Foto van een raceauto

Kijk de GP van België 2019 in het buitenland

Laatst bijgewerkt: 6 september 2019
Leestijd: 2 minuten, 3 seconden

Op zondag om 15:10 vindt de GP van België plaats, op het circuit Spa-Francorchamps. Ook Max Verstappen is weer van de partij en veel Nederlandse Formule 1 fans zullen de race met spanning volgen. Maar hoe zit dat als je in het buitenland bent? Veel mensen streamen met bijvoorbeeld Ziggo Go de Formule 1 op hun laptop, tablet of telefoon, maar in het buitenland zijn veel Nederlandse streams geblokkeerd. Vooral buiten de EU is dit vaak een probleem.

Toch de GP van België kijken in het buitenland

Als je toch de GP race wilt volgen vanuit het buitenland of zelfs het hele evenement dat vandaag om 11:00 begint, is er gelukkig een makkelijke oplossing. Er bestaat eenvoudige software, namelijk een VPN, waarmee je jouw internetverkeer om kunt leiden via een server in een ander land. Dit betekent dat je met een VPN vanuit bijvoorbeeld Turkije of een ander land, verbinding kunt maken met een Nederlandse server voor je met Ziggo Go verbindt of een andere streaming dienst. De Nederlandse website of app waar je de GP op wilt kijken, denkt daardoor dat je je in Nederland bevindt en niet onder de warme Spaanse zon bijvoorbeeld. Zo kun je dus gewoon de GP van België kijken vanuit het buitenland, en met Nederlands commentaar.

Met een VPN kun je niet alleen de Formule 1 volgen vanuit het buitenland, maar je kunt ook allerlei andere geografische blokkades omzeilen. Zo kun je met een VPN ook de Amerikaanse versie van Netflix bekijken. Een VPN maakt het internet dus vele malen vrijer. Als je benieuwd bent naar alle voordelen van een VPN, lees dan dit artikel.

Wil je gewoon zo snel mogelijk de GP van België kijken? Lees dan verder.

Kijk de GP van België met een VPN: een super simpel stappenplan

  1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider. Een provider die wij aanraden om de GP te kijken is ExpressVPN, omdat dit een goede, zeer snelle VPN is waarmee je zonder haperen kunt streamen.
ExpressVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Premium VPN nu voor $6,67 per maand
9.5
  • Supersnelle en makkelijke VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 94 landen
Bezoek ExpressVPN

2. Download de juiste ExpressVPN applicatie voor het device waar je de race op wilt streamen. Wil je hier wat meer hulp bij? Kijk dan naar onze ExpressVPN review.

3. Open de VPN-app en maak verbinding met een Nederlandse server.

4. Je internetverkeer gaat nu via een Nederlandse VPN-server! Dit betekent dat de streaming website die je gebruikt of Ziggo Go denkt dat je in Nederland bent. Je kunt nu dus zonder gedoe de GP van België streamen. Geniet van de race!

 

Hoofdauteur:

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen