Live Halve Finale Hockey Dames Nederland – Groot-Brittannië Olympische Spelen 2021 kijken

Oranje hockeydames
Klik hier voor een samenvatting van dit artikel
Een korte samenvatting: zo kijk je de Olympische Spelen hockey dames Nederland - Groot-Brittannië

Update: Ben je op zoek naar de FINALE van het dames hockeytoernooi? Daarover lees je HIER

 

Wil jij de Oranje vrouwen de halve finale zien winnen? Met behulp van een VPN geniet je ook in het buitenland van de wedstrijd Nederland – Groot-Brittannië:

 1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-dienst zoals NordVPN.
 2. Download de VPN op je apparaat.
 3. Open de VPN en log in.
 4. Verbind met een server in Nederland.
 5. Ga naar de NPO start website.
 6. Stream de Oranje wedstrijd met Nederlands commentaar!

De Oranje hockeyvrouwen zetten spelen op volle kracht om de gouden medaille op de Olympische Spelen 2021 in Tokio te winnen. Onze topvrouwen hebben tot nu toe namelijk alle wedstrijden overtuigend gewonnen en nu is Groot-Brittannië aan de beurt. De hockey dames wisten al 3x eerder goud te winnen op de Olympische Spelen. Lijkt ons tijd voor een vierde? Het Nederlands hockey elftal speelt in de nacht van dinsdag op woensdag 4 augustus om 03:30 tegen Groot-Brittannië de halve finale in het Oi Hockey Stadion in Tokio.

Hieronder lees je hoe je de halve finale van de hockeyvrouwen  Nederland – Groot-Brittannië overal ter wereld kijkt met behulp van een VPN.

Waar kijk ik de Olympische halve finale vrouwenhockey Nederland – Groot-Brittannië?

Je kunt de wedstrijd van de hockey dames zien op woensdag 4 augustus om 03:30 Nederlandse tijd bij de NOS op NPO1. Je kunt de hockeywedstrijd Nederland – Groot-Brittannië ook online volgen via de NOS-app en de NPO start website en app. Je moet alleen laat opblijven óf vroeg opstaan (en niet te luid juichen).

Je kunt het hockeytoernooi ook zonder onderbekingen bekijken: op tv bij Eurosport en via de Eurosport Player (abonnement vereist).

Hockey Nederland – Groot-Brittannië OS 2021 kijken met een VPN

Het is weer zomervakantie! Het zou dus zomaar kunnen dat je zelf lekker op vakantie bent in het buitenland. Waar je ook zit, buiten Nederland zelf heb je misschien moeite met het kijken van Nederlandse streams. Dit heeft te maken met uitzendrechten. Hierdoor worden Nederlandse streams vaak geblokkeerd in het buitenland. Gelukkig kun je deze geoblokkades eenvoudig omzeilen met een VPN. Zo geniet je op vakantie toch mee van de Nederlandstalige uitzendingen van de Olympische Spelen!

Volg onderstaande stappen en kijk van overal ter wereld live mee met de hockey vrouwen:

 1. Neem een abonnement op een goede VPN-provider, zoals NordVPN. Wil je geld besparen? Maak dan gebruik van de proefperiode van NordVPN.
 2. NordVPN
  Actie:
  Tijdelijk €2.80 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.80
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Download en installeer de VPN-software.
 4. Open de app en log in.
 5. Maak verbinding met een server in Nederland.
 6. Ga naar de NPO start website livestream.
 7. Geniet van de hockeywedstrijd en moedig de Nederlandse hockey dames aan!

Speelschema Olympische Spelen 2021 Oranje dames hockey

De Nederlandse hockey dames zijn goed bezig en hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Zaterdag sluit Nederland de groepsfase af met een spannende wedstrijd tegen Groot-Brittannië. Wil je de laatste groepswedstrijd en de spannende finales van de Nederlandse hockey dames niet missen? Hieronder vind je het complete speelschema van het vrouwen hockeytoernooi op de Olympische Spelen 2021 in Tokio.

 DATUMWEDSTRIJD TIJD OF EINDSTAND
Zaterdag 31 juliDuitsland – Nederland2-0
Maandag 2 augustus (Kwartfinale)Nederland – Nieuw-Zeeland3-0
 Woensdag 4 augustus (Halve finale)Nederland – Groot-Brittannië03:30
Vrijdag 6 augustusFinalen.n.b

In het schema hierboven staan de Nederlandse tijden. In Tokio is het 7 uur later dan in Nederland.

Wil je meer weten over Olympische Spelen kijken in het buitenland? Of ben je benieuwd naar het programma van de Olympische Spelen? Neem dan ook een kijkje in ons uitgebreide artikel.

Techredacteur
Bas heeft jarenlange ervaring in de techsector als redacteur en reviewer. Hij schrijft graag uitgebreide reviews van beveiligingssoftware als VPN diensten, virusscanners en wachtwoordmanagers. Daarnaast blijft hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van cybercrime, crypto en unblocking. Meer over Bas.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen