Kijk de Nederland – Bosnië en Herzegovina Nations League 2020 wedstrijd overal live!

Voetbalstadion met toeschouwers

Vanavond om 18:00 is het weer zover voor echte Oranjefans. Nederland speelt dan tegen Bosnië en Herzegovina. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. In theorie kan Nederland namelijk nog de toppositie in poel A en daarmee de semi-finale behalen, ook al staan ze op dit moment derde. Maar dan moet er wel heel hard gevoetbald worden vanavond.

Natuurlijk wil jij deze spannende wedstrijd niet missen. Maar hoe zit dat nu als je, ondanks de pandemie, toch in het buitenland verblijft op dit moment. Je zou dan zomaar de wedstrijd kunnen missen. Veel Nederlandse streamingdiensten die de Nations League uitzenden, zoals Ziggo en NLZIET, zijn namelijk niet overal te gebruiken. Zo werken Ziggo en NLZIET bijvoorbeeld alleen binnen de EU. Gelukkig is er een makkelijke manier om toch Nederland – Bosnië te kijken in het buitenland: met een VPN.

Nederland – Bosnië makkelijk in het buitenland kijken

Een VPN kan jouw internetverkeer omleiden via een server in een ander land. Hierdoor kun je jouw geografische locatie, als deze bepaald wordt op basis van je IP-adres, makkelijk veranderen. Door je verkeer om te leiden via Nederland kun je op deze manier toch toegang krijgen tot livestreams van deze spannende wedstrijd! In ons korte stappenplan hieronder lees je precies hoe dit werkt!

Nederland – Bosnië Herzegovina Nations League kijken: simpel stappenplan

 1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider. Wij raden Surfshark aan. Deze VPN is namelijk één van de goedkoopste op de markt, maar tegelijk de snelste (streaming-)VPN die wij hebben getest!
  Surfshark
  Actie:
  Veilig en anoniem online voor maar €2,07 per maand
  Vanaf
  €2.07
  9.0
  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties
  Bezoek Surfshark
 2. Download de software van je gekozen VPN-provider op het apparaat waarop je de wedstrijd wilt kijken.
 3. Open de VPN-app en log in met je inloggegevens.
 4. Selecteer een Nederlandse server, ervan uitgaande dat je een Nederlandse streamingdienst gebruikt.
 5. Ga naar de app of website van jouw streamingdienst voor je het eerste doelpunt mist! Geniet van de wedstrijd.
Tech-journalist
Nathan is een internationaal opgeleide journalist en hij heeft vooral interesse in de preventie van cybercrime, vooral waar het kwetsbare groepen betreft. Voor VPNgids.nl doet hij onderzoek op het gebied van cybersecurity, internetcensuur en online privacy.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen