat, moet je weten dat sommige VPN’s niet werken op Chromebooks. Bovendien kan het installeren van een VPN op dit apparaat lastiger zijn dan het installeren van de software op Windows- of Apple-apparaten.

Met een VPN kun je toegang krijgen tot tv-programma’s, films en sportevenementen over de hele wereld – en dit alles met verhoogde online veiligheid en anonimiteit. Door geografische beperkingen kun je meestal geen buitenlandse tv streamen of toegang krijgen tot overzeese streamingdiensten. Aangezien een VPN jouw IP-adres verandert, kun je op die manier kijken wat je wilt, waar je ook bent. Zo kun je vanuit het buitenland bijvoorbeeld verbinding maken met een Nederlands IP-adres en Nederlandse televisie kijken.

In dit artikel bespreken we de beste VPN’s voor Chromebooks die streamingsites kunnen ontgrendelen en je veilig op internet laten surfen.

De beste VPN’s voor Chromebook

Als je op zoek bent naar de beste VPN’s voor Chromebook dan is het belangrijk om te weten dat niet alle VPN’s werken met ChromeOS. Het kan dus lastig zijn om uit de vele VPN’s op de markt de beste te kiezen. Daarom hebben we onze beste VPN’s voor Chrome OS voor jou op een rijtje gezet. Al deze VPN’s bieden snelheid, eenvoud en veiligheid. Hieronder vind je de top vijf van de beste VPN’s voor Chromebook.


1. NordVPN: de beste allround VPN voor Chromebook

NordVPN Website Chrome Extensie Pagina met Logo

NordVPN is een van onze favoriete VPN-aanbieders en een van de beste VPN’s voor Chromebook. Deze VPN is snel en biedt uitgebreide beveiligingsopties, waaronder split-tunneling. Met deze functie kun je kiezen welke gegevens door de VPN worden geleid en welke niet. NordVPN biedt meer dan 5000 VPN-servers aan in 60 landen, zodat je bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix kunt kijken of een Brits IP-adres kunt krijgen voor BBC iPlayer.

Belangrijkste kenmerken

 • 256-bit AES-versleuteling.
 • Split-tunneling biedt meer flexibiliteit en controle over uw gegevens.
 • Een van de weinige echte ‘no log’-VPN’s.
 • Een mobiele Android-app die is geoptimaliseerd voor Chromebook.
 • Blokkeert Netflix, Prime, Disney+, HBO Max en meer.

Premium veiligheid en snelheid

Veiligheid is waar NordVPN echt in uitblinkt. Het NordLynx protocol, dat gebaseerd is op Wireguard, geeft sterke encryptie voor al jouw gegevens. Er is ook een dubbele data-encryptiefunctie, extra bescherming tegen malware en een geverifieerd ‘no log’-beleid.

Natuurlijk profiteer je ook van de functies die we zijn gaan verwachten van een premium VPN-service. NordVPN biedt onder andere een kill switch, een gestroomlijnde mobiele app en 24/7-klantenondersteuning.

Zoals elke goede VPN-provider kun je een mobiele applicatie downloaden voor je Android-smartphone, naast jouw Chromebook. De desktop-app is zelfs geoptimaliseerd voor Chromebooks. De geavanceerde beveiligingsfuncties en unieke technologie in combinatie met een redelijke prijs maken NordVPN tot de beste VPN voor Chromebook.

NordVPN prijzen

AbonnementsperiodeNordVPN-abonnement
1 maand€10,49 per maand
1 jaar€4,39 per maand
2 jaar€3,49 per maand
Bezoek NordVPN

2. CyberGhost: de beste VPN voor streaming op Chromebook

CyberGhost Website Chrome Extensie Pagina met Logo

CyberGhost heeft een enorm aanbod van VPN-servers. Je kunt kiezen uit maar liefst 6.000+ servers over de hele wereld. Daar zitten ook speciale VPN-servers voor streaming en gaming bij. Deze servers kunnen je helpen om populaire streamingsites zoals Netflix, Hulu, Peacock, HBO Max en meer te deblokkeren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Dedicated streaming- en gamingservers.
 • 256-bits versleuteling op militair niveau beschermt jouw gegevens.
 • IP-adressen worden routinematig herzien en vervangen om blokkades te voorkomen.
 • Vindt automatisch de snelste VPN-server in het door jou gekozen land.

Veilige VPN met dedicated servers

Als je op zoek bent naar speciale gaming- of streamingservers, dan zit je bij CyberGhost goed. CyberGhost controleert voortdurend de IP-adressen van deze servers en vervangt alle IP’s die geblokkeerd worden door streamingdiensten.

De verbindingssnelheden van de CyberGhost servers zijn meestal razendsnel. CyberGhost selecteert bovendien automatisch de snelste VPN-server in het door jou gekozen land.

Op het gebied van veiligheid zijn we erg te spreken over CyberGhost. Deze VPN heeft een ‘no log’-beleid en biedt dezelfde hoge standaard, 256-bit AES-encryptie als NordVPN. Ook biedt CyberGhost een ingebouwde kill switch voor extra IP-lek bescherming.

Prijzen CyberGhost

AbonnementsperiodeCyberGhost-abonnement
1 maand€ 11,99/maand
1 jaar€3.75/maand
2 jaar€2,95/maand
3 jaar€1,99/maand
Bezoek CyberGhost

3. Surfshark: de beste VPN voor meerdere apparaten

Surfshark Website Chrome Extensie Pagina met Logo

Surfshark is een andere uitstekende VPN voor Chromebook. Net als NordVPN biedt Surfshark een app die is geoptimaliseerd voor Google. Bovendien kun je met slechts één abonnement ook je andere apparaten aansluiten. Dit omvat Windows-, macOS- en iOS-apparaten. Je kunt dus je hele gezin beschermen dankzij Surfshark’s ondersteuning voor een onbeperkt aantal apparaten op één account.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snelle en betrouwbare verbindingen.
 • Onbeperkte aantal apparaten op één abonnement.
 • 24/7 klantenondersteuning via live chat.
 • Een van de goedkoopste premium VPN’s.

Onbeperkt apparaten en snel streamen

Met Surfshark kun je een VPN gebruiken op een onbeperkt aantal apparaten met slechts één abonnement. Dit betekent dat je Surfshark kunt gebruiken op je thuiscomputer, je mobiele telefoon en je laptop voor op reis, zonder extra kosten. De meeste VPN’s hebben wel een limiet op de hoeveelheid apparaten. Zo kun je bij CyberGhost zeven apparaten tegelijk gebruiken. ExpressVPN is slechts beschikbaar voor vijf apparaten in één abonnement.

Surfshark is ook een uitstekende keuze voor streaming. Doorgaans kun je de belangrijkste streamingdiensten deblokkeren, zoals Disney+, Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer, en meer. En met keuze uit meer dan 3.200 servers in 65 verschillende landen, wordt je niet beperkt door data of trage verbindingssnelheden.

Prijzen Surfshark

AbonnementsperiodeSurfshark-abonnement
1 maand€11,19/maand
12 maanden€3,49/maand
24 maanden€2,19/maand
Bezoek Surfshark

4. ExpressVPN: de beste VPN voor serverkeuze op Chromebook

ExpressVPN Website Homepage met Logo

Net als de andere VPN’s in de lijst, is ExpressVPN een van de snelste VPN’s op de markt. Deze VPN heeft serverlocaties in maar liefst 94 landen! ExpressVPN deblokkeert Netflix, werkt met torrenting, en biedt een speciale Android-app. Daarnaast biedt deze VPN 24/7 klantenondersteuning via live chat. Je kunt zelfs jouw Chromebook VPN vanuit je browser bedienen met behulp van de Chrome-extensie.

Belangrijkste kenmerken:

 • Een geverifieerde ‘no log’-VPN.
 • De grootste keuze aan VPN-serverlocaties, met ondersteuning voor 94 landen.
 • Werkt met grote streamingdiensten, zoals Netflix, HBO Max, en BBC iPlayer.
 • Beveiligingsfuncties omvatten een kill switch, split-tunneling en eigen DNS.

Populaire VPN met uitstekende beveiliging

ExpressVPN biedt goede beveiliging. Wanneer je bent verbonden met een ExpressVPN-server, worden je gegevens beschermd door 256-bit AES-encryptie. Deze provider is ook een van de weinige geverifieerde ‘no log’-VPN’s. Dit betekent dat ExpressVPN geen logs bijhoudt van je browse-activiteit.

Naast een kill switch biedt ExpressVPN ook geavanceerde opties zoals VPN split-tunneling en privé DNS. Privé DNS servers kunnen jou beter beschermen tegen hijacking, phishing en snooping aanvallen.

ExpressVPN is niet de goedkoopste aanbieder; het is zelfs een van de duurste VPN-diensten. De dienst biedt nieuwe gebruikers wel een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Bovendien is een Chromebook een duur apparaat. Het de moeite om iets meer te betalen om jezelf beter te beschermen tegen alle gevaren die online op de loer liggen.

Prijzen ExpressVPN

AbonnementsperiodeExpressVPN-abonnement
1 maand€11,90/maand
6 maanden€9,18/maand
12 maanden€7,65/maand

Op de website van ExpressVPN staan de prijzen in dollars aangegeven. Afhankelijk van de wisselkoers van de dag kan de prijs in euro’s iets lager of hoger uitvallen.

Bezoek EpressVPN

5. VyprVPN: de beste VPN voor streaming op Chromebook

VyprVPN Website Homepage met Logo

VyprVPN is niet de snelste VPN die we hebben geprobeerd, daarom staat hij iets lager op onze lijst. Dit wordt echter gecompenseerd door uitstekende privacy- en beveiligingsfuncties. Op het gebied van privacy en online veiligheid is dit de beste Chromebook VPN.

Belangrijkste kenmerken:

 • ‘No log’-beleid, gegarandeerd door onafhankelijke audit.
 • Zeer veilig, particulier servernetwerk.
 • 256-bit SSL encryptie.

Snelle VPN met veel veiligheidsfuncties

Met Vypr profiteert je van een kill switch en 256-bit SSL-encryptie. VyprVPN biedt vier protocollen, waaronder OpenVPN en Chameleon. Met Chameleon’s extra encryptie van metadata, kun je deep packet inspections (DPI’s) vermijden. DPI’s kunnen ertoe leiden dat sommige streamingdiensten VPN-servers blokkeren.

VyprVPN is ook een geverifieerde ‘no log’-VPN, die onafhankelijk is geverifieerd door middel van een audit. Een aantal servers zijn privé-eigendom van VyprVPN, waaronder dedicated DNS-servers. Dit zorgt dat je volledig anoniem kunt browsen en niet wordt blootgesteld aan derden. Dit betekent meer veiligheid voor jou en jouw gegevens.

Prijzen VyprVPN

AbonnementsperiodeVyprVPN-abonnement
1 maand€13/maand
12 maanden €7,17/maand
Bezoek VyprVPN

VPN’s voor Chromebook: Waar moet je op letten

Het kiezen van de juiste VPN kan lastig zijn. Afhankelijk van wat je online wilt doen, zullen sommige VPN’s beter zijn dan andere. Hieronder vind je een lijstje met zaken die voor Chromebook-gebruikers belangrijk zijn bij het selecteren van de beste VPN:

 • Ondersteuning voor jouw apparaat. Natuurlijk moet je een VPN vinden die werkt met de Chromebook. De beste premium VPN’s, waaronder degenen die we hierboven hebben opgesomd, werken allemaal met ChromeOS voor Chromebook.
 • Snelheid. Als streamen belangrijk voor je is, dan zou de verbindingssnelheid van je VPN dat ook moeten zijn. Een trage VPN kan ervoor zorgen dat het langer duurt om video’s te bufferen.
 • Beveiliging. Kies een ‘no log’-VPN met geavanceerde beveiligingsopties voor de beste beveiliging. Alle top VPN’s verbeteren jouw online veiligheid enorm, maar NordVPN is een van de beste VPN’s voor veiligheid.
 • Datalimieten. De beste VPN’s hebben geen datalimieten; in plaats daarvan geniet je van onbeperkte bandbreedte. Bij gratis VPN’s zul je wel vaak zien dat er een datalimiet is.
 • Gebruiksgemak. Als je een beginnende VPN-gebruiker bent, dan is een gebruiksvriendelijke en toegankelijke VPN erg belangrijk. De meeste premium VPN’s bieden een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface en een overzichtelijke mobiele app.
 • Beschikbare serverlocaties. Als je een VPN gebruikt om websites in een ander land te deblokkeren, moet je controleren of de provider inderdaad VPN-servers in dat land aanbiedt.
 • Kosten. Je zou in de verleiding kunnen komen om een gratis VPN te gebruiken, maar houd er rekening mee dat sommige gratis VPN’s niet geschikt zijn voor data-intensieve activiteiten. Veel gratis VPN’s hebben data- en snelheidsbeperkingen. Hierdoor is het lastig om content vanuit het buitenland te streamen.

Welke VPN’s werken niet met Chromebook?

Hierboven hebben we een aantal van de beste VPN’s voor Chromebook besproken. Er zijn echter ook VPN’s die simpelweg niet werken op ChromeOS:

 • Private Internet Access (PIA): Pia werkt op zo’n beetje elk apparaat dat je mogelijk bezit, maar helaas niet op Chromebooks.
 • PrivateVPN: Technisch gezien ondersteunt ChromeOS PrivateVPN wel, maar het is niet echt gebruiksvriendelijk. Je moet een complexe handmatige installatie volgen om PrivateVPN aan de praat te krijgen. Kies dus liever een VPN uit het lijstje hierboven om snel aan de slag te kunnen.
 • Norton Secure VPN: Norton VPN en antivirusservice van Norton zijn de moeite waard om eens uit te proberen, maar je zult het op een ander apparaat moeten doen. Norton Secure VPN werkt niet met Chromebook. Hoewel de Android-app voor Chromebook wel werkt, is deze niet geoptimaliseerd voor ChromeOS.

Waarom zijn bepaalde VPN’s niet beschikbaar op Chromebook?

Donkere laptop met daarop een VPN-schildVolgens de Android-ontwikkelaarswebsite ondersteunen Chromebooks niet alle hardware- en softwarefuncties die beschikbaar zijn op andere Android-apparaten. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het aantal verschillen in hardware en software die kunnen bestaan over het enorme bereik van apparaten die Android ondersteunen. Vergelijk dit bijvoorbeeld met iOS, waar Apple zich slechts hoeft te richten op een kleine reeks apparaten die intern worden ontwikkeld.

Als gevolg hiervan werken sommige VPN-applicaties niet goed met Chromebooks, zoals Private Internet Access en PrivateVPN. Bovendien hebben sommige Chromebooks geen toegang tot de Play Store. Je houdt dan twee opties over: zelf handmatig een VPN configureren of een Chrome-extensie installeren.

VPN’s voor Chromebook zonder Play Store-toegang

Als je geen toegang hebt tot de Play Store, zijn er gelukkig nog andere manieren om jouw Chromebook te verbinden met een virtueel privé netwerk:

 • Via ingebouwde ondersteuning voor VPN’s met L2TP over IPsec
 • Met OpenVPN-servers
 • Met behulp van een Chrome-browserextensie

Hieronder hebben we gedetailleerd beschreven hoe je een VPN voor Chromebook kunt krijgen. We bespreken zowel Chrome-extensies als handmatige configuratie.

Hoe installeer je een VPN op Chromebook

Net als veel andere applicaties op Chromebook, bieden de beste VPN-providers een desktopclient of mobiele applicatie aan via de Google Play Store. Je kunt echter ook Android APK’s downloaden. APK, voluit Application Package, is een installatiebestand waarmee apps worden aangeboden op het Android-platform. Dit betekent dat je de app niet in de Play Store downloadt, maar rechtstreeks van de website van de provider.

Houd er rekening mee dat deze extra route voor het installeren van apps op Android-besturingssystemen je blootstelt aan een aantal extra risico’s die we hierboven hebben besproken. Als je deze optie kiest, zorg er dan voor dat je alleen officiële APK’s downloadt van betrouwbare bronnen.

Een VPN Play Store-app installeren

Hieronder vind je een snelle stap-voor-stap handleiding voor het installeren van een VPN vanuit de Google Play Store:

 1. Open de Play Store-app.
 2. Blader door categorieën in de Play Store of zoek naar specifieke apps. Zoek bijvoorbeeld naar de NordVPN-app en download deze voor je Chromebook.
 3. Wanneer je een VPN voor jouw Chromebook hebt gekozen, klik je op de groene knop Installeren op de toepassingspagina.
 4. Zodra je klaar bent met het downloaden van de app, zou je deze in de Launcher moeten vinden. Start de app, en maak een VPN-account aan.
 5. Meld je aan bij je VPN-account in de software-client.
 6. Zoek een VPN-server in het land waarvan je het IP-adres wilt aannemen.
 7. Maak tot slot verbinding met de VPN-server om je IP-adres te wijzigen.

Nu zul je profiteren van verhoogde veiligheid en anonimiteit online. Je zult ook websites in het buitenland kunnen deblokkeren. Dit betekent dat je geld kunt besparen op abonnementen en Amerikaanse Netflix kunt kijken. Het is zelfs mogelijk om belangrijke sportevenementen in andere landen te bekijken.

Een Chrome VPN-extensie installeren

Chrome-browserextensies maken het gemakkelijk om jouw webverkeer te beveiligen. Het nadeel is echter dat Chrome VPN-extensies alleen je webverkeer beveiligen en verder niets. Dat betekent dat verkeer van je andere Android-apps niet wordt beveiligd met de VPN-verbinding. Als je tevreden bent met deze setup, volg dan de korte stappen hieronder:

 1. Ga naar de Chrome Extensions Webstore.
 2. Zoek naar VPN-applicaties.
 3. Chrome Web Store waarbij de zoekopdracht "vpn-applicaties" is uitgelicht
 4. Selecteer de app-pagina voor de VPN die je wilt uitproberen.
 5. Klik op de blauwe knop ‘Toevoegen aan Chrome’ om de extensie toe te voegen aan Chrome.
 6. Chrome Web Store waarbij "Toev. aan Chrome" is uitgelicht bij een specifieke VPN-aanbieder

Handmatig een VPN installeren op Chrome

Laptop met daarbovenop een downloadknop-icoonJe kunt jouw Chromebook VPN handmatig configureren door bepaalde instellingen aan te passen. Je hebt hiervoor niet eens een VPN-softwareclient nodig.

Het superveilige OpenVPN-protocol heeft helaas vaak problemen met Chrome OS als gevolg van softwareconflicten. Dit betekent dat je alleen echt betrouwbaar L2TP kunt gebruiken. Dit protocol wordt door veel VPN-aanbieders als minder veilig wordt beschouwd. Sommigen erkennen het niet eens als een veilig protocol. Lees ook ons artikel over VPN-protocollen om meer te weten te komen.

Als je ervoor kiest door te gaan, moet je de installatiedocumentatie van je VPN-aanbieder erbij houden. Als deze niet beschikbaar is op de website van de provider, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice.

Het is belangrijk om na te gaan welke VPN-servers, protocollen en server namen worden gebruikt door de provider. Je moet ook servers vinden die het door jou gekozen protocol ondersteunen. Daarnaast heb je een specifieke passkey, ook wel bekend als een “shared secret” nodig. Dit is nodig in aanvulling op de gebruikersnaam en het wachtwoord dat is gekoppeld aan je VPN-abonnement.

Houd er rekening mee dat sommige VPN-aanbieders handmatige installatie niet ondersteunen. NordVPN biedt bijvoorbeeld geen gedetailleerde installatiemethodes aan op de website.

Waarom een VPN gebruiken met een Chromebook?

Een van de redenen waarom je Android verkiest boven Apple’s iOS is waarschijnlijk de enorme hoeveelheid flexibiliteit die je krijgt. In plaats van gebonden te zijn aan één app-winkel zoals bij Macs of iPhones, kun je aangepaste APK-bestanden downloaden van het internet.

Dit betekent echter dat Chromebooks, net als andere Android-gebaseerde apparaten, aan grotere risico’s worden blootgesteld. Elk van de APK-bestanden die je downloadt, kan geïnfecteerd zijn met malware. En aangezien er voor veel van deze websites geen doorlichtingsproces bestaat, is het niet moeilijk om een APK in gevaar te brengen.

Hieronder noemen we een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen een VPN te gebruiken:

 • Het gebruik van een VPN verbetert je online veiligheid. Met een VPN-verbinding worden al je internetgegevens gecodeerd. Als gevolg daarvan kan niemand die jouw netwerk afluistert je persoonlijke gegevens stelen.
 • Je zult ook meer online privacy hebben wanneer je een VPN gebruikt. Als je verbinding maakt met een VPN verandert jouw IP-adres. Dit betekent dat jouw browsegeschiedenis niet kan worden herleid naar jouw identiteit. Het helpt je zelfs om jouw browsegeschiedenis te verbergen voor je internetprovider. Dit betekent uiteraard niet dat je wetten moet gaan overtreden.
 • Met een VPN kun je online beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot geblokkeerde websites in andere landen. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding maken met een VPN-server in het land waarvan je de streamingdienst wilt deblokkeren. Maak bijvoorbeeld verbinding met een Amerikaanse server om te kunnen genieten van de Amerikaanse Netflix met een enorme bibliotheek aan titels.

Voor meer gedetailleerde informatie, bekijk ons artikel over de voordelen van een VPN. Wil je jouw apparaat verder beschermen? Lees dan ook ons artikel over antivirus voor Chromebook.

Gratis VPN’s vs. betaalde VPN’s: welke moet je kiezen?

VPN-schild met een label waarop "Gratis" staatHet is fijn als producten gratis worden aangeboden, maar helaas zit er meestal een addertje onder het gras. In het geval van gratis VPN-diensten heb je bijvoorbeeld vaak te maken met data- en snelheidslimieten. Ook zijn gratis VPN’s niet altijd veilig.

Sommige gratis VPN-diensten houden logs bij van jouw browse-activiteiten en kunnen deze gegevens verkopen aan marketingbedrijven. De beperkingen op snelheid en data kunnen er ook voor zorgen dat streamen of downloaden niet mogelijk is.

Als je de VPN gaat gebruiken voor data- of verkeersintensieve activiteiten, is het vaak beter om te kiezen voor een betaalde en betrouwbare VPN in plaats van een gratis VPN. Sommige VPN’s bieden zelfs een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie zodat je ze zonder verplichtingen kunt uitproberen.

Ben je nog niet klaar voor een VPN-abonnement en wil je toch eerst een gratis VPN gebruiken? In dat geval raden we je aan ons artikel over de top 6 echt gratis VPN-aanbieders te bekijken.

Bescherm je Chromebook

Het gebruik van beschermende software zoals een antivirus en een VPN’s voor Chromebook kunnen jou helpen veilig en anoniem online te blijven terwijl je toegang krijgt tot websites in andere landen die meestal worden geblokkeerd. Er zijn een paar VPN-diensten die niet werken of niet erg goed werken op Chromebook, maar je hebt nog steeds genoeg opties.

De beste VPN’s voor Chromebook zijn onder andere NordVPN, CyberGhost, Surfshark en ExpressVPN, met hun functies hieronder samengevat. Op de voet gevolgd door VyprVPN, IPVanish, en PureVPN.

KenmerkNordVPNCyberGhostSurfsharkExpressVPN
PrijsVanaf €3,49/maandVanaf €1,99/maandVanaf €2,19/maandVanaf €7,65/maand
Aantal servers5.000+6.000+3.200+3.000+
BesturingssysteemWindows, Mac, iOS, Android, LinuxWindows, Mac, iOS, Android, LinuxWindows, Mac, iOS, Android, LinuxWindows, Mac, iOS, Android, Linux
Aantal apparaten67Onbeperkt5
Werkt met Netflix
Niet goed geld terug garantie
Meer informatieBezoek NordVPNBezoek SurfsharkBezoek SurfsharkBezoek EpressVPN
De beste VPN's voor Chromebook: veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over het installeren van een VPN op je Chromebook? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken

Hieronder geven we een korte handleiding voor het installeren van een VPN op Chromebook met Play Store toegang:

 1. Open de Play Store applicatie.
 2. Zoek naar een VPN voor Chromebook. Wij raden NordVPN aan vanwege de snelheid en uitstekende beveiliging.
 3. Als je een keuze hebt gemaakt, klik je op de groene knop ‘Installeren’.
 4. Start de applicatie en maak een account aan, meld je dan aan.
 5. Zoek een VPN-server in een land van jouw keuze.
 6. Maak verbinding met de VPN-server om je IP-adres te veranderen en te genieten van meer veiligheid.

Lees ons artikel de beste VPN’s voor Chromebook voor meer informatie.

 

Je hebt al een goede VPN voor Chromebook voor nog geen 2 euro per maand. Er bestaan ook gratis VPN-aanbieders. Deze raden we echter niet aan omdat gratis VPN’s jouw gegevens kunnen loggen en je data- en snelheidslimieten opleggen.

Wij raden NordVPN aan voor Chromebook. Deze snelle VPN biedt uitgebreide beveiligingsopties. Bekijk ook onze top vijf VPN’s die werken met Chromebook.

Techredacteur
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen