Nederlandse vlaggetjes

Nederland – Noord-Ierland online kijken met VPN | EK Kwalificatie | 10 oktober 2019

Laatst bijgewerkt: 20 december 2019
Leestijd: 3 minuten, 18 seconden

Update: Nederland heeft deze wedstrijd met 3-1 gewonnen

Het Nederlands elftal is onder de leiding van Ronald Koeman goed bezig. De afgelopen twee wedstrijden werden er zes punten gepakt door in Duitsland (2-4) en Estland (0-4) te winnen. Donderdag 10 oktober 2019 kan Nederland weer een stap dichter naar het EK zetten door de verrassend succesvolle Noord-Ieren te verslaan.

Om de wedstrijd online te kijken moet je gebruik maken van een online streaming-dienst. Gelukkig is er in Nederland er altijd wel ééntje die de wedstrijd uitzend. Zie voor specifieke sport streams ons unblock dossier.  Als je in bezit bent van een VPN-dienst kun je dit overal in Europa doen.

NordVPN heeft een goede reputatie opgebouwd omdat het snelle verbindingen, sterke beveiliging, een groot servernetwerk en een relatief lage prijs combineert in één mooi product. Je kunt VPN’s ook gebruiken om andere Nederlandse of Europese streaming-diensten te bekijken zoals RTL XL of Videoland. In ons unblocking dossier kun je nog veel meer informatie hierover vinden. Voor meer informatie hoe VPN’s werken kun je het VPN-gids lezen.

Online Nederland – Noord-Ierland kijken met een VPN

Als je een VPN-dienst hebt uitgekozen kun je in no-time gaan kijken. Volg eerst deze simpele stappen.

  1. Download de VPN-software en installeer deze
  2. Log in met je nieuwe account en wachtwoord
  3. Kies voor een Nederlandse (of eventueel een Europese) server. Als de eerste niet werkt kan het zijn dat je even een tweede of derde moet uitproberen. Er zit er bijna altijd wel eentje tussen die het doet.

De huidige stand

Duitsland 5-12
Noord-Ierland 5-12
Nederland 4-9
Wit-Rusland 5-3
Estland 5-0

Noord-Ierland had een vliegende start tijdens deze kwalificatieronde. Het won de eerste vier wedstrijd door tweemaal Estland en Wit-Rusland te verslaan. Dat lijkt ook te verklaren waarom de Noord-Ieren er nog zo hoog bij staan in de poule. Als Nederland donderdag wint staan we met drie landen (Duitsland, Nederland, Noord-Ierland) aan kop. Het is dan aan Nederland zelf om de poule professioneel uit te spelen door tegen de relatief zwakkere ploegen van Wit-Rusland en Estland geen punten te verspelen. De eerste 2 landen gaan door naar het EK en het speelschema van Noord-Ierland ziet er moeilijker uit dan dat van ons.

Verwachtingen

Op papier zou Noord-Ierland niet een groot probleem moeten zijn voor Oranje, al helemaal niet in Rotterdam. Maar toch is het belangrijk de Noord-Ieren niet te onderschatten want daar zitten ze juist op te wachten. In feite hebben zij alles te verliezen donderdag omdat ze nog met drie punten op Nederland voor staan. Aanvoerder Virgil van Dijk heeft hier ook voor gewaarschuwd: “ik ken het Noord-Ierse team en dat wordt echt geen makkie. Ik weet waar hun spelers voetballen, ik ken hun tactiek. Geloof me dat dit team gevaarlijker is dan iedereen op voorhand denkt”.

Noord-Ierland coach O’Neill heeft Nederland de afgelopen jaren zien groeien. Toch ziet hij kansen omdat, na de twee gemiste toernooien, er een grote druk op de ploeg staat. Daarnaast is dit team ook niet heel erg ervaren.

Qua opstelling is er nog niet heel veel vrijgegeven. We kunnen wel alvast zeggen dat Davy Pröpper er niet bij zal zijn vanwege een hamstringblessure. Vilhena zal ook niet van de partij zijn. Marten de Roon staat op scherp dus er is een kans dat Donny van de Beek weer eens in de basis zal beginnen.

Vermoedelijke opstelling:

Cillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, F. de Jong, Promes, Memphis, Babel

Speelschema

10 oktober 18.00 uur Wit-Rusland – Estland
10 oktober 20.45 uur Nederland – Noord-Ierland
13 oktober 18.00 uur Wit-Rusland – Nederland
13 oktober 20.45 uur Estland – Duitsland
16 november 20.45 uur Duitsland – Wit-Rusland
16 november 20.45 uur Noord-Ierland – Nederland
19 november 20.45 uur Duitsland – Noord-Ierland
19 november 20.45 uur Nederland – Estland

Veel kijkplezier!

Let op: De bovenstaande tekst bevat enkel tips over hoe je de wedstrijd kunt volgen in het buitenland en buiten de EU. Het is altijd jouw eigen verantwoordelijkheid om de geüpdatete gebruikersovereenkomsten van (streaming)diensten die je gebruikt goed door te lezen en hiermee in overeenstemming te handelen.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen