Oranje vlag met Nederlandse Leeuwinnen

Nederland – Amerika: Kijk de finale van het WK vrouwenvoetbal 2019 online

Laatst bijgewerkt: 4 augustus 2019
Leestijd: 1 minuut, 40 seconden

Om 17:00 speelt het Nederlandse damesteam in de finale tegen de Verenigde Staten. Naar verwachting zullen meer dan 5 miljoen Nederlanders intunen om deze zinderende finale te bekijken. Hartstikke mooi, maar veel Nederlanders zitten inmiddels ook in het buitenland vanwege de vakantie. Wanneer je vanuit het buitenland online de wedstrijd wilt bekijken, kan het zijn dat Nederlandse streams geblokkeerd worden. Vooral buiten de EU is dit een probleem. Veel Nederlanders gebruiken daarom de unblocking-capaciteiten van een VPN om zo overal ter wereld tóch de wedstrijd te kunnen streamen.

WK finale vrouwenvoetbal online kijken vanuit het buitenland

In het buitenland werken Nederlandse streams dus vaak niet, maar daar is een oplossing voor. Door het internetverkeer om te leiden via Nederland, kan je overal ter wereld toegang krijgen tot bijv NOS, NPO en Ziggo. Hoe dat precies werkt, leggen we hieronder uit. Met een simpel stappenplan ben je in 5 minuten klaar om Nederlandse televisie te streamen, inclusief de wedstrijd Nederland – Verenigde Staten van vandaag.

Stap 1: Sluit online een abonnement af bij een goede VPN-provider. Wij kunnen NordVPN aanbevelen, omdat deze VPN-aanbieder erg scherp geprijsd is en veel goede servers in Nederland heeft. Daarnaast is er een 30 dagen geld-terug-garantie en zit je dus nergens aan vast.

NordVPN
Actie:
Slechts €3,17 per maand bij een 3-jarig abonnement
9.1
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
Bezoek NordVPN

Een andere goede provider is CyberGhost. Ook CyberGhost is snel, scherp geprijsd en biedt een 45 dagen geld-terug-garantie.

CyberGhost
Actie:
Probeer CyberGhost voor €2.75 per maand.
9.3
  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk
Bezoek CyberGhost

Stap 2: Download de VPN-software op het device waarop je de wedstrijd wilt streamen. NordVPN en CyberGhost werken op Windows, Mac, Android en iOS, dus dat moet lukken.

Stap 3: Verbind binnen de VPN-app met een Nederlandse server. Dit werkt heel simpel en wijst zich vanzelf. Binnen 20 seconden ben je verbonden en loopt al je internetverkeer via Nederland

Stap 4: Open een Nederlandse streamingdienst, zoals de NOS, NPO of Ziggo. Je hebt nu gewoon toegang, ook buiten Nederland en ook buiten de EU.

Voor meer informatie kan je ook ons uitgebreide artikel raadplegen over het kijken van WK-wedstrijden vanuit het buitenland met een VPN.

 

Hoofdauteur:

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen