Live kwartfinale EK volleybal Nederland – Servië kijken

Volleybal onder Servische vlag
Klik hier voor een samenvatting
In het kort: live de kwartfinale Nederland - Servië op het EK volleybal kijken
 1. Abonneer je op een goede VPN-provider met Nederlandse servers, zoals NordVPN.
 2. Download en installeer de software.
 3. Log in en maak verbinding met een Nederlandse server.
 4. Ga naar het Ziggo Sport Tennis kanaal in de Ziggo Go app.
 5. Support het Nederlandse team tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Servië op het EK volleybal 2021.

Wil je meer weten over hoe je geniet van het Europese Kampioenschap volleybal 2021 met Nederlands commentaar? Lees dan het hele artikel.

Dinsdag 14 september om 17:30 uur speelt het Nederlandse herenteam tegen de Serviërs in de kwartfinale. Je kijkt deze wedstrijd live op Ziggo Sport Tennis.

Tijdens de achtste finale tegen Portugal won Nederland met 3-2. Ook Servië won met 3-2 van Turkije. De twee teams zijn erg aan elkaar gewaagd. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Die wil jij toch ook niet missen? Lees hier meer over hoe je overal ter wereld een livestream met Nederlands commentaar volgt.

Waar kijk ik de kwartfinale van het volleybal EK 2021 Nederland – Servië?

De kwartfinale tussen Nederland en Servië kijk je op Ziggo Sport Tennis (kanaal 406). Alle andere Ziggo Sport-kanalen zenden rond deze tijd het poolkampioenschap, de US Open, uit. Daarom is het EK volleybal verplaatst naar het tenniskanaal. Ziggo Sport Tennis is gratis te bekijken als je een abonnement hebt op Ziggo. Mocht je geen tv in de buurt hebben, dan kun je via de Ziggo Go app naar de stream kijken. Ook de app is gratis voor abonnementhouders van Ziggo.

Wil je live de kwartfinale tussen Nederland en Servië volgen? Zap dan 14 september om 17:15 uur naar Ziggo Sport Tennis.

Hoe kijk ik de kwartfinale van het EK volleybal 2021 Nederland – Servië in het buitenland?

De uitzendrechten van het Europese Kampioenschap volleybal 2021 zijn in handen van Ziggo. Deze provider mag de wedstrijden echter alleen binnen Nederland uitzenden. Ben je in het buitenland, dan kan het dus lastig zijn een stream met Nederlands commentaar te vinden. Ziggo ziet immers aan de hand van jouw IP-adres dat jij in het buitenland bent en blokkeert je de toegang tot de stream.

Gelukkig is er een mogelijkheid om jouw IP-adres te veranderen. Dit doe je met behulp van een VPN. Als je met een VPN verbinding maakt met een Nederlandse server, krijg je namelijk een Nederlands IP. Ziggo denkt dan dat je in Nederland bent en laat je toe tot de stream.

Je hoeft niet zelf uit te zoeken hoe je een VPN gebruikt. Wij hebben hier een kort stappenplan, zodat jij alleen maar hoeft te gaan genieten van de kwartfinale.

 1. Abonneer je op een VPN-provider met Nederlandse servers. Wij raden NordVPN aan. Zij bieden betrouwbare en snelle servers, zodat jij van de wedstrijd kunt genieten.
 2. NordVPN
  Actie:
  Tijdelijk €2.80 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.80
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de VPN-software.
 4. Log in bij de VPN en verbind met een Nederlandse server.
 5. Ga naar Ziggo Sport Tennis via de app van Ziggo Go.
 6. Support Nederland tijdens de kwartfinale tegen Servië op het EK volleybal 2021!

Wanneer kijk ik naar Nederland op het EK volleybal 2021?

Hoewel Servië een waardige tegenstander is, hopen we natuurlijk dat Nederland doorgaat naar de halve finale. Natuurlijk wil je ook deze wedstrijd niet missen. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt van het speelschema. De eerstvolgende wedstrijd is op dinsdag 14 september om 17:15 uur.

DatumWedstrijdTijd of uitslag
Zondag 12 septemberNederland – Portugal3-2
Dinsdag 14 septemberNederland – Servië17:15 uur
Zaterdag 18 septemberHalve finale17:15 uur
Zondag 19 septemberFinale20:30 uur
Tech redacteur
Tamara is al jaren bezig met taal en communicatie. De steeds vernieuwde kennis over tech en cybersecurity weet ze zo goed over te brengen op het grote publiek. Tamara is geïnteresseerd in kwesties rondom (overheids)censuur en de balans tussen privacy en vrijheid online.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen