Foto van een raceauto

Formule 1 (GP) Singapore 2019 online kijken vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 42 seconden

Update: de GP Singapore 2019 werd gewonnen door Sebastian Vettel.

Vanmiddag start de Grand Prix (GP) van Singapore om 14:10. De formule 1 race wordt gehouden op het Marina Bay Street Circuit van Singapore. Veel Nederlanders zullen deze GP willen zien omdat Max Verstappen ook deze keer weer van de partij is. In dit artikel zullen uitleggen hoe je de GP online kan kijken, ook als je in het buitenland zit.

Online GP Singapore kijken

Er zijn verschillende manieren om online de GP van Singapore te kijken. Voor Nederlanders in het buitenland is de makkelijkste manier via Ziggo GO. Hieronder zullen wij toelichten hoe dat moet.

GP via Ziggo Go in het buitenland kijken

De GP van Singapore wordt in Nederland online uitgezonden door Ziggo. De online dienst van Ziggo Go werkt helaas meestal niet in het buitenland. Gelukkig is hier een oplossing voor.

Door gebruik te maken van een VPN server kun je jouw internet verkeer omleiden via Nederland. Hierdoor werkt Ziggo Go ook in het buitenland en kun je de GP bekijken in hoge kwaliteit en met Nederlands commentaar. Een bijkomend voordeel is dat een VPN je internetverbinding ook beveiligt en anonimiseert. Ook kun je met een VPN verbinding toegang krijgen tot andere streaming diensten zoals de Amerikaanse Netflix.

Snel de GP van Singapore in het buitenland via Ziggo Go kijken? Volg dan het volgende stappenplan:

Stappenplan: GP via Ziggo Go in het buitenland kijken

  1. Neem een abonnement bij een goede VPN provider met servers in Nederland én snelle verbindingen. Een VPN die wij aanraden is SurfShark, vanwege zijn erg goede prijs/kwaliteit verhouding en het feit dat SurfShark geen logs bij houdt.
  2. Download de VPN applicatie geschikt voor het apparaat waar je de GP op wil bekijken (zie voor SurfShark de SurfShark review)
  3. Start de VPN applicatie en maak verbinding met een Nederlandse server.
  4. Start nu je Ziggo GO app, of ga naar de Ziggo Go website.
  5. Log in bij de Ziggo GO site met je inloggevens.
  6. Nu kun je de GP van Singapore met Nederlands commentaar online in het buitenland kijken.
Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen