grand prix hongarije 2019

Formule 1: Kijk de Grand Prix van Hongarije 2019 vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 45 seconden

Update: de GP Hongarije 2019 is gewonnen door Lewis Hamilton.

Zit je in het buitenland en wil je de Grand Prix van Hongarije 2019 streamen? Misschien heb je geluk en is dit vanaf jouw vakantieadres geen probleem. Dan kan je gewoon je gebruikelijke streamingdiensten gebruiken. Maar vooral buiten de EU zijn veel Nederlandse streamingservices (waaronder Ziggo) vaak geblokkeerd. Gelukkig kan je deze blokkades omzeilen met een VPN.

Internetverkeer omleiden via Nederland met een VPN

Er is een oplossing om overal toegang te krijgen tot je Nederlandse streams, inclusief Formule 1 streams en de Grand Prix van Hongarije. Dit doe je door je internetverkeer om te leiden via Nederland, waardoor streamingdiensten denken dat jij vanuit Nederland kijkt. Ook als je eigenlijk in het buitenland zit. Wil je dit uitproberen, volg dan het onderstaande stappenplan waarmee je binnen 10 minuten klaar bent om te streamen.

Stap 1. Neem een abonnement bij een goed beoordeelde VPN-service. Moeite met kiezen? Surfshark is erg geschikt om de Grand Prix van Hongarije te streamen. Deze aanbieder is sowieso al erg goedkoop, en geeft bovendien op alle pakketten een uitgebreide 30 dagen geld-terug-garantie. Je kan het dus zonder risico eens uitproberen.

Stap 2. Download de VPN-app van de door jou gekozen aanbieder op je mobiel, tablet of laptop.

Stap 3. Start de app en kies een server in Nederland (of in een ander EU-land). Binnen een paar seconden zou je verbonden moeten zijn met deze server. Vanaf dat moment loopt al jouw internetverkeer via het land waar de server staat (bijvoorbeeld Nederland).

Stap 4. Open je favoriete streamingdienst voor formule 1. En geniet van de Grand Prix van Hongarije 2019.

Meer weten over hoe een VPN precies werkt en wat je er precies aan hebt? Bekijk dan ons artikel: Wat is een VPN en waar gebruik je het voor?

Goede kansen voor Max Verstappen voor de Grand Prix van Hongarije 2019

Max Verstappen is on fire! Vorige week won hij de GP van Duitsland. En gisteren heeft hij bij de kwalificaties de eerste positie weten te bemachtigen. Daarom mag Max Verstappen vandaag vertrekken op koppositie bij de GP van Hongarije. Des te meer reden om de wedstrijd van vandaag niet te missen!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen