Memphis Depay

Lyon vs Bayern livestream 19 aug 2020: kijk overal ter wereld live Champions League

Laatst bijgewerkt: 20 augustus 2020
Leestijd: 2 minuten, 38 seconden

We kunnen ons geluk niet op. Vanavond staat er weer een prachtige Champions League-knaller gepland: Lyon versus Bayern München. Lyon is hierin de absolute underdog. Na de ongekende overwinning van Bayern op FC Barcelona met 8 – 2, denkt menig analist denkt dat Lyon van de kaart geveegd gaat worden. Maar deze Champions League zit tevens vol verrassingen. Dus het zou kunnen dat Lyon, met troefkaart Memphis Depay, nog gevaarlijk uit de hoek gaat komen. We hopen in ieder geval op een bloedstollend spannende wedstrijd.

Lyon vs Bayern live kijken vanuit het buitenland

In Nederland worden de huidige Champions League-wedstrijden uitgezonden door SBS6 en via Ziggo Sport. Zit je in het buitenland, dan heb je mogelijk moeite toegang te krijgen tot deze zenders en kanalen. Wil je toch Champions League kijken, dan zal je op zoek moeten naar een stream die werkt in het land waar je zit. Als alternatief kan je een VPN-service gebruiken (Virtual Private Network). Dat werkt in de vorm van een simpele app, die veelal werkt op zowel je smartphone als op je computer. Met een VPN kan je in enkele simpele stappen je internetverkeer omleiden via een ander land. Zit je bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, en wil je gebruikmaken van het internet alsof je in Nederland zit? Kies dan een Nederlandse VPN-server en maak verbinding. Binnen enkele seconden wordt al je internetverkeer omgeleid via Nederland. Zo kan je dus ook gebruikmaken van bepaalde Nederlandse streamingdiensten, ook als die normaal gesproken geblokkeerd zijn in Amerika.

Aan de slag met VPN om de Champions League-wedstrijd Lyon vs Bayern te kijken

Met een paar eenvoudige stappen kan je aan de slag met VPN. Zo heb je binnen no-time toegang tot je favoriete stream, waar je ook bent ter wereld.

    1. Sluit (tijdelijk) een VPN-abonnement af. Prijzen beginnen zo rond de twee á drie euro per maand. Wij kunnen onder meer CyberGhost aanraden. Dit is een goedkope en snelle VPN die erg geschikt is om Champions League mee te streamen. Bovendien is er een 45-dagen geld-terug-garantie. Je kan dus nog de hele zomer profiteren van CyberGhost en daarna alsnog besluiten om je geld gewoon terug te vragen. Of je blijft lid, als je de voordelen van een VPN toch van meerwaarde vindt.
    2. Download de Cyberghost software op het apparaat waarmee je wilt streamen. CyberGhost werkt op Windows, Mac, Android, iOS en meer.
    3. Open de CyberGhost-app en kies een server waarmee je wil verbinden. Dit werkt zeer eenvoudig en intuïtief, maar wil je meer informatie dan kan je ook onze complete review over CyberGhost lezen.
    4. Ga naar de streamingservice van je keuze. Let op dat deze streamingdienst dus wel toegankelijk moet zijn in het land van de VPN-server die je geselecteerd hebt.
    5. Geniet van de Champions League-wedstrijd Lyon tegen Bayern 2020.

Wie mag het over een paar dagen gaan opnemen tegen Paris St Germain?

Vanavond zullen we weten wie het tegen Paris St Germain mag opnemen over een paar dagen. Ook voor de finale geldt, dat deze met een VPN gemakkelijk te bekijken is vanuit het buitenland. Heel veel kijkplezier vanavond en een spannende wedstrijd toegewenst. Laat het Champions League-geweld maar weer losbarsten na de ellende van de afgelopen maanden.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen