Amsterdam ArenA

Johan Cruijff Schaal 2019 online kijken vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 36 seconden

Update: de eindstand was 2-0 voor Ajax.

Vanavond om 18:00 spelen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal. Het belooft een ontzettend spannende wedstrijd te worden die plaatsvindt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Echter, veel Nederlanders zijn momenteel op vakantie. Vanaf je vakantieadres werken Nederlandse streams helaas niet altijd, vanwege geoblocking. Gelukkig is daar een oplossing voor, zodat toch iedereen de wedstrijd kan zien, ook vanaf je vakantieadres.

Hoe kijk je vanuit het buitenland tóch naar de Johan Cruijff Schaal?

De truc om vanuit het buitenland de Johan Cruijff Schaal te kijken is door je internetverbinding om te leiden via Nederland. Daarmee krijg je toegang tot alle reguliere Nederlandse streams. Het werkt heel makkelijk, via VPN. Binnen 5 minuten ben je klaar om de wedstrijd te streamen, overal ter wereld. Hieronder het stappenplan:

Stap 1: Sluit online een abonnement af bij een betrouwbare VPN-aanbieder. Wij kunnen onder andere NordVPN en Surfshark aanbevelen (het kost 2 tot 3 euro per maand, en je krijg bij deze providers bovendien 30 dagen geld-terug-garantie, zodat je het zonder risico kan uitproberen).

Stap 2: Download direct de VPN-app van een van bovenstaande VPN-aanbieders op je tablet, smartphone of laptop.

Stap 3: Start de VPN-app en kies een Nederlandse server (dit wijst zich echt vanzelf, maar voor meer uitleg raadpleeg de NordVPN review of Surfshark review).

Stap 4: Start je favoriete Nederlandse streamingdienst op, je zal zien dat je nu gewoon toegang hebt, ook buiten Nederland.

Voetbalwedstrijden als de Johan Cruijff Schaal worden buiten Nederland uiteraard niet veel uitgezonden. Bij buitenlandse streamingdiensten is het dus vaak erg lastig deze wedstrijd te ontvangen. Met bovenstaande tip zou het gewoon moeten lukken om vanuit de hele wereld Nederlandse televisie te kijken, inclusief Nederlandse voetbalwedstrijden en dus ook de Johan Cruijff Schaal.

Zowel PSV als Ajax hebben al vaker om de Johan Cruijff schaal gestreden. Ajax heeft een denderend seizoen achter de rug, maar PSV in goede vorm blijft een uiterst geduchte tegenstander. Veel kijkplezier.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen