Live hockey vrouwen Duitsland-Nederland Olympische Spelen 2021 kijken

Vrouw met hockeystick
Klik hier voor een samenvatting van dit artikel
Een korte samenvatting: zo kijk je de Olympische Spelen hockeydames Duitsland-Nederland

Wil jij de hockeywedstrijd van de Oranje vrouwen voor geen goud missen? Met behulp van een VPN geniet je ook in het buitenland van de wedstrijd Nederland-Duitsland:

 1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-dienst zoals NordVPN.
 2. Download de VPN op je apparaat.
 3. Open de VPN en log in.
 4. Verbind met een server in Nederland.
 5. Ga naar de NPO start website.
 6. Stream de Oranje wedstrijd met Nederlands commentaar!

De Oranje hockeyvrouwen zijn de strijd om de gouden medaille op de Olympische Spelen 2021 in Tokio goed begonnen. De dames hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en ze zijn al zeker van een plekje in de kwartfinale van Tokyo 2020.  Zal het de hockeydames lukken om voor de vierde keer goud te winnen op de Olympische Spelen? Ze zijn in ieder geval erg goed op weg! Het Nederlands elftal speelt zaterdag 31 juli om 11:30 tegen Duitsland de laatste groepswedstrijd in het Oi Hockey Stadion in Tokio.

Hieronder lees je hoe je de wedstrijd van de hockeyvrouwen  Nederland-Duitsland overal ter wereld kunt kijken met behulp van een VPN.

Waar kijk ik de Olympische Spelen vrouwenhockey Nederland-Duitsland?

Je kunt de wedstrijd van de hockeydames zien op zaterdag 31 juli om 11:30 Nederlandse tijd bij de NOS op NPO1. Je kunt de hockeywedstrijd Nederland-Duitsland ook online volgen via de NOS-app en de NPO start website en app.

Je kunt het hockeytoernooi ook bekijken op tv bij Eurosport en via de Eurosport Player.

Hockey Nederland-Duitsland OS 2021 kijken met een VPN

Het is weer vakantietijd! Het zou dus zomaar kunnen dat je lekker op vakantie bent in het buitenland. In het buitenland heb je misschien moeite met het kijken van Nederlandse streams. Dit heeft te maken met uitzendrechten. Hierdoor worden Nederlandse streams soms geblokkeerd in het buitenland. Gelukkig kun je deze geoblokkades eenvoudig omzeilen met een VPN. Zo kun je op vakantie toch naar de Olympische Spelen kijken!

Volg onderstaande stappen en kijk naar de hockeyvrouwen overal ter wereld:

 1. Neem een abonnement op een goede VPN-provider, zoals NordVPN. Wil je geld besparen? Maak dan gebruik van de proefperiode van NordVPN.
 2. NordVPN
  Actie:
  Tijdelijk €2.80 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.80
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de VPN-software.
 4. Open de app en log in.
 5. Maak verbinding met een server in Nederland.
 6. Ga naar de NPO start website livestream.
 7. Geniet van de hockeywedstrijd en moedig de Nederlandse hockeydames aan!

Speelschema Olympische Spelen 2021 Oranje dames hockey

De Nederlandse hockeydames zijn goed bezig en hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Zaterdag sluit Nederland de groepsfase af met een spannende wedstrijd tegen Duitsland.  Wil je de laatste groepswedstrijd en de spannende finales van de Nederlandse hockeydames niet missen? Hieronder vind je het complete speelschema van het vrouwen hockeytoernooi op de Olympische Spelen 2021 in Tokio.

 DATUMWEDSTRIJD TIJD
Zaterdag 31 juliDuitsland – Nederland11:30
Maandag 2 augustusKwartfinalen.b.t
 Woensdag 4 augustusHalve finalen.b.t
Vrijdag 6 augustusFinalen.b.t

In het schema hierboven staan de Nederlandse tijden. In Tokio is het 7 uur later dan in Nederland.

Wil je meer weten over Olympische Spelen kijken in het buitenland? Of ben je benieuwd naar het programma van de Olympische Spelen? Neem dan ook een kijkje in ons uitgebreide artikel.

Tech blogger
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen