hockey dames

Kijk online EK Hockey dames augustus 2019 vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 56 seconden

Update: de einduitslag van de wedstrijd Nederland – België was 1-1. Ook de uitslag Nederland – Spanje was 1-1. Uiteindelijk won Nederland de wedstrijd tegen Rusland met 14-0, won de ploeg in de halve finale met 8-0 van Engeland, en werd kampioen door Duitsland met 2-0 te verslaan. Gefeliciteerd, dames!

Ben jij op vakantie en dreig je hierdoor het EK dames hockey te missen? Niet getreurd, je kunt vanaf je vakantieadres gewoon de wedstrijden zien. Het kan alleen zijn dat je hier een VPN voor nodig hebt. Dit klinkt misschien lastig, maar met ons stappenplan kom je er zeker uit.

Vanavond speelt Nederland haar eerste wedstrijd tegen België. Deze strijd tussen de lage landen wil je natuurlijk niet missen, net als de rest van het toernooi. Met een VPN kun je in het buitenland gewoon verbinding maken met een Nederlandse server. Op deze manier denken websites en streaming services dat jij gewoon in Nederland bent. Zo heb je toegang tot alle EK hockey wedstrijden met Nederlands commentaar, waar in de wereld je ook bent.

EK Hockey kijken met een VPN

Stap 1. Neem een abonnement bij een VPN-aanbieder. Mocht je een goedkope maar degelijke dienst zoeken dan raden wij Surfshark aan. Deze aanbieder heeft een 30 dagen geld-terug-garantie waardoor je ook even de tijd hebt om te kijken of een VPN iets voor jou is.

Stap 2. Download de VPN-software vanaf de website van de aanbieder of via de App Store of Play Store. De meeste VPN-diensten hebben software voor alle apparaten en besturingssystemen.

Stap 3. In de VPN-app selecteer je vervolgens een server in Nederland. Hoe je dit doet verschilt per aanbieder maar spreekt eigenlijk altijd voor zich. Wanneer je hiermee verbinding hebt gemaakt lijkt het voor websites alsof je ook echt in Nederland bent.

Stap 4. Ga naar de Nederlandse website of streaming service waar de wedstrijd wordt uitgezonden. Omdat je verbonden bent met een Nederlandse server zou dit nu gewoon moeten werken. Nu kun je genieten van de wedstrijd alsof je thuis bent!

Wedstrijden EK Hockey 2019

Hieronder kun je zien wanneer de Nederlandse dames spelen. Mocht je een van deze data op vakantie zijn, maar niks willen missen? Dan weet je nu hoe je met een VPN aan de slag kunt.

17 augustus 20.30 uur Nederland-België
19 augustus 18.00 uur Nederland-Spanje
21 augustus 18.00 uur Nederland-Rusland
23 augustus 18.00 en 20.30 uur halve finales
25 augustus 13.30 en 16.00 uur brons en finale
Tech-journaliste
Tove is reeds sinds 2017 als cybersecurity-redacteur betrokken bij VPNgids. Sinds 2019 is zij tevens coördinator voor het cybersecurity-nieuws dat op de website verschijnt.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen