Formule 1 GP van Turkije 2020 live online kijken (gratis streams)

Istanbul Park Formule 1 circuit in Turkije

Raceliefhebbers kunnen aankomend weekend weer genieten van de Grand Prix. De formule 1-race vindt dit keer plaats op het Istanbul Park in Turkije. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november starten de kwalificaties. Op zondag 15 november zal de daadwerkelijke race te zien zijn om 11:10 uur.

Wil jij de formule 1 GP van Turkije via het internet kijken? Er zijn verschillende manieren waarop jij online de GP kunt kijken. Zelfs als je in het buitenland bent. Met behulp van een VPN kun jij overal genieten van de race. Hieronder lees je hoe je dit precies doet.

Kijk de GP van Turkije live met een VPN

Als je klant bent bij Ziggo dan kun je de GP van Turkije live bekijken via de Ziggo GO app. Heb je geen Ziggo Sport of ben je in het buitenland? Dan kan het lastiger zijn om de GP van Turkije dit weekend te volgen.

Wanneer je vanuit het buitenland de GP van Turkije wilt kijken dan kun je te maken krijgen met geografische blokkades. Dit houdt in dat je wordt geblokkeerd omdat Ziggo de uitzendrechten in dat betreffende land niet heeft. De online streamingdiensten van Ziggo werken bijvoorbeeld alleen binnen de Europese unie.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Met een VPN is het mogelijk om geografische blokkades te omzeilen. Je maakt verbinding met een server in het land waar de stream wel beschikbaar is en je kunt overal ter wereld de Formule 1 kijken!

Stappenplan: kijk gratis Formule 1 met een VPN

Wil jij aankomend weekend zorgeloos genieten van de formule 1 in Turkije? Dat kan eenvoudig en snel met een VPN. Volg onderstaande stappen en geniet binnen vijf minuten van de Grand Prix.

  1. Kies een betrouwbare VPN-provider. We raden ExpressVPN aan voor het kijken van de Formule 1. Deze VPN is als beste VPN uit onze tests gekomen. De snelle servers van ExpressVPN zijn erg geschikt voor streaming.
  2. Maak een account aan op de website van jouw VPN-aanbieder naar keuze en download en installeer de software.
  3. Log in op de software met het account dat je tijdens de registratie hebt aangemaakt.
  4. Maak verbinding met een server.  Kies voor een Nederlandse server of voor een VPN-server in het land waarvan je de formule 1 stream wilt kijken.
  5. Open de gewenste streamingdienst en geniet van de Formule 1 van Turkije.
ExpressVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Drie maanden cadeau bij een jaarabonnement
Vanaf
€5.56
9.5
  • Erg makkelijk te gebruiken VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 94 landen
Bezoek ExpressVPN

Grand Prix van Turkije 2020

Zondag 15 november is de GP van Turkije live te bekijken bij Ziggo. Vanwege het Coronavirus is Turkije toegevoegd als bestemming op de aangepaste kalender van de Formule 1. De race vindt plaats op het populaire circuit van Istanbul Park om 11:10 uur. De trainingen starten vrijdag en zaterdag al. Deze kun je ook bekijken bij Ziggo.

Het is in Turkije twee uur later dan in Nederland en daarom hebben we in Nederland te maken met afwijkende starttijden voor de GP. Wil je weten hoe laat de vrije trainingen, kwalificatie en de race precies beginnen? Hieronder vind je het complete tijdschema voor de Grand Prix van Turkije.

Gebeurtenis Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 13 november 09:00-10:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 13 november 13:00-14:30 uur
Derde vrije training Zaterdag 14 november 10:00-11:00
Kwalificatie Zondag 15 november 13:00-14:00 uur
Grand Prix van Turkije Zondag 15 november 11:10-13:10 uur
Tech blogger
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen