Kijk de Nations League 2020 wedstrijd Italië – Nederland gratis live online, ook in het buitenland

Voetballer rent met voetbal

Vanavond, op woensdag 14 oktober 2020 speelt Nederland zijn tweede wedstrijd tegen Italië in de Nations League. De wedstrijd vindt plaats om 20.45 Nederlandse tijd. Ditmaal wordt er om de winst gestreden in Italië, in het Stadio Atleti Azzurri d’Italia te Bergamo. Aan het begin van september nam Oranje het voor het eerst op tegen Italië tijdens de Nations League van dit jaar. Ons elftal wist destijds helaas niet de winst te pakken, het eindigde toen in 0 – 1 voor Italië.

Maar nu gaat Oranje er weer tegenaan! Hopelijk lukt het het Nederlands elftal om Italië terug te pakken. Het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden, eentje die je niet wil missen.

Gelukkig is de wedstrijd binnen Nederland gewoon te kijken op NPO 3. Mocht je geen TV afgesloten hebben in je abonnement, dan kun je de wedstrijd ook live zien via de livestream van NPO 3.

Als je in het buitenland zit, dan werkt de stream van de NPO helaas niet. Mocht je de wedstrijd dan toch willen kijken, dan kun je gebruikmaken van een VPN om je IP-adres om te leiden via een Nederlandse server. Hoe dat werkt lees je hieronder.

Gratis Italië – Nederland livestreamen, ook als je vastzit in het buitenland

Het veranderen van je IP-adres naar een Nederlands IP-adres is zeer eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een VPN. Dit is speciale veiligheidssoftware voor op je laptop, desktop, tablet of smartphone waarmee je ook nog eens je IP-adres kunt veranderen. Verander je je IP-adres naar een Nederlands IP-adres, dan kun je gewoon toegang krijgen tot de streams van de NPO, ook al ben je niet in Nederland. Het kijken van de wedstrijd Italië – Nederland met een VPN werkt als volgt:

 1. Neem (tijdelijk) een abonnement op een VPN. Wij raden ExpressVPN aan. Deze VPN heeft een lange geld-terug-garantie, waardoor je na de wedstrijd je geld terug kunt krijgen. Ook gratis VPN’s zijn een optie, maar zoek eerst goed uit of de gratis VPN in kwestie geschikt is. Voor het streamen van de wedstrijd moet je een VPN hebben met een Nederlandse server en het liefst een zonder een datalimiet.
  ExpressVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Drie maanden cadeau bij een jaarabonnement
  Vanaf
  €5.47
  9.5
  • Erg makkelijk te gebruiken VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 94 landen
  Bezoek ExpressVPN
 2. Download de VPN waar je een abonnement op hebt.
 3. Installeer de VPN-software en log in met het door jou aangemaakte account.
 4. Selecteer een Nederlandse server en maak verbinding met de VPN.
 5. Laat de VPN aanstaan op de achtergrond en surf naar de livestream van NPO 3, bereikbaar via NPO Start.
 6. Je kunt nu genieten van de wedstrijd!

Nations League: Italië – Nederland ook te zien op NLZIET

NPO 3 is ook te zien van NLZIET. Dit is een streamingdienst waarvoor je moet betalen. Momenteel is de eerst maand gratis, maar daarna dien je €7,95 per maand te betalen. Het voordeel hiervan is wel dat je betaalde streamingdiensten moet kunnen gebruiken binnen de EU. Je hebt dan geen VPN nodig om de wedstrijd te streamen.

Techredacteur
Quinten is inmiddels al enkele jaren als cybersecurity- en VPN-expert betrokken bij VPNGids. Daarbij richt hij zich vooral op hoe je content kunt unblocken. Tevens maakt hij de infographics voor de website.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen