Amsterdam Arena

Kijk online Ajax – PAOK op 13 augustus 2019 vanuit het buitenland – Champions League

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 26 seconden

Update: Ajax heeft deze wedstrijd gewonnen met een eindstand van 3-2.

Wil je de beslissende wedstrijd tussen Ajax en PAOK kijken vanaf jouw vakantieadres? Je kunt ervan uitgaan dat jouw Nederlandse stream niet zal werken. Meestal is het niet mogelijk om met een Nederlands abonnement in het buitenland te kijken vanwege geoblocking. Je locatie en IP-adres worden vastgesteld door je browser en blokkeren vervolgens jouw toegang tot de uitzending. Het is echter mogelijk om dit te omzeilen en zo toch de wedstrijd  Ajax – PAOK te kijken, of je nou in Nederland zit of niet.

Online Ajax – PAOK bekijken met VPN

Wanneer je een VPN gebruikt kun je die jouw internetverkeer via Nederland laten lopen en zo toch toegang krijgen tot de juiste uitzending.

Stap 1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare VPN-dienst, zoals bijvoorbeeld Surfshark. Deze VPN is goedkoop, snel en heeft een simpele app. Daarnaast geeft Surshark een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Stap 2. Download de software nadat je een abonnement afgesloten hebt op het apparaat waarop je de wedstrijd wilt kijken (laptop, smartphone, tablet).

Stap 3.  Zodra je de VPN software geopend hebt, kies dan een server die gevestigd is in Nederland. Dit is helemaal niet moeilijk.

Stap 4. Start de zender waarop de wedstrijd wordt afgespeeld. In dit geval Ziggo Sport Select of een andere Nederlandse stream. Als je alles goed hebt gedaan kun je nu zonder problemen de wedstrijd bekijken vanuit het buitenland.

VPN’s werken niet alleen voor voetbalwedstrijden maar ook voor alle andere Nederlandse streamingdiensten. Zo kun je dus ook andere Nederlandse zenders bekijken en gebruik maken van bijvoorbeeld Videoland.com.

De aftrap begint om 20:00, Nederlandse tijd. De vorige wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Ajax heeft dinsdag het thuisvoordeel. Heel veel kijkplezier vanavond.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen