Live hockey mannen Duitsland-Nederland Olympische Spelen 2021 kijken

Man met hockeystick op veld
klik hier voor een samenvatting van het artikel
Olympische Spelen Hockey heren 2021 kijken: een kort stappenplan

Wil jij de Olympische hockeywedstrijd van de heren niet missen? Volg onderstaand stappenplan en kijk de wedstrijd Duitsland-Nederland, ook vanuit het buitenland!

 1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare VPN-provider zoals NordVPN (met 30 dagen geld-terug-garantie).
 2. Download de VPN-app op het apparaat waarmee je de Olympische Spelen Hockey wil kijken.
 3. Open de VPN-app en log in.
 4. Verbind met een Nederlandse server.
 5. Ga naar de NPO start website.
 6. Stream de hockeywedstrijd van de Oranjemannen met Nederlands commentaar!

Het hockeytoernooi van de mannen op de Olympische Spelen 2021 is inmiddels in volle gang! De heren hebben al vier wedstrijden gespeeld in Tokio, maar zijn niet echt in vorm. De hockeyers hebben pas twee wedstrijden gewonnen. De Nederlandse hockeymannen hebben gisteren de vierde wedstrijd op de Olympische Spelen gelijk gespeeld tegen Groot-Brittannië met 2-2. Met dit gelijkspel hebben de hockeyers zich wel geplaatst voor de kwartfinales. Hoe zullen de heren het doen tijdens de vijfde groepswedstrijd in Tokio? Vanmiddag staat Oranje tegenover Duitsland in het Oi Hockey Stadion in Tokio. Dit duel bepaalt de eindstand in de poule en de tegenstander in de kwartfinale, die op zondag wordt gespeeld. Ben je in het buitenland op vakantie en wil je deze spannende wedstrijd van de Oranje heren niet missen?

Hieronder leggen we uit hoe je de Olympische hockeywedstrijd Nederland-Duitsland overal ter wereld kunt kijken met behulp van een VPN.

Waar kijk ik de Olympische Spelen mannenhockey Nederland-Duitsland?

De hockeywedstrijd Nederland-Duitsland kun je vrijdag 30 juli om 13:45 bekijken bij de NOS op NPO1. Je kunt de hockeymannen ook online volgen via de NOS-app en de NPO start website en app.

Het hockeytoernooi is ook te zien op tv bij Eurosport en via de Eurosport Player.

Hockey Nederland-Duitsland Tokyo 2021 kijken met een VPN

Wat nu als je net lekker op vakantie bent in het buitenland en daar de Olympische spelen wilt kijken? Het kan lastig zijn om in het buitenland naar Nederlandse livestreams te kijken. Dit heeft te maken met uitzendrechten. Gelukkig kun je een VPN gebruiken om vanuit het buitenland een Nederlands IP-adres te krijgen. Op die manier kun je tijdens je vakantie in het buitenland gewoon naar de Olympische Spelen Hockeywedstrijd van de Oranjemannen kijken.

Volg onderstaande stappen en kijk naar de hockeymannen overal ter wereld:

 1. Kies een betrouwbare VPN-provider en sluit een abonnement af. We raden NordVPN aan voor het streamen van de Olympische Spelen. Je kunt ook gebruik maken van een proefperiode van NordVPN.
 2. NordVPN
  Actie:
  Tijdelijk €2.80 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.80
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de software van de VPN-aanbieder.
 4. Open de app en log in.
 5. Maak verbinding met een Nederlandse server.
 6. Ga naar de NPO start website livestream.
 7. Geniet van Tokyo 2020 en moedig de Nederlandse hockeymannen aan.

Speelschema Olympische Spelen 2021 Oranje heren hockey

De hockeymannen hebben inmiddels al vier wedstrijden gespeeld in Tokio. Vrijdag 30 juli staat de vijfde groepswedstrijd Duitsland-Nederland op de planning. Om 13:45 Nederlandse tijd gaan de heren weer het veld op in het Oi Hockey Stadion in Tokio. Hieronder vind je het complete speelschema van het heren hockeytoernooi op de Olympische Spelen 2021 in Tokio.

 DATUMWEDSTRIJD TIJD
Vrijdag 30 juliDuitsland – Nederland13:45
Zondag 1 augustusKwartfinalen.b.t
 Dinsdag 3 augustusHalve finalen.b.t
Donderdag 5 augustusFinalen.b.t

Lees ook ons uitgebreide artikel over de Olympische Spelen.

Tech blogger
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen