Keeper Review – Veilige wachtwoordmanager met veel uitbreidingen

Keeper logo met een wachtwoordboekje en een ster met daarin de score 8,7

Een wachtwoordmanager is een veilige manier voor het beheren van al je wachtwoorden. Zo heb je al je wachtwoorden op een plaats en heb je altijd sterke wachtwoorden zonder dat je deze apart hoeft te onthouden. Er bestaan verschillende wachtwoordmanagers. Om je te helpen de juiste keuze te maken, reviewen we verschillende opties. Deze review gaat over de wachtwoordmanager Keeper.

Keeper is een degelijke wachtwoordmanager die zeker voor bedrijven heel erg handig is. Ook voor privégebruik biedt het alles wat je van een wachtwoordmanager verwacht. Daarnaast heeft Keeper verschillende mogelijkheden voor uitbreidingen van je abonnement, bijvoorbeeld een veilige bestandsopslag of de dark web scanner BreachWatch. We testten Keeper uitgebreid om tot een weloverwogen oordeel van deze wachtwoordmanager te komen.

Wil je Keeper meteen uitproberen? Klik dan hier:

Bezoek Keeper

Raadpleeg ook onze top 5 om een overzicht te krijgen van de beste passwordmanagers.

Keeper review: in het kort

We sommen kort de belangrijkste voor- en nadelen van Keeper op:

VoordelenNadelen
30-dagen proefabonnementZeer beperkte gratis versie
Handige browserextensieGebrekkige klantenservice
Goede beveiliging
Werkt met alle besturingssystemen
Veel 2FA/MFA opties
Veel uitbreidingen mogelijk
Biedt ook pakketten voor gezinnen en bedrijven

Keeper is een goede wachtwoordmanager met sterke beveiligingsmechanismen. Het werkt op alle besturingssystemen en heeft een handige browserextensie. Je kunt de wachtwoordmanager uitproberen met een proefabonnement van 30 dagen. Wanneer deze afloopt, verandert het in een gratis abonnement dat je slechts kunt gebruiken op één apparaat.

Keeper heeft accounts voor zowel bedrijven als voor privégebruik. Bij de pakketten kun je handige uitbreidingen toevoegen, zoals cloudopslag of de dark web monitor. Een nadeel is dat de gratis versie van Keeper vrij beperkt is. Ook wordt continu verwezen naar de premium versie of naar add-ons – ook als je de betaalde versie hebt.

Al met al geven we Keeper een score van 8,7.

Scores van de Keeper wachtwoordmanager review op het gebied van veiligheid, privacy en gebruiksgemak

Prijzen en pakketten van Keeper

Keeper biedt verschillende pakketten aan, voor zowel zakelijk als privé. Je kunt kiezen tussen privé, gezin, enterprise, bedrijven, student en militair en medisch. Bij het aanmelden kun je het gratis proefabonnement nemen. Deze is redelijk uitgebreid en is vergelijkbaar met het premium privé-abonnement. Als de proefperiode van een maand is afgelopen, verandert je account in de gratis versie van Keeper.

We hebben deze gratis versie samen met de privé-abonnementen Privé en Gezin naast elkaar gezet:

SpecificatieKeeper gratis versieKeeper premium privéKeeper premium gezin
Prijs€0,-€34,99 per jaar€74,99 per jaar
Aantal apparaten1 mobiel apparaatOnbeperktOnbeperkt
Maximaal aantal wachtwoordenOnbeperkt op 1 mobiel apparaatOnbeperktOnbeperkt
Mogelijkheid wachtwoord delenOnbeperktOnbeperkt
Aantal kluizen1 kluis1 kluis5 kluizen
WachtwoordgeneratorOp 1 mobiel apparaat
Delen van mappen en records
Twee-factor-authenticatie
Automatisch invullen van wachtwoorden
Synchronisatie tussen apparaten
Opslag notities, creditcardgegevens en andere privé-informatieOp 1 mobiel apparaat
Beveiligde bestandsopslag10 GB
Virtual Private Network (VPN)
Browserextensie
WebsiteKeeper gratis versieKeeper privéKeeper gezin

Daarnaast zijn er nog enkele add-ons te koop bij de abonnementen. Zo kun je veilige bestandsopslag en BreachWatch (dark web monitor) toevoegen. De veilige bestandsopslag zit bij het gezinsabonnement al inbegrepen. Wel kun je het aantal GB verhogen naar 50 of 100 GB.

Veilige bestandsopslag van 10 GB kost €9,99 per jaar, of is dus gratis inbegrepen bij Gezin. Bestandsopslag van 50 GB kost €39,99 per jaar, en 100 GB is €79,99 per jaar. Deze prijzen komen dus nog boven op het basisabonnement. BreachWatch kost voor Privé €16,99 per jaar. Voor Gezin is dit €39,99 per jaar.

Je kunt bij Keeper een abonnement afsluiten voor een, twee of drie jaar.

Veiligheid: Is Keeper veilig te gebruiken?

Scorebalk die de score "9/10" laat zien

Keeper is een veilige wachtwoordmanager die de beste versleuteling gebruikt. Als er iets belangrijk is bij een wachtwoordmanager, is het wel veiligheid. Je vertrouwt de app namelijk al je inloggegevens toe, dus dan wil je zeker weten dat deze goed opgeborgen zijn en door niemand kunnen worden ingezien. We geven Keeper een veiligheidsscore van 9.

In het kort biedt Keeper de volgende mogelijkheden op het gebied van veiligheid:

 • Keeper maakt gebruik van 256-bit AES-versleuteling.
 • Je kunt je accounts extra beveiligen met meerdere MFA-opties.
 • Met Keeper kun je veilig wachtwoorden maken en delen.
 • Keeper heeft een aantal veiligheidsmaatregelen waar je extra voor moet betalen.

Encryptie en veiligheidstechnieken

Keeper maakt voor de beveiliging van je wachtwoorden gebruik van 256-bit AES-versleuteling. Dit wordt over het algemeen beschouwd als een zeer veilige encryptiemethode. Je wachtwoorden worden veilig opgeslagen in de cloudserver van Keeper. De gegevens zijn daar voor niemand in te zien, omdat alles op je eigen apparaat versleuteld wordt voor het naar de server gaat. Ook wanneer je de informatie opvraagt uit de server, wordt het pas weer op jouw apparaat ontsleuteld. Op deze manier zijn je wachtwoorden veilig, want zelfs als er een hacker in de cloud weet te komen, kan deze jouw versleutelde gegevens niet lezen.

Het viel ons op dat Keeper niet automatisch afsluit na een periode van inactiviteit. Dit is bij andere wachtwoordmanagers zoals 1Password wel het geval. We rekenen Keeper hier niet hard op af, maar we hadden liever gezien dat de dienst deze maatregel wel bevatte. Nu is er geen beveiliging voor als je je apparaat per ongeluk onbeschermd ergens laat liggen.

Multi-factor authenticatie

Verder biedt Keeper veel mogelijkheden voor multi-factor authenticatie. Dat betekent dat je je wachtwoorden extra kunt beveiligen door naast je wachtwoord nog een verificatie op te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je naast je masterwachtwoord ook een verificatiecode krijgt op je telefoon. Ook biedt Keeper de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde biometrische authenticatiemethodes, zoals een vingerafdrukscan of FaceID. Op deze manier kun jij je wachtwoorden zo veilig opbergen als jij maar wilt.

Om Keeper te kunnen gebruiken, dien je in te loggen met een geautoriseerd apparaat. Zo controleert de dienst of jij het wel echt bent. Als je vanaf een ander apparaat inlogt, moet je dit apparaat eerst goedkeuren. Dit kan via e-mailverificatie, twee-factorauthenticatie of via Keeper Push. In het laatste geval wordt een notificatie gestuurd naar een goedgekeurd apparaat, waarmee je het nieuwe apparaat kunt toestaan.

Veilige wachtwoorden maken

Keeper helpt je bij het maken van veilige wachtwoorden. Dit doet de dienst op verschillende manieren. Om te beginnen kun je zien hoe goed je bestaande wachtwoorden zijn. Keeper geeft aan of je wachtwoorden sterk zijn en kijkt of je wellicht wachtwoorden hebt hergebruikt. Aan de hand van deze analyse kun je je wachtwoorden aanpassen.

Keeper app, scherm "Beveiligingscontrole"

Wanneer je nieuwe wachtwoorden maakt, helpt Keeper je ook door aan te geven of ze veilig zijn. Om zeker te zijn dat een wachtwoord veilig is, kun je Keeper ook een wachtwoord voor jou laten maken. Dit wachtwoord is dan een totaal willekeurige combinatie van letters, cijfers en leestekens waardoor het praktisch onmogelijk te kraken is. Dankzij Keeper hoef je dat wachtwoord gelukkig niet zelf te onthouden.

Gegevens delen

Het delen van je gegevens met anderen is bij Keeper erg eenvoudig. Dit kan handig zijn wanneer je een account van een streamingservice wilt delen met een vriend. Dit is bij Keeper zo geregeld. Klik op het desbetreffende wachtwoord in je kluis en ga onder ‘Opties’ naar ‘Delen’. Hier kun je de inloggegevens op verschillende manier versturen. Je kunt aangeven of je wilt dat die persoon de gegevens enkel kan lezen of ook kan aanpassen en delen. Zo kun je op een veilige manier je wachtwoorden delen.

Noodtoegang

Keeper biedt de optie tot noodtoegang waarmee je in het geval van nood iemand anders toegang tot je account kunt geven. Je kunt tot vijf Keeper-gebruikers uitnodigen om een noodcontact te zijn. Deze functie vind je onder ‘Account’.

Andere veiligheidsmogelijkheden

Keeper heeft een aantal extra mogelijkheden, waar je helaas voor moet bijbetalen. Bij veel andere wachtwoordmanagers is dit niet het geval. Zo zijn er wachtwoordmanagers die een ‘dark web scan’ in hun basispakket includeren. Hieronder bespreken we de extra veiligheidsmogelijkheden van Keeper.

KeeperChat

KeeperChat biedt een veilige manier om berichten te versturen. Het maakt gebruik van end-to-end-encryptie en 256-bit AES-versleuteling. Je kunt zelf instellen wanneer je wilt dat je bericht permanent verwijderd wordt, bijvoorbeeld na een uur. Op deze manier heb je de controle over je eigen berichten.

Hoewel deze methode van veilig chatten erg fijn kan zijn, is de kans groot dat veel van je contacten niet bereid zullen zijn om deze betaalde service aan te schaffen om met je te communiceren. Veel mensen zijn al tevreden met gratis services zoals WhatsApp. KeeperChat is vooral handig voor bedrijven die zeker willen weten dat hun bedrijfscommunicatie goed beveiligd is.

BreachWatch-monitoring

Keeper biedt ook BreachWatch-monitoring aan. Hierbij controleert Keeper of jouw inloggegevens rondzwerven op het dark web. Je wordt gewaarschuwd wanneer dit het geval is en kunt vervolgens gemakkelijk een nieuw sterk wachtwoord aanmaken. Het is wel jammer dat je voor deze feature extra moet betalen, terwijl er andere wachtwoordmanagers zijn, zoals 1Password, die een vergelijkbare feature gewoon in hun standaardpakket hebben zitten.

Veilige opslag

Mocht je niet alleen je wachtwoorden maar ook je documenten veilig op willen slaan, dan kun je bij je Keeper-abonnement ook extra veilige opslagruimte inkopen. Voor € 9,99 per jaar krijg je dan 10 GB aan veilige bestandsopslag erbij. Deze opslag heeft dezelfde sterke beveiliging als de wachtwoordmanager zelf. Dit is een fijne extra feature, omdat je hiermee niet nog een losse veilige opslag bij een ander bedrijf hoeft aan te schaffen wanneer je al je gegevens veilig wilt houden.

Privacy: hoe gaat Keeper om met mijn gegevens?

Scorebalk die de score "8,5/10" laat zien

Je overhandigt veel persoonlijke informatie aan een wachtwoordmanager. Het is daarom van belang dat de dienst hier deskundig mee omgaat en jouw privacy hoog in het vaandel heeft staan. We onderzochten hoe Keeper de privacy van zijn gebruikers waarborgt:

 • Keeper heeft een helder en overzichtelijk privacybeleid en lijkt geen onnodige gegevens te verzamelen.
 • De wachtwoordmanager heeft een zero-knowledge policy.

Om deze redenen geven we Keeper een 8,5 voor privacy.

Privacybeleid Keeper

We lazen het privacybeleid van Keeper uitgebreid door. Over het algemeen zijn we hier erg tevreden over, aangezien de dienst op een heldere manier verklaart welke informatie het opslaat en waar deze informatie voor nodig is. Verder verwijst de dienst meerdere malen naar links waarmee je kunt opvragen welke informatie het over je heeft, of links waarmee je kunt ‘opt-outen’. Ook zijn de rechten van de klant duidelijk omschreven wat betreft dataverzameling en -verwerking. Keeper lijkt geen onnodige persoonlijke data van klanten te verzamelen.

De wachtwoordmanager heeft een zero-knowledge policy, wat betekent dat ook Keeper zelf niet bij jouw accountgegevens kan. Dit is essentieel voor een goede wachtwoordmanager. De dienst heeft zelf nooit toegang tot je hoofdwachtwoord of de records die je in je Keeper-kluis opslaat.

Gegevens die Keeper verzamelt

Bij het registreren verzamelt Keeper de volgende informatie:

 • Gebruikersnaam en e-mailadres
 • Eventueel een telefoonnummer (voor twee-factor-authenticatie)
 • (Versleutelde) creditcardgegevens

Aangezien Keeper een cloudgebaseerde dienst is, verzamelt het:

 • Informatie over het type apparaat dat je gebruikt
 • De versie van het besturingssysteem
 • Een willekeurig gegenereerde apparaatidentificator
 • De systeemprestaties
 • Je IP-adres

Daarnaast verzamelt en bewaart Keeper geaggregeerde gebruikersstatistieken en websiteverkeer. Dit omvat statistieken over:

 • Het verkeer op de website
 • Datum en tijd van bezoeken
 • Het gebruikte browsertype voor toegang tot de service
 • De frequentie van bezoeken
 • Welke pagina’s zijn bezocht

Gegevens die Keeper deelt

Keeper kan geaggregeerde gebruikersstatistieken bekendmaken om zijn diensten te promoten. Dit is samengevoegde informatie van meerdere gebruikers. De wachtwoordmanager maakt geen individuele of identificeerbare gegevens bekend aan derden. Wel zet de dienst er de kanttekening bij dat dit per uitzondering kan gebeuren wanneer het daar wettelijk toe verplicht is, bijvoorbeeld via een dagvaarding. Ook vanuit veiligheidsredenen en om fraude te onderzoeken kan Keeper individuele gegevens delen met derden.

In beperkte mate overhandigt Keeper persoonsgegevens aan partners die nodig zijn voor zakelijke services zoals de klantenservice en betalingsverwerking. De informatie die de dienst hiervoor deelt is beperkt tot het e-mailadres en het IP-adres van de klant.

Informatie die de website verzamelt

Keeper gebruikt – wanneer de bezoeker daarmee instemt – cookies op zijn website. Hiermee verzamelt de dienst informatie over jouw gebruik van de website. Deze worden opgeslagen en gebruikt om je te volgen. Ook kan Keeper cookies gebruiken om geaggregeerde informatie over gebruikersgewoonten op de website te verzamelen. Het gaat hier dus om de informatie van meerdere gebruikers samengevoegd. Denk hierbij aan een schatting van het aantal gelijktijdige gebruikers, of aan het beter begrijpen hoe gebruikers de site gebruiken. Als je cookies weigert, werken bepaalde diensten op de site niet goed, zoals de live chat.

Cookiemelding van de Keeper livechat

Via de website verzamelt Keeper automatisch bepaalde informatie, die het vervolgens in logbestanden opslaat. Het kan hier gaan om:

 • IP-adressen
 • Browsertype
 • Internetprovider
 • Verwijzende/uitgangspagina’s
 • Besturingssysteem
 • Datum- en tijdstempel
 • Eventueel clickstreamgegevens

Keeper werkt samen met een derde partij om advertenties van Keeper-producten op andere websites te beheren. Deze partij gebruikt mogelijk cookies of andere trackingtechnologieën.

Gebruikersgemak: hoe gebruiksvriendelijk is Keeper?

Scorebalk die de score "8,5/10" laat zien

Gebruiksgemak is bij een wachtwoordmanager erg belangrijk. Je gebruikt doorgaans veel wachtwoorden wanneer je online aan het browsen bent of op je PC aan het werk bent. Een wachtwoordmanager moet dit proces vergemakkelijken door al je wachtwoorden voor je te onthouden zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat een wachtwoordmanager je juist meer tijd kost.

Keeper is erg gebruiksvriendelijk en kan je online leven nog relaxter maken. Dit zijn onze conclusies over de gebruiksvriendelijkheid van Keeper, waardoor we de dienst een 8,5 geven:

 • De browserextensie van Keeper is eenvoudig te installeren.
 • Tijdens het installeren kun je gemakkelijk je wachtwoorden importeren.
 • De software van Keeper is eenvoudig te navigeren.
 • Keeper is op veel apparaten en besturingssystemen beschikbaar.
 • Keeper biedt de mogelijkheid om extra informatie op te slaan.
 • Je kunt gemakkelijk wachtwoorden aanpassen en nieuwe wachtwoorden maken.
 • De klantenservice van Keeper heeft verbetering nodig.

Website en installatie

De Keeper website is overzichtelijk en bevat veel informatie, al is die informatie niet altijd even eenvoudig te vinden. Fijn is wel dat Keeper een Nederlandse versie van zijn website heeft; iets wat lang niet alle wachtwoordmanagers aanbieden. Vanaf de website kun je ook eenvoudig inloggen, al zal dat niet nodig zijn zodra je de browserextensie hebt geïnstalleerd.

Homepage van de Keeper website

Keeper installeren is enorm eenvoudig:

 1. Ga naar de website van Keeper en klik op ‘Probeer het gratis uit‘.
 2. Klik op ‘Word nu beschermd‘ onder ‘Privé en gezin’.
 3. Keeper website opties om te downloaden waarbij "Word nu beschermd" onder "Privé en gezin" is uitgelicht
 4. Voer je e-mailadres in en klik op ‘Probeer het nu gratis‘.
 5. Invoerveld om je e-mail in te voeren als je Keeper gratis wilt gebruiken
 6. Selecteer ‘Hoofdwachtwoord‘ en stel een hoofdwachtwoord in.
 7. Keeper formulier "Maak uw account" waarbij "Hoofdwachtwoord"is uitgelicht
 8. Kies een manier om je apparaat goed te keuren.
 9. Nu krijg je een rondleiding door de software. Je kunt ook direct je wachtwoorden overzetten vanuit een andere wachtwoordmanager.

Wachtwoorden importeren

Je kunt bij Keeper eenvoudig je wachtwoorden importeren vanuit een andere wachtwoordmanager. Als je ervoor kiest om dit niet direct bij de installatie te doen, kun je dit later via de instellingen doen. Dat doe je op de volgende manier:

 1. Log in bij Keeper.
 2. Klik rechtsboven op je e-mailadres en vervolgens op ‘Instellingen‘.
 3. Keeper instellingen
 4. Klik bij Instellingen op ‘Importeren‘ en kies waarvandaan je je wachtwoorden wilt importeren.
 5. Keeper app wachtwoorden importeren
 6. Je krijgt nu duidelijke instructies voor het importeren van je wachtwoorden voor iedere wachtwoordmanager apart. Wij importeerden onze wachtwoorden vanuit 1Password:
 7. Keeper wachtwoordmanager instructies voor importeren

Software en opties

De software van Keeper is eenvoudig te navigeren en wijst zichzelf. Je zult snel vinden waar je naar op zoek bent.

Keeper app interface

Keeper is beschikbaar voor alle grote systemen zoals Windows, Mac, Linux, Android en iOS. Verder heeft Keeper een browserextensie voor alle grote browsers als Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge en Opera. Met een betaald account kun je je wachtwoorden tussen al je apparaten synchroniseren. Dit is erg praktisch aangezien je sommige wachtwoorden zowel op je PC als op je mobiele apparaten nodig zult hebben.

Je kunt bij Keeper zoveel wachtwoorden opslaan als je maar wilt. Wat ook erg fijn is, is dat je met Keeper aan ieder wachtwoord extra aantekeningen, documenten en foto’s kunt toevoegen. Zo zorg je dat je altijd al je informatie bij de hand hebt om bijvoorbeeld een vlucht te boeken of een doktersafspraak te maken. Je hoeft dan niet je pc te doorzoeken om dat ene document te vinden. Koppel het document aan het desbetreffende wachtwoord en je hebt het altijd bij de hand.

Bij Keeper kun je meer zaken opslaan dan alleen wachtwoorden. Zo kun je ook ‘records’ aanmaken voor adressen, bankpassenbankrekeningen, contacten, je paspoortidentiteitskaart of rijbewijs, gegevens over je zorgverzekering, en veel meer. Op deze manier heb je dus al je belangrijke informatie bij elkaar.

Keeper heeft ook een Offline modus, waarmee je offline kunt werken. Verschillende instellingen zijn in deze modus niet beschikbaar.

Keeper browserextensie

De Keeper browserextensie maakt het beheren van je wachtwoorden kinderlijk eenvoudig. Om de browserextensie op te starten, klik je op het Keeper-symbool in je werkbalk. Vervolgens hoef je alleen het hoofdwachtwoord in te vullen om toegang te krijgen tot al je opgeslagen wachtwoorden. Vanaf dat moment wordt het invullen van je wachtwoorden erg eenvoudig. Wanneer je op een loginscherm komt, verschijnt er in de invulbalkjes een slotje van Keeper. Klik hierop om de juiste gegevens in te vullen of aan te passen.

Een voorbeeld van de browserextensie wanneer we bij Netflix willen inloggen:

Netflix website waarbij de Keeper wachtwoordmanager laat zien of je inloggegevens hebt voor de site

Wanneer je logingegevens van een site nog niet in je wachtwoordenkluis zitten, krijg je een pop-up die vraagt of je het desbetreffende wachtwoord wilt opslaan. Ook is het met de browserextensie eenvoudig om nieuwe wachtwoorden te maken en op te slaan.

Formulier als je inlogt op de Keeper browserextensie

De browserextensie is evenals de rest van de software in het Nederlands beschikbaar.

Betaalmogelijkheden en proefperiode

Je kunt bij Keeper betalen met een creditcard of via PayPal. Bij het registreren kun je Keeper zoals gezegd 30 dagen gratis testen. Hierna, en op ieder moment tussendoor, heb je de mogelijkheid om je abonnement te upgraden. Je kunt overstappen naar een betaald abonnement, of naar het beperkte gratis abonnement.

Aangezien Keeper deze proefperiode standaard aanbiedt, is er geen geld-terug-garantie bij de dienst.

Klantenservice

De klantenservice van Keeper kan volgens ons verbetering gebruiken. Handleidingen zijn relatief eenvoudig te vinden via support, maar verder heeft de klantenservice weinig positieve punten. Je dient cookies te accepteren om de live chat te kunnen gebruiken. Bij het openen van de live chat krijg je de standaardvraag gesteld of je hulp nodig hebt met je account. Als je op ‘nee’ klikt, kun je verder niets meer. Er is geen balk om een vraag in te typen en je kunt alleen het gesprek minimaliseren.

Keep livechat waarbij op "Nee" is geklikt

Pas nadat we de website in incognito-modus openden, lukte het ons om opnieuw de klantenservice te bereiken. Een nieuw tabblad of zelfs een nieuw venster openen, hielp niet. De vraag en het antwoord ‘nee’ bleven gewoon staan.

Ook nadat we op ‘ja’ klikten, werden we niet geholpen. We kregen een bot te spreken die om extra persoonlijke informatie vroeg en onze vragen niet begreep. Ook verdween de typbalk weer, waardoor we geen verdere vragen konden intypen. Uiteindelijk werd er wel een e-mailadres getoond dat we konden bereiken voor support. Toen we naar dit e-mailadres mailden, kregen we binnen een uur zeer uitgebreid, duidelijk en vriendelijk antwoord op de meerdere vragen die we stelden. Keeper kan je dus wel helpen, maar dit had wat ons betreft eenvoudiger gekund.

Verder kun je via een ticketsysteem contact opnemen met support. Het lijkt alsof dit alles is. We konden bijvoorbeeld geen FAQ-sectie vinden op de website.

Conclusie

Over het algemeen zijn we tevreden over Keeper. De dienst is eenvoudig te gebruiken, heeft verschillende add-ons en is niet prijzig. Keeper heeft een zero-knowledge beleid en lijkt geen overbodige persoonlijke informatie over je te verzamelen. Het grootste minpunt aan deze wachtwoordmanager vinden wij de gebrekkige klantenservice.

We geven Keeper de volgende scores:

 • Veiligheid: 9
 • Privacy: 8,5
 • Gebruiksgemak: 8,5

We komen uit op een totale score van 8,7.

Wil je Keeper graag snel uitproberen? Klik dan op de onderstaande knop.

Ga naar de Keeper website
Keeper wachtwoordmanager review - Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over de Keeper wachtwoordmanager. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Staat jou vraag er niet tussen? Laat het ons gerust weten en wij proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Keeper is een wachtwoordmanager. Bij Keeper kun je al je wachtwoorden veilig opslaan en gemakkelijk nieuwe sterke wachtwoorden maken. Met de browserextensie van Keeper heb je al je wachtwoorden bij de hand, waardoor inloggen erg eenvoudig wordt. Hier lees je alles over Keeper.

Je kunt de Keeper wachtwoordmanager 30 dagen gratis uitproberen. Als de service je bevalt, kun je daarna een abonnement afsluiten. Je kunt ook alleen gratis gebruikmaken van Keeper, maar dan heb je geen toegang tot alle features die de wachtwoordmanager te bieden heeft. Zo kun je de gratis versie enkel op één apparaat gebruiken.

De Keeper wachtwoordmanager is goed beveiligd met 256-bit AES-versleuteling. Verder heeft het bedrijf een ‘zero-knowledge’ beleid, waardoor ook Keeper zelf jouw wachtwoorden niet in kan zien. Daarnaast kun je je wachtwoorden beschermen met verschillende vormen van multi-factor authentication. Een wachtwoordmanager is een goede manier om je wachtwoorden veilig op te bergen. Hier lees je alles over Keeper wachtwoordmanager.

Keeper is eenvoudig te gebruiken middels een browserextensie. Bij installatie kun je al je wachtwoorden uit je browser of voormalige wachtwoordmanager importeren. Met de browserextensie kun je eenvoudig wachtwoorden aanpassen of nieuwe wachtwoorden aanmaken. Een keer inloggen met je hoofdwachtwoord en al je online wachtwoorden worden automatisch voor jou ingevuld.

Techredacteur
Tove is al een aantal jaar actief bij VPNgids als techredacteur. Haar doel is om belangrijke informatie over veilig internetten en privacy voor iedereen beschikbaar en begrijpelijk te maken. Mensen kunnen zich beter wapenen tegen cybercriminaliteit en internetcensuur wanneer ze weten waar het over gaat. Meer over Tove.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen