De Masters 2020 (golf) live gratis kijken

Golfbaan met golfbal in de buurt van de hole

Als jij een echte golf fan bent is het je natuurlijk niet ontgaan dat de Masters 2020 vandaag begint. Zoals elk jaar vindt het toernooi plaats op de banen van de Augusta National Golf Club in Augusta, Georgia, Verenigde Staten. Wat wel iets anders is dit jaar is dat het toernooi dus in November plaatsvindt, in plaats van in april. Dit is uiteraard te wijten aan de Covidpandemie.

Als één van de vier grootste golftoernooien ter wereld wil jij de Masters natuurlijk niet missen. Helaas kun je als Nederlander niet zomaar via de gebruikelijke kanalen (die Amerikanen hiervoor gebruiken) de Masters 2020 kijken. Ten minste, niet zonder een kleine tussenstap. Dit komt doordat de streaming services die de Masters uitzenden, zoals de officiële Masters website, veelal alleen in de VS werken. Gelukkig bestaat er een makkelijke oplossing voor dit probleem: het gebruik van een Virtueel Privé Netwerk (VPN).

Met een VPN kun je gewoon via de officiële Masters website gratis dit prestigieuze golftoernooi volgen. Een VPN is namelijk in staat om jouw internetverkeer om te leiden via een server in de VS. Daardoor zal je geen geo-blokkade ervaren en krijg je gewoon toegang tot de Masters live stream. Wij raden hiervoor de VPN van Surfshark aan. Dit is namelijk een zeer voordelige VPN met snelle streamingsnelheden. Daarbij – en dit is natuurlijk het allerbelangrijkste – hebben wij getest of we met Surfshark toegang konden krijgen tot de livestream van de Masters (de Amen Corner livestream) en dit werkte perfect. Om direct met Surfshark de Masters 2020 te kijken volg je het korte stappenplan hieronder.

Masters 2020 live kijken: kort stappenplan

 1. Sluit een abonnement af bij Surfshark door op de oranje knop hieronder te klikken.
  Surfshark
  Actie:
  Veilig en anoniem online voor maar €2,08 per maand
  Vanaf
  €2.08
  9.0
  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties
  Bezoek Surfshark
 2. Download de Surfshark-app op het apparaat waarop je de Masters wilt volgen, zoals je laptop of tablet. Dit is uiterst simpel, maar als je hier toch wat hulp bij wilt, bekijk dan gerust onze Surfshark review. Klik simpelweg op “Installatieprocedure Surfshark” in de inhoudsopgave.
 3. Open de Surfshark app en log in met je inloggegevens.
 4. Selecteer nu één van de vele Amerikaanse Surfshark servers. De makkelijkste manier om dit te doen is door simpelweg “United States” in de zoekbalk bovenaan te typen en op één van de opties die dan verschijnen te klikken.
 5. Navigeer naar de officiële Masters live stream en mis geen enkele hole!

Zo zie je maar, de Masters 2020 volgen met een VPN is een fluitje van een cent. Nu je hebt gezien hoe makkelijk het installeren van een VPN is, verheugd het je vast te horen dat een VPN je nog veel meer voordelen biedt. Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel.

Tech-journalist
Nathan is een internationaal opgeleide journalist en hij heeft vooral interesse in de preventie van cybercrime, vooral waar het kwetsbare groepen betreft. Voor VPNgids.nl doet hij onderzoek op het gebied van cybersecurity, internetcensuur en online privacy.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen