Basketbal gaat door hoop

De NBA All-Star Game 2020 live streamen met een VPN vanuit Nederland

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2020
Leestijd: 2 minuten, 42 seconden

Van zondag op maandagnacht zal de NBA All-Star game plaatsvinden. Lebron James en Giannis Antetokounmpo zullen met hun team van all-stars in de NBA All-Star game strijden voor een lokaal goed doel van hun keuze. Het All-Star weekend vindt dit jaar plaats in Chicago. Dit is de tweede keer dat deze twee all-star captains het uitvechten, dit keer in een nieuw spelformaat, onder andere ter ere van Kobe Bryant.

Als je de NBA All-Star game wilt zien, en het hele all-star weekend, maar je woont niet in de VS, kun je een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot deze Amerikaanse NBA streams. De enige manier om het legaal te streamen is door een abonnement te nemen op een dienst als SlingTV, AT&T TV of FuboTV. Maar om daar toegang toe te krijgen, moet je in de VS zijn, tenzij je natuurlijk een VPN gebruikt om je locatie virtueel te veranderen via het veranderen van je IP-adres.

Bekijk de NBA All-Star Game: stap voor stap

Om de NBA All-Star Game te kunnen bekijken, heb je een account nodig bij een van de streaming services die de wedstrijd uitzenden. We laten je de stappen zien van hoe het zou werken met Sling TV, maar je kunt het ook gebruiken om toegang te krijgen tot een andere stream uit een ander land. Om de NBA All-Star game te bekijken met Sling TV vanuit Nederland, moet je de volgende stappen nemen:

  1. Sluit een abonnement af op een VS-vriendelijke VPN, bijvoorbeeld CyberGhost;
  2. Installeer en open de CyberGhost VPN-software;
  3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS;
  4. Schaf voor minstens $30 aan giftcards aan van SlingTV op de website van Walmast, BestBuy of Paypal (dit is noodzakelijk tenzij je een Amerikaanse Creditcard hebt);
  5. Maak een account aan op SlingTV met behulp van deze giftcards;
  6. Ga naar de Sling TV website en log in op je account;
  7. Zoek de NBA All-Star Game op TNT op en begin te kijken!

Let op: als je al een account hebt op SlingTV of een ander kanaal dat het NBA All-Star spel broadcast, heb je enkel een VPN nodig om je locatie virtueel te veranderen.

Om de VPN CyberGhost te bekijken kun je klikken op de knop hieronder:

CyberGhost
Actie:
Probeer CyberGhost voor slechts €2,- per maand!
8.8
  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk
Bezoek CyberGhost

Kijken naar de NBA All-Star game zonder VPN

Je kunt alleen de NBA All-Star game online bekijken, zonder gebruik te maken van een VPN, door daadwerkelijk in een land te wonen dat het spel uitzendt en een abonnement te hebben op de omroep die de wedstrijd laat zien. Je kunt bijvoorbeeld kijken in de VS (Hulu met Live TV, SlingTV, AT&T TV Now of FuboTV), Canada (TSN) of het Verenigd Koninkrijk (Sky Sports/Now TV). Buiten deze landen moet je hoogstwaarschijnlijk een VPN gebruiken.

NBA All-Star Weekend Programma

Het All-Star weekend is altijd een weekend vol met verschillende evenementen. Dit jaar zal het programma er zo uitzien (let er wel op dat dit de planning is voor de tijdszones in Amerika, voor ons vinden de evenementen meestal ’s nachts plaats):

Dag Evenementen
Vrijdag NBA All-Star Celebrity Game, Rising Stars Challenge, G League Dream Factory Friday Night
Zaterdag G League All-Star Game, Slam Dunk Contest, Three-Point Contest, Skills Challenge
Zondag NBA All-Star Game
Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen