Gratis de MotoGP van Emilia-Romagna in Italië 2021 kijken

Motorrijder op circuit
klik hier voor een samenvatting van dit artikel
In het kort: zo kijk je gratis de MotoGP van Emilia-Romagna in Italië 2021

Wil jij de MotoGP van Emilia-Romagna in Italië op 24 oktober 2021 niet missen? In Nederland volg je de MotoGP gemakkelijk met een Eurosport-abonnement. Heb je geen abonnement of ben je buiten Europa op vakantie? Niet getreurd! Met een VPN krijg je toegang tot gratis buitenlandse streams van de race. Met de volgende stappen heb je het zo voor elkaar:

 1. Neem een abonnement op een goede VPN-provider zoals Surfshark. Met hun proefperiode kun je Surfshark zelfs gratis uitproberen.
 2. Installeer de VPN op je apparaat en log in.
 3. Maak verbinding met een server in Oostenrijk of Australië.
 4. Ga naar de Oostenrijkse website Servus TV of naar het Australische 10play.
 5. Geniet gratis van een livestream van de MotoGP van Emilia-Romagna.

Hoe zo’n VPN precies werkt en meer over de race, lees je hieronder.

De MotoGP van 2021 loopt alweer op z’n einde, dus dit weekend wordt het enorm spannend. Op zondag 24 oktober om 14:00 uur kunnen we genieten van de MotoGP van Emilia-Romagna.

De planning van de MotoGP is een behoorlijk rommeltje geworden door afgelaste wedstrijden naar aanleiding van de coronapandemie. Zo zou dit weekend officieel de MotoGP van Australië plaatsvinden. Nadat deze werd afgelast werd de GP van Maleisië als vervanging geregeld. Toen ook deze GP niet door kon gaan is de GP van Emilia-Romagna ervoor in de plaats gekomen.

Dus na behoorlijk wat omzwervingen strijkt de MotoGP dit weekend in Italië op het Misano World Circuit neer voor de race. Vorige maand waren de motoren ook al te vinden op dit circuit. Zou het een herhaling worden van de GP van San Marino, of gaat er nog wat spannends gebeuren?

Waar kan ik online de MotoGP van Emilia-Romagna kijken?

In Nederland kun je de MotoGP races kijken op Eurosport 1. Met een Eurosport-abonnement kun je eenvoudig live de trainingen, kwalificaties en races kijken. Je digitale TV kun je afstemmen op de Eurosport-zender, maar ook via de website of app van Eurosport volg je de race.

Mocht je op vakantie geen toegang krijgen tot de livestream van Eurosport, dan kun je met een VPN-server in Nederland verbinden. Door de VPN neem je een Nederlands IP-adres aan waardoor het lijkt alsof je thuis bent. Op deze manier kun je ook op vakantie genieten van de MotoGP en alle andere sporten die je via Eurosport kijkt. Verderop in het artikel lees je hoe je een VPN opzet.

Gratis de MotoGP 2021 kijken online

Heb je geen Eurosport-abonnement? Geen probleem, want er zijn ook andere manieren om de MotoGP te kijken. Er zijn een aantal manieren waarmee jij op een legale manier kunt genieten van een gratis stream van het sportevenement.

Hoewel je in Nederland een abonnement nodig hebt om de MotoGP te kunnen kijken, zijn er ook landen waar de races gratis worden uitgezonden. In Oostenrijk kun je bijvoorbeeld gratis een livestream van de MotoGP kijken op de website van Servus TV. De Australische zender 10Play zendt ook gratis de MotoGP uit.

Gezien je waarschijnlijk niet in Oostenrijk of Australië zit kun je een VPN gebruiken om toch toegang te krijgen tot deze buitenlandse streams. Met een VPN kun je namelijk je IP-adres veranderen waardoor het voor websites lijkt alsof jij in een ander land bent. Door met een VPN-server in Oostenrijk te verbinden kun je dus gratis genieten van de MotoGP. Hieronder lees je hoe dit precies werkt.

Stappenplan: gratis de MotoGP kijken met een VPN

Met de volgende stappen kun je eenvoudig een gratis stream klaarzetten om de MotoGP van Emilia Romagna te volgen:

 1. Neem een abonnement op een betrouwbare VPN-provider. Wij raden bijvoorbeeld SurfShark aan. Door gebruik te maken van de proefperiode van Surfshark kijk je namelijk helemaal gratis de MotoGP.
 2. Surfshark
  Actie:
  Veilig en anoniem online voor maar €2,14 per maand
  Vanaf
  €2.14
  9.0
  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties
  Bezoek Surfshark
 3. Download de VPN-software en log in.
 4. Maak verbinding met een server in het juiste land. Wil je van buiten de EU toegang krijgen tot je Eurosport-stream? Maak dan verbinding met een server in Nederland. Heb je geen Eurosport-abonnement? Dan kun je een gratis stream vinden door een server in Oostenrijk of Australië te kiezen.
 5. Ga naar de website van Eurosport, Servus TV (via een server in Oostenrijk) of 10play (via een server in Australië).
 6. Geniet van de livestream van de MotoGP in het mooie Italië.

MotoGP stand in 2021

Hoe staat het er tot nu toe voor in de MotoGP? Dit is het huidige klassement:

PLEK OP RANGLIJSTCOUREURTEAMPUNTEN
1.Fabio QuartararoYamaha254
2.Francesco BagnaiaDucati202
3.Joan MirSuzuki175
4.Jack MillerDucati149
5.Johann ZarcoDucati141

Lees ook ons artikel over de MotoGP streamen met een VPN.

Techredacteur
Tove is al een aantal jaar actief bij VPNgids als techredacteur. Haar doel is om belangrijke informatie over veilig internetten en privacy voor iedereen beschikbaar en begrijpelijk te maken. Mensen kunnen zich beter wapenen tegen cybercriminaliteit en internetcensuur wanneer ze weten waar het over gaat. Meer over Tove.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen