Holland voetbal vlag

Nederland – Zweden: Kijk de halve finale van het WK vrouwenvoetbal 2019 online

Laatst bijgewerkt: 4 augustus 2019
Leestijd: 2 minuten, 6 seconden

Vanavond om 21:00 spelen onze Nederlandse dames tegen Zweden in de tweede halve finale van het WK vrouwenvoetbal. De Leeuwinnen zijn sinds hun grote overwinning in 2017 enorm gegroeid in populariteit, en dus wil haast iedereen nu van hun wedstrijden kunnen genieten. Met een VPN kijken voetbalfans gemakkelijk live en online de wedstrijd Nederland – Zweden. Hiermee krijgen ze ook toegang tot de services van bijvoorbeeld NPO, NOS en Ziggo vanuit het buitenland.

Leeuwinnen steeds dichter bij de finale

De halve finale zal bepalen of Nederland in de finale van het WK komt te staan. Als ze vanavond van Zweden winnen, spelen ze zondag 7 juli tegen de VS voor de titel wereldkampioen. De wedstrijd van vanavond is dus ontzettend belangrijk voor de dames én voor de rest van Nederland. Naar verwachting zullen miljoenen Nederlanders vanavond voor de tv zitten om het spel live te aanschouwen.

WK vrouwenvoetbal kijken met een VPN

Eén van de handigste en leukste functies van een VPN, een Virtual Private Network, is dat je er toegang mee krijgt tot websites en diensten die normaal gesproken niet wereldwijd beschikbaar zijn. Een VPN is dus ideaal als je in het buitenland bent en toch via de NPO of via je Ziggo-abonnement van voetbalwedstrijden wilt genieten. Met een VPN kijk je de sport alsnog mét het gebruikelijke Nederlandse commentaar. Je hebt dan dus alsnog toegang tot elke Nederlandse stream die het WK uitzendt. Als bonus is je verbinding ook automatisch beschermd, waardoor je veilig en anoniem online bent. Dit is vooral belangrijk als je gebruikmaakt van (onbekende) openbare wifi-netwerken.

Voetbal kijken in het buitenland

Binnen de EU kunnen Nederlanders overal NPO1 kijken door gebruik te maken van een speciale app, de Go App voor online tv. Als je echter buiten de EU bent, of écht veilig wilt streamen, is een VPN een betere optie. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de halve finale van vanavond, maar ook voor andere sport, wedstrijden en zelfs voor streamingsdiensten zoals Netflix.

Wil je ook graag eens een VPN uitproberen? Dan hebben wij twee suggesties voor je. Allereerst is CyberGhost een goede en betrouwbare VPN-provider. Ze geven je een uiterst veilige versleutelde verbinding en hebben daarnaast ook nog een 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

CyberGhost
Actie:
Probeer CyberGhost voor €2.45 per maand.
9.3
  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk
Bezoek CyberGhost

Ook NordVPN doet niet onder. Deze top aanbieder staat bekend om zijn veiligheid en uitgebreide unblocking-capaciteiten. NordVPN heeft een niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat je je abonnement altijd kunt annuleren als je niet tevreden bent of een VPN toch niets voor jou is.

NordVPN
Actie:
Slechts $2,99 per maand bij een 3-jarig abonnement
9.1
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
Bezoek NordVPN
Hoofdauteur:

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen