Live kwartfinale handbal Nederland-Frankrijk Olympische Spelen 2021 kijken

Handbal op lijn
Klik hier voor een samenvatting van dit artikel
Snel weten hoe je de kwartfinale handbal OS 2021 kijkt?

Wil jij de spannende kwartfinale van de Nederlandse handbalsters tegen Frankrijk niet missen? Volg onderstaande stappen en geniet van de Olympische Spelen 2021, ook vanuit het buitenland!

 1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare VPN, zoals Surfshark.
 2. Download en installeer de software.
 3. Open de VPN-app en log in.
 4. Maak verbinding met een server in Nederland.
 5. Open de livestream op de NPO start website.
 6. Geniet van de kwartfinale Nederland – Frankrijk.

Lees het volledige artikel hieronder als je meer wilt weten over het streamen van de kwartfinale handbal OS 2021.

De handbalsters hebben maandag weer een zege behaald op de Olympische Spelen 2021 in Tokio. Ze wonnen deze laatste groepswedstrijd met 30-29 van Montenegro. Woensdag 4 augustus om 13.45 is het tijd voor de spannende kwartfinale. Oranje speelt dan tegen Frankrijk. Dit zal naar verwachting geen makkelijke wedstrijd worden voor Nederland, want Frankrijk is een sterke tegenspeler.

Vijf jaar geleden stonden de Nederlandse handbalsters in de halve finale van de Olympische Spelen van Rio ook tegenover Frankrijk. Nederland greep toen naast de medaille en moest genoegen nemen met een vierde plek. Frankrijk ging dat jaar met zilver naar huis. Wie zal dit jaar doorgaan naar de halve finale?

Echte handbalfans willen deze spannende kwartfinale natuurlijk niet missen. Hieronder lees je hoe je overal ter wereld toegang kunt krijgen tot Nederlandse streams van de Olympische Spelen!

Waar kijk ik de kwartfinale handbal Olympische Spelen 2021?

De kwartfinale handbal tussen Nederland en Frankrijk wordt woensdag 4 augustus om 13.45 uur live uitgezonden door de NOS op NPO 1. Je kunt de spannende kwartfinale ook via de NOS-app en NPO start website en app streamen.

De handbalwedstrijden zijn ook te volgen via Eurosport. Ook via de Eurosport Player kun je de handbalwedstrijden live kijken. Je hebt hier wel een abonnement voor nodig.

Kwartfinale handbal Olympische Spelen 2021 kijken in het buitenland

Tijdens je vakantie in het buitenland kun je last hebben van Nederlandse streams die niet werken. Dit heeft te maken met uitzendrechten. De Nederlandse streamingdienst heeft dan geen rechten om de streams uit te zenden buiten Nederland. Erg vervelend, vooral als je net die spannende kwartfinale handbal wil kijken. Gelukkig is dit probleem met behulp van een VPN snel opgelost. Met een VPN kun jij vanuit het buitenland een Nederlands IP-adres krijgen. De streamingdienst denkt dat jij in Nederland bent en op die manier kun jij toch toegang krijgen tot streams van de Olympische Spelen met Nederlands commentaar. Volg simpelweg onderstaande stappen:

 1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare VPN-dienst, zoals Surfshark. Het is zelfs mogelijk om deze VPN gedurende de Olympische Spelen gratis te gebruiken door middel van de Surfshark proefperiode.
 2. Surfshark
  Actie:
  Veilig en anoniem online voor maar €2,12 per maand
  Vanaf
  €2.12
  9.0
  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties
  Bezoek Surfshark
 3. Download en installeer de software.
 4. Open de app en log in.
 5. Maak verbinding met een Nederlandse server.
 6. Ga naar de NPO start website en open de livestream.
 7. Geniet van de spannende kwartfinale van de handbaldames en moedig ze aan!

De Nederlandse handbalsters op de Olympische Spelen

De Nederlandse handbalsters zijn goed op weg richting de finale. Woensdag 4 augustus staat Oranje om 13.45 uur in de kwartfinale tegenover Frankrijk. De winnaar van de kwartfinale neemt het vrijdag in de halve finale op tegen Zweden of Zuid-Korea. Op 8 augustus staat de finale gepland en wordt bepaald wie goud wint op Tokyo 2020.

 DATUMWEDSTRIJD LANDEN
 Zondag 25 juliPoulewedstrijd Nederland – Japan (32-21)
 Dinsdag 27 juliPoulewedstrijd Nederland – Zuid-Korea (43-36)
Donderdag 29 juliPoulewedstrijdNederland – Angola (37-28)
Zaterdag 31 juliPoulewedstrijdNederland – Noorwegen (27-29)
Maandag 2 augustusPoulewedstrijdNederland – Montenegro (30-29)
Woensdag 4 augustusKwartfinalesNederland-Frankrijk
Vrijdag 6 augustusHalve finaleonbekend
Zondag 8 augustusFinale (en wedstrijd voor brons)onbekend

Wil je echt niets missen van de Olympische Spelen 2021? Lees dan ons uitgebreide artikel over de Olympische Spelen.

Tech blogger
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen