Europa League: Apollon Limassol – PSV online kijken | 29 augustus 2019

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 59 seconden

Update: de uitslagen van deze wedstrijden zijn als volgt:

Apollon Limassol – PSV: 0-4

Hapoel Be’er Sheva – Feyenoord: 0-3

Antwerp FC – AZ: 1-4

Op 29 augustus gaan drie Nederlandse clubs strijden voor een plek in de volgende ronde van de Europa League. Voor PSV en Feyenoord zal dat hoogstwaarschijnlijk geen probleem worden: beide teams verdedigen een 3-0 voorsprong. AZ zal het lastiger krijgen. In Alkmaar was het AZ niet gelukt om Antwerp FC te kloppen. De eindstand was 1-1.

Deze wedstrijden kun je veilig en anoniem kijken met bijvoorbeeld SurfShark!

3 wedstrijden te kijken op 29 augustus 2019

Helaas worden de drie wedstrijden rond hetzelfde tijdstip gespeeld. Je zult dus een keuze moeten maken tussen:

  • 19:00 Apollon Limassol – PSV
  • 19:30 Hapoel Be’er Sheva – Feyenoord
  • 19:30 Antwerp FC – AZ

Er zijn nog steeds vakantiegangers die in het buitenland deze wedstrijden gewoon willen kunnen zien. Over het algemeen werken Nederlandse streams helaas niet als je in het buitenland zit. Via Geo-blokkade worden buitenlandse kijkers geweerd. Dit is geen probleem. Met een goede VPN-provider kun je alsnog deze wedstrijden vanuit het buitenland bekijken.

Zo kun je via VPN wedstrijden bekijken

Als eerste moet je een goede VPN-provider kiezen. Bovenaan het bericht hadden we Surfshark al aangeraden, maar er zijn tal andere goede VPN-providers te vinden. Bekijk onze top 5 VPN-providers overzicht voor wat aanbevelingen. Er bestaan ook tal gratis VPN’s maar deze zijn vrijwel altijd een teleurstelling omdat ze vaak langzaam en niet veilig zijn, datalimieten hebben, en zij je informatie soms doorspelen aan derden. Investeren in een goede VPN is de moeite waard. Dit kun je ook teruglezen in ons uitgebreide VPN-uitleg artikel.

Deze VPN kun je vervolgens ook gebruiken om altijd veilig en anoniem Nederlandse streamingdiensten zoals NPO of KPN Interactieve TV te kijken overal ter wereld.

Je VPN instellen

Dit is heel makkelijk. Je installeert de software van de VPN-provider en maakt een profiel aan. Zodra het programma gestart is kun je kiezen tussen allerlei servers over de hele wereld. Om Nederlandse uitzendingen te kunnen kijken moet je een Nederlandse server kiezen. Je hoeft nu alleen nog maar naar het juiste webadres te gaan. Wedstrijden van de Europa League zijn live te zien in de uitzendingen van FOX Sports. RTL 7 verzorgt ook twee live wedstrijden bij iedere speelronde.

Hopelijk staan er donderdagavond drie Nederlandse clubs in de volgende ronde van de Europa League. De eerste wedstrijd begint om 19:00 Nederlandse tijd. Veel kijkplezier!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen