Zo kijk je live het titelgevecht Verhoeven – Ben Saddik

Kickboxing handschoen met ring op de achtergrond

Klik hier voor een samenvatting
Kijk live naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik met een VPN

Het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik is live te zien met een betaalde stream van GloryFight. Werkt de stream niet goed in jouw regio of is deze niet beschikbaar? Kijk het gevecht dan via een VPN.

 1. Neem een abonnement bij een VPN-provider, zoals NordVPN.
 2. Installeer de VPN-software of je apparaat (dit helpt je om je internetverkeer om te leiden via een ander land).
 3. Verbind met een VPN-server in een land waar de stream goed werkt. Kies bijvoorbeeld een Nederlandse VPN-server als je de stream van Kijk.nl wil kijken.
 4. Ga naar de livestream van Kijk.nl (aanrader) of naar GloryFight (bij die laatste moet je een account aanmaken).
 5. Geniet van de spannende strijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

Het gevecht vindt zaterdag 23 oktober 2021 plaats, rond 23:00. Lees het volledige artikel voor meer informatie.


Rico Verhoeven verdedigt zaterdag 23 oktober zijn wereldtitel kickboksen in de klasse zwaargewicht. Het gevecht wordt gehouden in stadion GelreDome in Arnhem. De tegenstander is Jamal Ben Saddik. Oorspronkelijk zou Verhoeven het opnemen tegen landgenoot Alistair Overeem, maar hij moest zich wegens een blessure terugtrekken.

Het affiche is nu Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik. De twee heren stonden al twee keer eerder tegenover elkaar. In 2011 speelde Ben Saddik zijn debuutwedstrijd als prof tegen Verhoeven en sloeg hem verrassend knock-out. Zes jaar later, in 2017, waren de rollen omgedraaid en won Verhoeven met een knock-out van Ben Saddik. Het staat dus 1-1.

Begin dit jaar zouden Verhoeven en Ben Saddik het al tegen elkaar opnemen. Ben Saddik moest echter verstek laten gaan vanwege een ernstige rugblessure. Deze zaterdag is het dus eindelijk zover en kunnen de twee mannen strijden om de titel wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht. De strijd vindt waarschijnlijk rond 23:00 plaats.

Spuugincident

Rivaliteit is er zeker. Bij de staredown voorafgaand aan het wereldtitelgevecht in 2017, spuugde Ben Saddik in het gezicht van Verhoeven. Ben Saddik, die drie keer de diagnose kanker kreeg, deed dit omdat Verhoeven een opmerking over zijn ziekte had gemaakt.

Volgens Verhoeven steekt het anders in elkaar; hij beweert een opmerking te hebben gemaakt over een positieve dopingtest van Ben Saddik enkele jaren daarvoor.

Hoe dan ook, het gevecht is beladen en dus zeker de moeite waard om te kijken.

Verhoeven – Ben Saddik livestream

De headliner van het evenement “Glory 79 – Collision 3” is alleen live online te bekijken; het gevecht wordt niet live op tv uitgezonden. Ook in de Verenigde Staten, waar Glory Kickboxing een uitzendcontract met een tv-maatschappij heeft, is de wedstrijd niet op televisie te bekijken.

Het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik is exclusief te zien via de Per Per View (PPV) livestream van GloryFights. De livestream is vanuit de hele wereld te bekijken, en begint om 20:00. Er is een klein prijsverschil afhankelijk van waar ter wereld je bent. De stream kost €19,99, $24,99 of £17,99. Omgerekend ben je ongeveer €1,50 goedkoper uit als je met euro’s betaalt.

Is de stream niet beschikbaar in jouw regio of wil je zo min mogelijk geld kwijt zijn? Dan kun je een VPN (Virtual Private Network) installeren. Hiermee laat je je internetprovider denken dat je in een ander land of een andere regio bent, en kun je “van daaruit” de livestream bekijken.

Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik kijken met een VPN

Volg onderstaande stappen om het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik op 23 oktober 2021 met een VPN te kijken:

 1. Neem een abonnement op een betrouwbare VPN-provider, zoals NordVPN. NordVPN is uitstekend voor livestreams en heeft bovendien een 30-dagen geld-terug-garantie.
  NordVPN
  Actie:
  Tijdelijk €2.92 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.92
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 2. Download de VPN-software op je apparaat.
 3. Maak verbinding met een VPN-server in een ander land, bijvoorbeeld een VPN-server in Nederland. Dit werkt heel eenvoudig.
 4. Ga naar de livestream van GloryFights.
 5. Maak een account aan en kies je betaalwijze voor de PPV.
 6. Geniet live van het gevecht!

Zaterdagavond vinden er ook andere wedstrijden plaats. Deze zijn tevens te zien met de livestream van GloryFights. Vanaf 18:00 zijn er vier gevechten die via een gratis livestream van Glory te bekijken zijn.

De overige wedstrijden beginnen om 20:00. Deze zijn dus te bekijken met de betaalde livestream van GloryFights. In de volgende tabellen vind je informatie over alle gevechten die op 23 oktober 2021 op het programma staan.

Vanaf 18:00:

GevechtGewichtsklasse
Bruno Gazani (Brazilië) – Stoyan Koprivlenski (Bulgarije)Lichtgewicht
Matt Baker (Verenigde Staten) – Serkan Özçağlayan (Turkije)Middengewicht
Aleksei Ulianov (Rusland) – Serhiy Adamchuk (Oekraïne)Vedergewicht
Alim Nabiyev (Azerbeidzjan) – Troy Jones (Verenigde Staten)Weltergewicht

Vanaf 20:00:

GevechtGewichtsklasse
Michael Duut (Nederland) – John King (Verenigde Staten)Licht zwaargewicht
Benjamin Adegbuyi (Roemenië) – Anthony Plazibat (Kroatië)Zwaargewicht
Donegi Abena (Suriname) – Sergey Masloboyev (Litouwen)Licht zwaargewicht
Hamicha (Marokko) – Samuel Dbili (Frankrijk)Weltergewicht
Gökhan Saki (Nederland) – James McSweeney (Engeland)Zwaargewicht
Rico Verhoeven (Nederland) – Jamal Ben Saddik (België)Zwaargewicht, wereldtitel
Techredacteur
Emi heeft een achtergrond in internationale betrekkingen en veiligheid en is met name geïnteresseerd in overheidscensuur en internetvrijheid. Vraagstukken over online privacy en vrijheden worden door de digitalisering namelijk steeds vaker een politieke kwestie.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen