Live Champions League kijken: Manchester City – PSG, 4 mei 2021, ook vanuit het buitenland

Champions League wedstrijd in stadion

Dinsdag 4 mei is de return van de wedstrijd tussen Manchester City en Paris Saint Germain in de halve finale van de Champions League. De eerste wedstrijd wist Manchester City met 2-1 te winnen door doelpunten van Kevin de Bruyne en Riyad Mahrez, vlak na elkaar in de 64e en 71e minuut. Dit nadat PSG de halve wedstrijd voorstond met 1-0 toen Marquinhos de Parijzenaren op voorsprong wist te zetten in de 15e minuut. Hiermee lijkt Manchester City nog steeds de favoriet te zijn bij de bookmakers om naar huis te gaan met de Champions League-beker.

Wil jij niks missen van de Champions League, dan kun de wedstrijden zien op SBS6, Ziggo kanaal 14, met een abonnement op Ziggo Go Sport of NLZIET of gratis via KIJK.nl. Mocht je buiten de EU zitten, dan kan het nog lastig blijken om de wedstrijd te kijken. Een VPN biedt dan uitkomst. Daarmee kun je namelijk overal vandaan toch de Champions League (gratis) kijken.

Champions League kijken vanuit het buitenland

Met een betaald Ziggo abonnement kun je binnen de hele EU Champions League kijken. Heb je dus Ziggo GO of Ziggo GO Sport, dan zou je dit gewoon moeten kunnen gebruiken in de EU. Dit werkt ook zo met een abonnement op NLZIET. Mocht je geen abonnement hebben op een streamingdienst, dan kun je gebruikmaken van een VPN om toegang te krijgen tot Nederlandse streamingplatforms. Door met een VPN je IP-adres namelijk te veranderen naar een Nederlands IP-adres zal het namelijk voor sites lijken alsof je toch gewoon in Nederland bent. Een site zoals KIJK zal je dan alsnog toegang geven. Dit werkt overigens ook als je buiten de EU zit en gebruik wilt maken van je betaalde streamingdienst.

Champions League wedstrijd Manchester City – PSG kijken in het buitenland: stappenplan

Voordat we overgaan op de stappen willen we je adviseren om gebruik te maken van een premium VPN-dienst. Hoewel deze niet gratis zijn, zijn ze beter geschikt voor online streaming dan gratis VPN’s. Gratis VPN’s hebben namelijk niet altijd servers in Nederland, of hebben een data- of snelheidslimiet ingebouwd. Een relatief goedkope VPN die we kunnen aanraden is NordVPN. Deze VPN is snel, heeft veel servers in Nederland en is redelijk goedkoop. Daarnaast heeft NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie, waardoor je NordVPN ook gratis kunt uitproberen. Mocht je een VPN willen gebruiken om toegang te krijgen tot een Champions League stream volg dan onderstaand stappenplan:

 1. Sluit een abonnement af op een goede VPN-diesnt. Wij raden dus, zoals gezegd, NordVPN aan:
 2. NordVPN
  Actie:
  Slechts €2,97 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.97
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de VPN.
 4. Start de VPN op en log in.
 5. Maak verbinding met een VPN-server in Nederland.
 6. Zorg dat je de VPN aan laat staan op de achtergrond.
 7. Open je browser (of streamingapp) en ga naar het streamingplatform waarop je de Champions League wedstrijd wilt kijken (voor een gratis stream kun je bij KIJK terecht).
 8. Start de Champions League stream en geniet van de wedstrijd tussen Manchester City en PSG!

Tip: test eerst of de VPN die je wil gebruiken werkt met de door jou gekozen streamingdienst. Als je problemen ervaart kan het helpen om opnieuw verbinding te maken met de VPN. Start daarna wel je streamingapp of browser opnieuw op.

Disclaimer: in dit artikel worden tips gegeven over hoe je vanuit het buitenland toch Champions League kunt kijken bij je favoriete Nederlandse streamingdienst. Echter, elke streamingdienst heeft andere regels aangaande VPN-gebruik, dus raadpleeg deze regels altijd en zorg dat je handelt naar de overeenkomst die je eventueel hebt gesloten met de desbetreffende streamingdienst.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen