Champions League beker

Kijk online APOEL – Ajax op 20 augustus 2019 vanuit het buitenland – Play-off Champions League

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 40 seconden

Update: deze wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Op dinsdag 20 augustus kan Ajax weer aan de bak. Ditmaal is de tegenstander APOEL Nicosia. Dit is de laatste voorronde van de Champions League. Als je deze wedstrijd wilt bekijken vanuit het buitenland is de kans zeer groot dat een Nederlandse stream niet gaat werken. Het is ten slotte meestal niet toegelaten om met een Nederlands abonnement in het buitenland te kijken. Dit wordt geblokkeerd door middel van een Geo-blokkade. Jouw locatie wordt door middel van je buitenlandse IP-adres vastgesteld en vervolgens wordt jouw toegang tot de wedstrijd geblokkeerd. Het is desondanks mogelijk de wedstrijd gewoon te kijken. Hier heb je wel een VPN voor nodig.

Online APOEL – Ajax kijken met VPN

Met een VPN kies je ervoor om je internetverkeer via een server in Nederland te laten lopen. Hierdoor denken streaming-diensten zoals Ziggo dat je gewoon in Nederland zit en krijg je toegang tot de uitzending. Je moet de volgende stappen nemen:

Stap 1. Kies een betrouwbare VPN-dienst. Het is belangrijk dat je VPN-aanbieder een server in Nederland heeft staan. VPNGids.nl raadt bijvoorbeeld Surfshark aan. Deze VPN is goedkoop, snel, heeft een simpele app en servers in Nederland. Daarnaast geeft Surshark een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Stap 2. Zodra je een abonnement afgesloten hebt moet je de software op jouw apparaat downloaden en installeren. Hoogstwaarschijnlijk is dit je laptop, mobiel of tablet.

Stap 3. Open de VPN software en kies een server uit Nederland. Elke VPN-dienst heeft zijn eigen vormgeving maar dit wijst zichzelf.

Stap 4. Ga op het internet naar de juiste website waarop je de wedstrijd kunt streamen. In dit geval is dat Veronica. Als je de VPN goed hebt ingesteld kun je nu prima de wedstrijd in het buitenland kijken.

Naast voetbalwedstrijden kun je met VPN’s ook andere Nederlandse streamingdiensten bekijken zoals Videoland.com of RTL XL. Voor meer algemene informatie over VPN’s, zie onze VPN-gids.

De tweede wedstrijd in Amsterdam vindt plaats op woensdag 28 augustus om 21:00.

De wedstrijd begint om 21:00, Nederlandse tijd. Veel kijkplezier.

 

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen