Live EK voetbal 2021 kijken: Nederland-Oekraïne

Oranje vlaggen in de lucht

Op 13 juni is het dan eindelijk zover. Nederland speelt dan de eerste wedstrijd van het EK 2021 ( nog steeds bekend als EURO 2020) tegen Oekraïne. De wedstrijd Nederland-Oekraïne wordt gespeeld op Nederlandse bodem, in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Wil je dit EK-duel op de voet volgen maar ben je in het buitenland op vakantie? Het kan zijn dat Nederlandse streams daar worden geblokkeerd. Dit is vooral een probleem wanneer je buiten Europa op vakantie bent. Gelukkig is er een simpele oplossing. Veel Nederlanders gebruiken een VPN om zo vanaf hun vakantieadres toch het Europees Kampioenschap Voetbal te kunnen kijken in het buitenland.

Nederland-Oekraïne kijken in het buitenland met een VPN

Veel Nederlanders kunnen nu eindelijk weer op vakantie en lopen mogelijk tegen het probleem aan dat Nederlandse streams niet werken. Veel Nederlandse streamingdiensten waarmee je het EK 2021 kunt kijken, zijn in het buitenland geblokkeerd. Ziggo is bijvoorbeeld geblokkeerd buiten de Europese Unie.

Met een VPN hoef je de oranjevreugde niet te missen. Je kunt met een VPN je internetverkeer omleiden via Nederland. Op die manier kun je toegang krijgen tot jouw favoriete voetbal stream.

Hoe werkt dit precies? Hieronder vind je een eenvoudig stappenplan om de bal weer over het scherm te laten rollen.

  1. Sluit een online abonnement af bij een goede VPN-provider. NordVPN is een aanrader voor het streamen van EK-wedstrijden, onder meer vanwege de uitgebreide geld-terug garantie van 30 dagen. Deze snelle VPN heeft bovendien veel goede servers in Nederland, zodat je geen doelpunten mist door een haperende verbinding.
  2. Download de software van NordVPN op het apparaat waarmee je de wedstrijd Nederland-Oekraïne gaat kijken.
  3. Open de VPN-software en maak verbinding met een Nederlandse server naar keuze.
  4. Ga naar de beoogde streamingdienst en log in met je account voor deze dienst. Het is belangrijk dat de streamingdienst die je selecteert toegankelijk moet zijn in het land van de VPN-server die je kiest.
  5. Geniet van de EK wedstrijd Nederland-Oekraïne en laat de leeuw niet in zijn hempie staan!
NordVPN
Actie:
Tijdelijk €2.64 per maand bij een 2-jarig abonnement (+ 3 gratis maanden)
Vanaf
€2.64
9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
Bezoek NordVPN

Live Nederland-Oekraïne kijken

Nederland en Oekraïne hebben in het verleden pas twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Het Nederlands elftal won tijdens een oefeninterlands in 2008 van Oekraïne met 3-0. Tijdens een andere oefenwedstrijd in 2010 eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Nederland en Oekraïne hebben nog nooit eerder op een eindtoernooi of kwalificatiereeks tegen elkaar gespeeld. 13 juni wordt de eerste keer. Nu is het dus ‘echt’ en zullen geen van beide teams genoegen nemen met nog een gelijkspel. Gelukkig heeft Oranje na de 3-0 overwinning op Georgië de smaak al goed te pakken!

De wedstrijd tussen Nederland en Oekraïne is zondag om 21.00 uur live te bekijken op NPO1.

De wedstrijden van het EK voetbal 2021 zijn ook online te bekijken via gratis livestreams. NPO Start (Plus), Ziggo en NLZiet bieden toegang tot content van NPO1 en NPO3. Via een livestream kun je ook in het buitenland EK-wedstrijden bekijken.

Speelschema Nederlands elftal

Wil je geen wedstrijd van het Nederlands elftal missen? Nederland is ingedeeld in groep C samen met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Hieronder vind je het speelschema van het Nederlands elftal.

DatumWedstrijdAanvang (NL tijd)Locatie
13 juni 2021Nederland – Oekraïne21:00Amsterdam
17 juni 2021Nederland – Oostenrijk21:00Amsterdam
21 juni 2021Nederland-Noord-Macedonië21:00Amsterdam

Voor meer informatie kun je ook ons uitgebreide artikel raadplegen over het kijken van EK voetbal wedstrijden vanuit het buitenland.

Tech blogger
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen. Meer over Ronella.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen