PAOK ajax champions league

Kijk online PAOK – Ajax op 6 augustus 2019 vanuit het buitenland – Champions League

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 35 seconden

Update: de eindstand van deze wedstrijd was een 2-2 gelijkspel.

Zit je in het buitenland en wil je PAOK – Ajax kijken? Goede kans dat vanaf jouw vakantieadres jouw favoriete Nederlandse stream geblokkeerd is. Dit heeft te maken met geoblocking; op basis van je locatie en IP-adres wordt jou de toegang tot Nederlandse streams ontzegd. Met onderstaande tips kan je toch de Champions League kwalificatiewedstrijd Ajax – PAOK kijken, overal ter wereld.

Online Ajax – PAOK kijken met een VPN

Door je internetverkeer via Nederland te laten lopen met een VPN kan je online gewoon toegang krijgen tot Nederlandse streamingdiensten. Je bent binnen 5 minuten klaar om te streamen, en het werkt als volgt:

Stap 1. Neem een abonnement bij een goede VPN-dienst. Wij raden Surfshark aan, omdat deze aanbieder goedkoop en snel is, met gemakkelijke apps. Je krijgt bovendien een uitgebreide geld-terug-garantie van 30 dagen.

Stap 2. Download de VPN-software na het afsluiten van het abonnement direct op je device (tablet, smartphone, laptop)

Stap 3. Selecteer een VPN-server in Nederland via de VPN-app. Dit werkt heel eenvoudig en wijst zich vanzelf. Maak verbinding met de Nederlandse VPN-server.

Stap 4. Start je favoriete streaming service op die je normaal gebruikt in Nederland. Deze zou nu ook vanuit het buitenland gewoon moeten werken, waardoor je gewoon Champions League kan streamen vanuit het buitenland. Het werkt bovendien voor alle Nederlandse streamingdiensten en televisieprogramma’s. Zo hoef je dus nooit meer je favoriete uitzendingen of programma’s te missen als je van huis bent. Omdat je internverkeer via Nederland loopt, zullen streamingdiensten je niet meer blokkeren, ook als je in het buitenland zit.

De wedstrijd begint vanavond om 19:00 Nederlandse tijd. De verwachting is dat Ajax goede kansen heeft tegen PAOK, zeker omdat Ajax recentelijk in topvorm is. Maar behaalde resultaten uit het vorige seizoen zijn uiteraard geen garantie voor de toekomst, zeker omdat teamsamenstellingen veranderen en de concurrentie ook niet stil zit. Veel plezier bij de wedstrijd vanavond.

 

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen